Παράθεση:
Το οτι δεν γνωρίζουμε τα πάντα για ένα χόμπι που μας έκανε κλικ τελευταία απο την κοιλιά της μάνας μας συγνώμη. Γι αυτό έχουμε μπει στον κόπο να γράφουμε κ να ρωτάμε εδω μέσα για να μάθουμε. Όλα αυτά που με παρέπεμψες τα περισσότερα τα έχω διαβάσει. Την αλλαγή των φίλτρων και της μεμβρανης μόνο απο το μυαλό μου δεν το έβγαλα. Η εταιρία μου έχει επισημάνει την αλλαγή τους. Αν τωρα θέλουν να με εκμεταλλευτούν τοτε εγω αν δεν έχω διάφορα ερεθίσματα που να μου ανοίξουν τα ματιά όπως τωρα θα λέω οτι μου λένε Gh θα πάρω TDS meter θα πάρω Τα προφίλ των ψαριών τα ξέρω Το μόνο προβλημα που βρίσκω αυτή τη χρονική στιγμή ειναι η ύπαρξη του σκαλαριου |
Φίλε Γιάννη, μη στηρίζεσαι σε όσα σου λένε από την εταιρία, και ειδικά σε θέματα που μπορείς να ελέγξεις και εσύ, το νερό είναι διαφορετικό από περιοχή σε περιοχή , ακόμα και από εποχή σε εποχή, για αυτό κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πότε θα θέλει αλλαγή το εκάστοτε φίλτρο, στην Αθήνα να θέλει ένα χρόνο , στη Φλώρινα 2 (φημίζεται για το μαλακό νερό της περιοχής) και στη Κρήτη 6 μήνες (η Κρήτη δεν φημίζεται για τα νερά της) ή εσύ να παίρνεις από πηγάδι και να θες 3 μήνες, αυτά προφανώς δεν σου τα είπε η εταιρία.
Για την ιχθυοσύνθεση μελέτησέ το καλά πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση. |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Για το πολυπτερους σου είπα, τα γκουράμι δεν τα είχα ποτε αλλά θέλουν τη προσοχή τους, ειδικά τα αρσενικά, προσωπικά θα κράταγα ένα είδος σε χαρέμι, τα κορυ θα τα έβαζα απο 6-8 και πάνω αλλά θέλουν και άμμο , το σκαλάρι σωτά θα κάνεις να το βγάλεις
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:00. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board