Δοκίμαστω και πες μας.
|
βaλε 5 χρυσοψαρα μεσα και μια ταιστρα! :P
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Άδειασέ το και βάλε μια αφίσα μπροστά (όπως λέει ο Στέλιος)
Δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά θα έχει εάν το γεμίσεις ή αν το άδειο. Λες ότι δεν έχεις φίλτρο, άρα δεν μπορείς να βάλεις ψάρια... άρα??? Τα λες λίγο περίεργα πιστεύω.. μάλλον ούτε εσύ δεν ξέρεις τι θες να κάνεις...!!! |
Παράθεση:
Ασε που ποιος ξερει τι θα κανει ο καυτος ατμος στις σιλικονες |
Πού είναι το αστείο; Γεμάτο δεν μπορείς να το έχεις γιατί θα γίνει εστία μικροβίων. Άδειο απλά δε σου αρέσει να το βλέπεις. Βάλε μια αφίσα στις διαστάσεις του τζαμιού και όλοι είναι ευχαριστημένοι.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Βάλε φίλτρο και κάνε ένα πολύ όμορφο ενυδρείο |
εγω θα εβαζα το θρυλικο καραβι των playmobil (το οποιο ξανακυκλοφορησε για οσους εχουν τιποτα παιδικα καταλοιπα :D )
|
δεν ξαναβαζω ζωντανα εκει μεσα. Ουτε εσυ θα εβαζες εαν σου ειχαν πεθανει τα μισα σου ψαρια
|
καντο paludarium ή vivarium http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=105
|
γυψοσανίδα που μπενει-βγαινει ανετα ?
|
Παράθεση:
1) η αφισα στην πλατη 2) και το οτι η προσβαση ειναι ....εχμ..... ΔΕΝ υπαρχει προσβαση στον πατω του ενυδρειου! το καπακι του ενυδρειου ειναι 2+ μετρα απο το πατωμα και το υψος του ενυδρειου ειναι 70+ εκατοστα. πως θα φτανω! |
βαλε αμμο και κανα δυο κακτακια και θα ειναι σουπερ
αν βρεις και καμια αληθοφανη φιγουρα Μεξικανου να κοιμαται στη σκια του κακτου θα γινει τελειο... |
Παράθεση:
|
Ότι ασθένειες και να έχει περάσει το ενυδρείο, δε νομίζω να μην υπάρχει τρόπος να το καθαρίσεις...άδειασε το νερό ρουφώντας και το βυθό(άμμο δεν έχει;), γέμισε το με νερό+χλωρίνη και άστο να τρέχει λίγο καιρό.
Σου έχουν πει αρκετούς τρόπους να κρύψεις την αφίσα, διάλεξε έναν, γέμισε το και έχεις ένα 600λιτρο ενυδρείο - κάτι το οποίο για πολλούς χομπίστες μπορεί να μείνει για πάντα όνειρο! |
Παράθεση:
Η αμμος δεν μπορει να ρουφηχτει με απλη σκουπα. θα εχω αδεισει 3 φορες το ενυδρειο μεχρι να βγει ολη η αμμος (περι τα 100 κιλα) για να κρυφτει η αφισσα χρειαζονται εξοδα αλλα και τροπος να μπει. Μαλλον δεν γινομαι κατανοητος. ΔΕΝ υπαρχει τροπος να φτασει καποιος τον βυθο του ενυδρειου. Ακομα και ΟΛΑ αυτα να τα κανω, δεν υπαρχει τροπος μετα να βαλω ας πουμε μεσα πετρες! Απλα δεν γινεται. λετε να μη θελω να το φτιαξω? Μονο επαγγελματιες με ΠΟΛΛΕΣ ωρες ελευθερες θα μπορουσαν να κανουν κατι τετοιο. Εγω με παιδι στο σαλονι, πανω απο τον καναπε ανεβασμενος σε σκαλα, με τα καπακια του ενυδρειου στο κεφαλι μου και μονο 40 ποντους στη μια ακρη και 40 στην αλλη ανοιγματα (απο τα 220 εκατοστα που ειναι), ε ΔΕΝ μπορω να το κανω! |
για κοιτα κατι προβληματα που υπαρχουν:rolleyes: εδω 15λιτρο εχουμε κιαυτο κατα τυχη,και αλλος εχει δεξαμενη ολοκληρη και δε μπορει να τη χρησιμοποιησει:D βαγγελη αφου λες οτι ειναι τοσο δυσκολο εγω δεν επιμενω,απλα ειναι κριμα.
|
γιατι δεν πας μια βολτα απο τα ικεα? ειχαν πριν λιγο καιρο φασες σε μεγαλα μεγεθη! βρες ενα σχεδιο που να τεριαζει και βαλτη! μην ανησυχεις για την κολλα καθαριζει απο τα τσαμι ευκολα με λιγη βενζινη π.χ.
αντε να σου παει 20-30 ευρω παρε και ενα κινεζικο κυκλοφοριτη 5-10 ευρω γεμισε το νερο αστο να τρεχει σκετο...απλα γεμιζε που και που νερο αφου φαβασαι να μην ξεραθει η σιλικονη(αν και δεν νομιζω) |
|
Εγώ εχω μια απορία....
Ποιανού είναι το ενυδρείο?????? Γιατί αν είναι του σπιτιού (που προφανώς κάτι τέτοιο παίζει) τότε δε νομίζω ότι όταν μπήκατε (υποθέτω ότι είσαι ενοικιαστής) ήταν γεμάτο... Θέλεις να κάνεις 600 λίτρα αλλαγή μηνιαίως και να επιβαρυνθείς το νερό για να μη ξεραθούν οι σιλικόνες του τύπου στον οποίο ανήκει το σπίτι??? Αν είναι έτσι όταν αλλάξεις σπίτι πες το μου! ΝΟΙΚΙΑΖΩ! |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:07. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board