Εφη ενημέρωσε μας όπως την διαφήμιση, η επιστήμη πίσω από την ομορφιά με εργαστηριακούς ελεγχους ...
Τελικά βλέπεις κάποιους οργανισμούς με μικροσκόπιο σαν αυτό που έχει αγοράσει ο Γιώργος μέχρι 400x ? αυτή είναι η ερώτηση και εάν όχι πόσο πρέπει να είναι η μεγέθυνση για να μπορέσει να τα διακρίνει κάποιος όπως φαίνονται στα video του παρακάτω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57952 . |
εννοειται πως μπορει
και μαλιστα με 400χ μπορει να δει τους πυρηνες και τα οργανιδια ολα του οργανισμου 400χ ειναι πολυ καλη μεγεθυνση!!! η επιστημη πισω απο την ομορφια ειναι μια βλακεια που εχουν βγαλει για να μας πισουν να αγορασουμε....:D και με 4χ βλεπεισ αλλα στο 4 απλα βλεπεις κουκιδουλες...και οσο ανεβαινει ο αριθμος τοσο αυξανεται η ακριβεια στο 100χ που βλεπω εγω βλεπω αρκετα καλα τους οργανισμους και φαινονται οι πυρηνες σαν κουκιδες....δεν μου χρειαζεται να δω και παραπανω |
Δεν υπάρχουν φακοί 400χ για ένα οπτικό μικροσκόπιο.
400χ είναι η ολική μεγένθυση του αντικειμένου. Χρησιμοποιεί δλδ ένα ξηρό φακό 40χ + το προσοφθάλμιο σύστημα 10χ. Καταδυτικό φακό δλδ δεν έχει. |
αυτο που λες Εφη ειναι το κανονικο μικροσκοπιο.
αυτο που εχει ο Γιωργος ειναι ενα κινεζικο με μια ροδελα για focus.Ολα τα αλλα τα κανει μεσα απο το προγραμμα. 400x οπτικο δεν εχει!!! με 30€ το πηρε....! κανει ενα οπτικο και μετα πιανει δουλεια το digital.... κανω καπου λαθος??:confused: |
αν δεν υπάρχει σε digital με λογικές τιμές
ποιο προτείνεται σε αναλογικό ? |
χαχαχα
ααα 400χ...ναι καταλαβα τωρα... και νομιζα και γω οτι πηρε κανενα σουπερ μικροσκοπιο.... παντως ισχυει οτι ειναι πολυ χρησιμο για την αναλυση των οργανισμων του νερου και καπου στο εμποριο υπαρχουν και ετοιμα δειγματα απο πολλους οργανισμους...ωαρια γατας.....μυες ποντικιου....συκωτι μοσχαριου...και απο φυτα ετσι..... πληροφοριακα! εεε αμα δεν εχει καταδυτικο..τοτε ειναι για αρχαριους που λεμε εσυ που τα ξερεις αυτα?εχεισ σπουδασει κατι? |
Εφη αν μπορείς ενημέρωσε μας με κάποιο link από κάποιο μικροσκόπιο
|
αν μπορειτε να δειτε pdf δειτε την εργασια ενος καθηγητη που βρηκα τυχαια
ο οποιος λεει αναλυτικα http://users.sch.gr/minopetros/Labor...microscope.pdf |
Παράθεση:
Παράθεση:
Πιο πολυ σαν usb καμερα μοιαζει αλα china town! :smt081:smt081:smt081 |
κατατοπιστικότατο το pdf
Κάποιο link από κάποιο μοντέλο ? |
οχι δεν ξερω...παντως εχει αρκετο υλικο στο youtube
φοιτητρια ειμαι ακομα μαθαινω!:smt081 |
Έχει αγοράσει ένα μικροσκόπιο με 100x ο ( vaspiou ) και θα μου το δανείσει για δοκιμες, Γιώργο θα ήταν τιμή μας να έρθεις και εσύ εκείνη την μέρα να μας πεις την άποψη σου και τις παρατήσεις σου γενικότερα.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board