PDA

Επιστροφή στο Forum : Πέθανε ο Σωτήρης ο σαλίγκαρος! γιατι;;;

Celda
23-11-05, 19:23
ο Σωτηρης ο σαλίγκαρος πέθανε, ζήτω ο Σωτήρης!!! :smt022 :smt089
Δεν ξέρω τι έγινε... σημερα το πρωί ήταν μια χαρα και μόλις επέστρεψα στις 12 το μεσημέρι είχε βγει έξω απο το κέλυφός του και τον είχαν μισοφάει τα γκάπι...:smt022 ξέρετε τι μπορεί να φταίει;;; το κέλυφος ήταν μια χαρα...χτες ήταν ζωηρός και μονο το βραδυ που ήταν κλεισμένος στο κέλυφός του, αλλα αυτο είναι φυσιολογικο...λετε να τον φάγαν ζωντανό τα γκάπι; δεν νομίζω...

Αχ...δεν ξέρω τι να κάνω! πάει ο Σωτήρης μου...

γαυρος
23-11-05, 20:01
κακο ματι !! :smt093
η καταρα της φωτογραφιας λεγεται !!!:smt077 :rolleyes:

οποτε εβαλα φωτο απο ψαρι η κατι αλλο, σε λιγες μερες το εκλαιγα!!!:smt022:smt022
καποιος εδω μεσα ειναι μητσοτακης zwκαι οτι βλεπει το στελνει αδιαβαστο :twisted:!!

Apostolis
24-11-05, 11:26
καποιος εδω μεσα ειναι μητσοτακης zwκαι οτι βλεπει το στελνει αδιαβαστο :twisted:!!

Εντοπίστηκε "Μητσοτάκης" :smt096 στα Β. Προάστεια!!! Είναι γνώστός, 100 κιλά (...πρόπερσι!), με πάθος στα Mercedes 200 και απεγνωσμένες προσπάθειες στο ιστορικό του για ένα φυτεμένο της προκοπής, αλλα μπαααααα... :smt110 Έχει ταλέντο στο να "μετακινεί" γιαουρτάκια απο μακριά και άλλα μεταφυσικά... ΜΗΝ τον δεχτείτε στο σπίτι σας εκτός αν είναι για αγγαρεία (κουβάλημα κλπ...!) και πάλι πολλά-ΠΟΛΛΑ σκόρδα! Α! και να του δίνετε να πίνει αγιασμό! (το νερό όσμωσης ΔΕΝ "πιάνει"!) Αν πάλι μπήκε σπίτι σας, για να εξιλεωθείτε "ενυδρειακά", πρέπει να στήσετε ένα reef τουλάχιστον 100lt κομπλέ!!! :smt081 Για να πιστοποιηθούν αυτά που λέω, καλείται ο sot-zoe να με επιβεβαιώσει. Περισσότερα στοιχεία δεν δίνω διότι υπάρχει και η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων... :smt035