Παράθεση:
Δεν ξέρω συγκεκριμένα πράγματα για τα cockatiel αλλά για τους περιστεράδες είναι συνηθισμενη διαδικασία. |
Τα φτερά μεγαλώνουν και πάλι όπως και οι δαγκάνες του αστακού! Εκεί το πήγα και φυσικά και όταν κόβεις τα φτερά (και για τους περιστεράδες ισχύει) το πτηνό πονάει.
|
Παράθεση:
Πρωτον για να μην πονάει το πουλί και δευτερον για να μην μεγαλώσει το φτερό. Τα φτερά πέφτουν από μόνα τους και βγαίνουν καινουργια την επόμενη περίοδο πτερορροιας η οπόια είναι φυσική διαδικασία. |
paidia egw agorasa prin apo 3 meres 2 cockatiel kai mou leei autos sto pet shop oti dn trwne maroulia kai pws dn tous kanei kalo......
|
σε παρακαλω να γραφεις ελληνικα κια καλως ηρθες!!!:p
μερικες φορες πρεπει να μαθεις το πουλι να δεχεται φρεσκα χορταρικα αν δε του εχουν προσφερθει ποτε.. |
ευχαριστώ και συγγνώμη απλά δεν με πολύ βολεύει να γράφω ελληνικά......δηλαδή δεν θα πάθουν τίποτα τα cockatiel μου αν τους ταΐσω λίγο μαρουλάκι έτσι???
|
οχι φυσικα....μαρουλι, αγγουρι, καροτο....και ολα τα λαχανικα και φρουτα μπορεις να τους τα δινεις....αλλα προσοχη στο ΑΒΟΚΑΝΤΟ. κινδυνος-θανατος για τα πουλια! απαγορευεται!!!
|
εντάξη ευχαριστώ πολύ!!!!!
|
Παράθεση:
Στην αρχη μπορει να εμφανισουν λιγη διαρροια με το μαρουλι(γι αυτο να τους το δινεις με μετρο) αλλα αυτο μην σε ανυχησει.Επισης να τους δινεις και αυγουλακι-ειναι πολυ θρεπτικο. Στο κλουβακι τους μην ξεχνας να εχεις γκριτ(τριμμενα οστρακα) και σουπιοκοκαλο. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
αλλα μου εκανε εκπτωση και τα πειρα ολα μαζι 150 ευρω μαζι με 3 δωρακια!!!!:D ------------------------- αααα και οι διαστασεις του κλουβιου ειναι 60 εκατοστα υψος και 40 εκατοστα μηκος περιπου |
φιλε μου θα σου προτεινα συντομα να προμηθευτεις αρκετα μεγαλυτερο κλουβι. μπορεις να φτιαξεις και μονος σου...για την ακριβεια κλουβα και οχι κλουβι. τα κοκατιλ ειναι ευγεμεθη πουλια....
επιβαλλεται ειδικα αν δε τα αφηνεις να πετουν στο δωματιο καθημερινα... |
βαλε καμια φωτογραφία αν θες(please!:cool:)
|
Παράθεση:
δεν ξερω πως να βαλω:( ------------------------- Παράθεση:
ηθελα να αγορασω κλουβα αλλα δεν εχω χωρο..... |
[QUOTE=Chrisman;418925]δεν ξερω πως να βαλω:(
------------------------- αν την περάσεις από τη μηχανή ή το κινητό σου στο pc,πηγαίνεις σε ένα site που να ανεβάζεις δωρεάν εικόνες(εγω μπαίνω στο http://imageshack.us/) και εκεί ανεβάζεις τισ φωτογραφίες.Μετά,όταν τη φοτώσει κάνεις αντιγραφή το σύνδεσμο(link) της φωτογραφίας σου και μετά,καθώς έρχεσαι εδώ για να γράψεις ένα καινούριο μήνυμα,επιλέγεις:εισάγεται εικόνα(ειναι μια κιτρινα εικονα που δειχνει ενα βουνο,στα εργαλεια,πάνω απο το χωρο που γραφεις το κειμενο).Δεν ειναι δυσκολο,δοκιμασε το και μετα θα το κανεις για πλακα.;) |
|
Είναι πολύ όμορφα!:smt041
|
δεξια ειναι ο Apollo και αριστερα η Bailey!!!!!!:D:p:):smt041
------------------------- :confused::confused::confused:ααααα.....εδω και 3-4 μερες που τα παρατηρω το θυληκο τρωει παρα πολυ και πολλες φορες κουρνιαζει στο "πιατακι" του φαγητου.....:confused::confused::confused::confuse d: |
τα πουλια ειναι σιγουρα αρρωστα οταν δεν τρωνε....
εφοσον τρωει και μαλιστα πολυ μη σε ανησυχει....αυτα ξερουν ποσο θα φανε...το προβλημα της παχυσαρκιας λυνεται με τακτικες ασκησεις πτησεις στο δωματιο (προσοχη τα πουλια να εχουν εξοικειωθει με το χωρο ωστε να μη στρεσσαριστουν απο τη διαδικασια και οχι να τα πιανεις εσυ..να μπαινουν μονα τους στο κλουβι). για τον ιδιο λογο επιβαλλεται και το μεγαλο κλουβι που λεγαμε... |
Παράθεση:
ευχαριστω πολυ!!!!! |
cocateil junior
μολις γενησε το κοακατιλ θελει καποια ειδικη φροντιδα??
|
συνθηκες οπως θα πρεπει να κρατας τα ενηλικα...σχετικη υγρασια για τα αυγα....ποικιλια τροφης (αυγοτροφη-ασβεστιο) στους γονεις....και ηρεμια.
σε ενα φορουμ για πουλια νομιζω πως θα εβρισκες πιο εξειδικευμενες πληροφοριες...;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:05. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board