Παράθεση:
Φευγω για δουλεια τα λεμε το βραδυ.. Bye!!! |
Παράθεση:
|
Δεν παθαίνουν τίποτα. αν έχεις φίλτρο στην πλάτη του ενυδρείου τότε ρίξτε μέσα σ’ αυτό το μπόλι ,αν έχεις εξωτερικό, κοντά στην είσοδο νερού του φίλτρου για να μην έχεις και πολύ θολούρα
Και όπως έγραψε ο georgarask άμεσα μπόλι |
Το πηρα το μπολι,αν το εριχνα απευθειας στο νερο του ενυδρειου μου και οχι στο φιλτρο δεν θα ειχα αποτελεσματα?αφου το φιλτρο θα το ξερασει στο νερο ....το ιδιο πραγμα δεν ειναι?
|
Παράθεση:
|
Καλημερα στην παρεα!!!Εχω μια ερωτηση!!Το ενυδρειο μου ειναι χωριτικοτητας 60 λιτρων,αδειαζοντας το 1/3 αυτης ποσο αντιχλωριο βαζω?Το μπουκαλακι γραφει 20 ml for 100 λιτρα,30 drops =1ml for 5λ water...Μπορει καποιος να μου πει ποσες σταγονες θα προσθεσω στο αδειασμα του 1/3 του ενυδρειου μου,ωστε να μην δημιουργησω προβλημα?
Ευχαριστω!!!:) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
τα 20 ml κανουν για ---------> 100 λιτρα ποσα Χ ml πρεπει να βαλω για -> 20 λιτρα .........20 * 20 ........400 X = ------------ = ------- = 4 ml ............100 ..........100 Αν βαλεις παραπανω καλο κανει - κακο δεν κανει!! ΠΡΟΣΟΧΗ ριξε το αντιχλωριο πρωτα στο νερο αλλαγης και μετα το ριχνεις στο ενυδρειο!! |
Παιδια για το μπολι που μου ειπατε να σας πω οτι εχω εσωτερικο φιλτρο στο ενυδρειο μου υσχυουν οι ιδιες τεχνικες οσο αναφορα το μπολιασμα η κατι αλλαζει ...και κατι αλλο χθες εκανα αλλαγη νερου στο ενυδρειο μου 2 φορες μια το πρωι και μια οταν σχολασα στις 10 το βραδυ...μα παρατηρω οτι το νερο μου ειναι αρκετα θολο...κανω καποια ενεργεια για να ξεθολωσει η το αφηνω ετσι και με την παροδο του χρονου θα ξεθωλωσει η να κανω επιπλεον αλλαγες καθημερινα..
Ευχαριστω.:confused: |
Παράθεση:
Λογικα θα ξεθολωσει μονο του ... αλλα αν εχεις ψαρια και ειναι αστρωτο φιλτρο θα πρεπει να κανεις καθε μερα αλλαγες νερου! |
Πως καταλαβαινει καποιος οτι το ενυδρειο του εστρωσε... ειναι απλα καθαρο?η βλεπεις κατι αλλο?
|
Παράθεση:
Αμμωνια = 0 ΝΟ2 = 0 ΝΟ3 > 0 |
-------------------------
Παράθεση:
|
Προτιμησε υγρα τεστ! Της api ειναι αρκετα αξιοπιστα ...
|
Παράθεση:
------------------------- Καλημερα στην παρεα!!!! Μπορει να μου πει καποιος στα ελληνικα τι ειναι το καθενα απο αυτα? NO2 =? NO3=? GH =? KH =? CL2=Χλωριο αν δεν κανω λαθος Ευχαριστω.:) |
NO2 =Νιτρώδη άλατα
NO3=Νιτρικά άλατα GH =Γενική σκληρότητα KH =Ανθρακική σκληρότητα CL2=Χλώριο....δεν κάνεις λάθος ;) Δες και εδώ : http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/chim.htm http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../aquastart.htm |
Μπορει να μου πει καποιος?Εχω σκληροτητα σχεδον 20 πως μπορω να κατεβασω αυτη την τιμη...και κατι αλλο Ενω αλλαζω καθημερινα νερο στο 1/3 του ενυδρειου μου συνεχιζει να ειναι ψιλοθωλο το νερο μηπως αυτο εξαρταται απο την σκληροτητα του νερου γιατι η δικια μου ειναι πολλη ανεβασμενη !?!?Μηπως αν κατεβαζα λιγο την ανεβασμενη μου τιμη θα διωρθονοταν τα πραγματα?ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΡΘΩΣΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΟΥ.
Ευχαριστω!!:) |
Παράθεση:
|
Χαιρε παιδες και συν-χομπιστες!!!!
Νεος κ γω στο club,αλλα με χρονια παθηση του "ιου" για ψαρακια....αποφασισα να ξεκινησω ενα ενυδρειο κ γω,οσο ειμαι φοιτητης κ εχω το χρονο κ την διαθεση! Ξεκινησα με ενα 60lt, με σκοπο να βαλω αποκλειστικα κ μονο εναν Oscar, τον οποιο θα μετακινησω συντομα σε μεγαλυτερο ενυδρειο... Τελοσπαντον,το θεμα μου ειναι οτι και εγω αντιμετωπισα το θεμα του αφρου στο ενυδρειο μου,αλλα ηταν θεμα κακησ εκκινησης....με τακτικες καθημερινες αλλαγες πλεον και μετρησεις καθημερινα,αρχιζω και στρωνω και εγω το θεμα...ειναι να χει υπομονη κ αγαπη για το ρημαδι!!κ πιστευω μετα σε ανταμειβει κ με το παραπανο!!! Ισως χαρισω τον Oscar και απλα συνεχισω με την 60lt δεξαμενουλα μου,βαζοντας αλλου ειδουσ ψαρακια! υπομονη θελει παντοσ με τουσ αφρους....αυτο μπορω να το πω με σιγουρια,κ ας ειμαι νεοσ στο χωρο... :rolleyes::D |
Καλημερα παιδια!!!Εχω βαλει στο ενυδρειο μου 5 Gabi 2 αρσενικα και 3 θηλυκα
...εκανα καλα η οχι? Μηπως θελει παραπανω θηλυκα Τα Αρσενικα Λετε να τα ψοφισουν τα θηλικα? |
το ενυδρειο εχει στρωσει?εχεις κανει ολες τις μετρησεις και ηταν οκ?
|
Παράθεση:
|
ωραια!οτε βαλε ενα γκαπι αρσενικο και 3 θηλυκα..σε λιγο καιρο θα σαι γεματος ψαρακια οποτε μην βαλεις πολλα!;)
|
Παράθεση:
Ευχαριστω.:) |
το ποσα θα βγουν ειναι ενα θεμα!γενικως σε καποιο διαστημα θα αρχιζεις να δινεις ψαρακια!δεν χρειαζεται να κανεις κατι!οταν γεννηθουν τριμμενο φυλλαρακι για να τρωνε και θα εισαι μια χαρα!
|
Οκ!!!Να'σαι καλα!!:D
|
οταν αναφεροσουν σε φουσκες,εννοουσες "αφρο" η' φουσκες που ξεμένανε απο το φίλτρο,αλλα σε μεγαλη ποσοτητα?
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:59. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board