Επιστροφή στο Forum : Ζωοτεχνια 2013 θα ειμαστε εκει.(7-10 Φεβρουαρίου Θεσ/νίκη)
Συγχαρητηρια παιδια, θα περασω σημερα γυρω στις 5 παρα, να κανω επιθεωρηση!
Θόδωρα be there!
Κοστακιχ, ελπιζω να σε πετυχω!
Καβατζωστε μου απο τωρα μερικα γκαπυ! θελω να ξεκινησω απο τα ευκολα!!!!:rolleyes: Συγχαρητηρια παιδια, θα περασω σημερα γυρω στις 5 παρα, να κανω επιθεωρηση!
Θόδωρα be there!
Κοστακιχ, ελπιζω να σε πετυχω!
Καβατζωστε μου απο τωρα μερικα γκαπυ! θελω να ξεκινησω απο τα ευκολα!!!!:rolleyes: Σήμερα 08:31
Ελα ελα και την Κυριακη, θα παρουμε κι αλλα ξυδια απο τους κρητικους! :D
Μπορει να περισσεψει και κανενα guppy να στησεις το πρωτο σου! :p
Παιδιά σας συγχαίρω για την δουλειά σας. Είχα κανονίσει να έρθω την Κυριακή να σας γνωρίσω και από κοντά, άλλα δυστυχώς προέκυψε σοβαρό πρόβλημα και δεν θα μπορέσω να περάσω. Ελπίζω κάποια άλλη στιγμή μα καταφέρω να σας επισκεφτώ σε καμιά συνάντηση που θα κάνετε.
Τις συνταντησεις μας τις ξερεις...θα θελαμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα, αλλωστε εδωσες παρα πολλα για να στηθει το περιπτερο, το ξερεις...
Ελπιζω να ειναι ολα καλα.
Παρασκευή απόγευμα μάλλον θα περάσω και εγω....
Εκει θα ειμαστε ολοι ;)
παιδια ζηταω συγνωμη που τελικα δεν περασα να σας δω....η δικη που ημουν μαρτυρας τελειωσε στης 5 και ημουν λιωμα απο της 6 το πρωι.το θεμα ειναι οτι αναβληθηκε..χαχα.τεσπα το σαββατο λοιπον θα ερθω σιγουρα...αν καποιος εχει τιποτα ευκολα κλαδεματα προσφορα θα τα χρειαζομουν για το νεο στησιμο.σπυρο ενταξει τα μικρα?
Θα σε περιμενουμε. Τα μικρα μια χαρα ειναι, μαζι με ολα τα αλλα! ;)
Ύ.Γ.1: Πολυ ωραια η πρωτη μερα. Περασε πολυς κοσμος για καθημερινη. Ελπιζω να πεισαμε αρκετους για τη σωστη διατηρηση ενος ενυδρειου.
Υ.Γ.2: Kostakich, μας στολισες το σταντ με τα πανεμορφα ψαρακια σου. Να΄σαι καλα!
Υ.Γ.3: Κλεοβουλε, σε συμπαθησα παρα πολυ οταν εφερες το τσιπουρο (:D:D), αλλα το φωτιστικο που εστειλες για το Malawi, ηταν το βημα παραπανω! Να'σαι καλα.
Υ.Γ.4: Αν δεν βγει σωστη φωτογραφια της μονομαχιερας, η εκθεση δεν κλεινει. Στην αναγκη, θα κλεισω ολα τα φωτα για να μην κανει αντανακλαση! Μου την εχει δωσει στα νευρα πια! Ενας φωτογραφος ρε παιδια!
Ενταξει με τα ψαρακια ευχαριστουμε,,ο Σπυρος και τα αλλα παιδια nazlul,,bloskas ,, πίνουνε μπυρες τωρα γιαυτο δεν σε απαντησε κανενας
Σαν καλα παιδια το διαλυσαμε νωρις, για να παμε πρωι στην εκθεση :D
snakepanos
07-02-13, 22:35
Σας δινω αδεια να κοιμηθείτε το πρωι ποιο πολλες ωρες,,έχετε 2ωρη απο εμενα.
Αλλα να ξερετε οτι η συναντησει της Κυριακης θα γινη στην εκθεση στο σταντ 8,Α,εγω γραψει στο ποστ.
kostaskich
08-02-13, 00:03
ποσες αναμνησεις.πανο και μιχαλη χαρικα που σας ξαναειδα.φυσικα και ολα τα αλλα παιδια.τελικα αυτοε ο συλογος βγαζει παντα καλα παιδια.ελπιζω να μην στερεψει η ορεξη για τα ενυδρεια γενικα.παντως σπυρο και εσυ δεν αντισταθηκες
στην ομορφια των malawi .με 450 λιτρα θα κανεις θαυματα.
κανονηστε μην πεσει ρακι στις κιχλιδες και μου μεθυσετε τα ψαρια.
κυριακη σιγουρα θα ειμαι παλι ολη μερα απο το πρωι.σε περιμενω κλεοβουλε δεν σε ξεχασα :D:D:Dκαι το avatar θα αλλαξει
Κλεόβουλος
08-02-13, 08:35
Υ.Γ.3: Κλεοβουλε, σε συμπαθησα παρα πολυ οταν εφερες το τσιπουρο (:D:D), αλλα το φωτιστικο που εστειλες για το Malawi, ηταν το βημα παραπανω! Να'σαι καλα.
Θα έρθει κι άλλη δόση την Κυριακή, θα την χρειαστείτε στο κλείσιμο :D
Επειδή ήταν για το Malawi το 'στειλα :smt035
ποσες αναμνησεις.πανο και μιχαλη χαρικα που σας ξαναειδα.φυσικα και ολα τα αλλα παιδια.τελικα αυτοε ο συλογος βγαζει παντα καλα παιδια.ελπιζω να μην στερεψει η ορεξη για τα ενυδρεια γενικα.παντως σπυρο και εσυ δεν αντισταθηκες
στην ομορφια των malawi .με 450 λιτρα θα κανεις θαυματα.
κανονηστε μην πεσει ρακι στις κιχλιδες και μου μεθυσετε τα ψαρια.
κυριακη σιγουρα θα ειμαι παλι ολη μερα απο το πρωι.σε περιμενω κλεοβουλε δεν σε ξεχασα :D:D:Dκαι το avatar θα αλλαξει
Θα 'ρθω να τους κάνουμε όλους αφρικάνους (θα φέρω και φούμο :smt077)
Επειδή ήταν για το Malawi το 'στειλα :smt035
Εδειξε, ομως, παρα πολυ :p
Ψηνομουν που ψηνομουν να βαλω στο 60αρι μου multies, τωρα βλεπω να το ξηλωνω απο φυτεμενο πιο γρηγορα.
Ψηνομουν που ψηνομουν να βαλω στο 60αρι μου multies, τωρα βλεπω να το ξηλωνω απο φυτεμενο πιο γρηγορα.
αντε ξυλωσε το να μπας και βρουμε κανα ομορφο φυτο!!!χαχα.
ειμαι υποψηφιος αγοραστης!!
:smt067:smt067:smt067
...ωρε τι λέτε??
...θα βγάλετε τα φυτά να βάλετε κοτρώνες?
...θα έρθω το απόγευμα να τα πουμε από κοντά...γιατί μάλλον το τσίπουρο του Κλεόβουλου...ήταν Αφρικάνικο και σας πείραξε...με αποτέλεσμα να λέτε τα παλαβά σας...:D:p:D
Το απόγευμα 5-7 θα φέρω κερατόφυλλο (ποικιλία green rubin :p).
Οποιος θέλει να περάσει να πάρει.;).
-------------------------
Θα 'ρθω να τους κάνουμε όλους αφρικάνους (θα φέρω και φούμο :smt077)
...εμένα ΠΟΤΕ...:p:p:p!!!
Ρε ωξω τα φυτα απο τα 60αρια!!!
Αντε επιασε αλγη, αντε δεν βγαζει CO2, αντε θελει λιπασμα, αντε θελει κλαδεμα, αντε πειραματα...νταμαρι θα το κανω ρεεεεε! :D
Θα κρατησω φυτα στο pufferαδικο μονο που τρεχει μονο του και οτι βαλω φουντωνει!
Κλεόβουλος
08-02-13, 10:03
Λεωνίδαααα
έλα την Κυριακή να μας βγάλεις καμιά αναμνηστική φωτο (της προκοπής) :)
Να μας βγαλει, γιατι δεν το εχει κανενας μας!
Και τη μονομαχιερα ε! :D
kostaskich
08-02-13, 10:34
το τσιπουρο του κλεοβουλου εχει καιρο που τελειωσε αλλα ολο εκει στους κρητηκους πανε ολοι και ξαναγεμιζουν.
snakepanos
08-02-13, 15:13
Εχουμε καβα τσιπουρο,.
το πρωι ειχε 2 λιτρα ,αλλα μεχρι το απογευμα δεν ξερω ποσο θα εχει μείνει.
Πολύ ωραία πράγματα!!!!
Σε ποιο περίπτερο είστε .... ψάχνω ψάχνω :smt102
Κλεόβουλος
08-02-13, 17:54
Στο περίπτερο Νο2
http://www.helexpo.gr/inst/helexpo/gallery/Zootechnia/2013/Ground_Plans/P02i-zoo%20Model%20(1).pdf
στο 8 σταντ (αν θυμάμαι καλά)
snakepanos
08-02-13, 21:31
Πολύ ωραία πράγματα!!!!
Σε ποιο περίπτερο είστε .... ψάχνω ψάχνω :smt102
Γιαννη αμα ερθεις ψαξε να με βρεις.Περιπτερο 2 σταντ 8 Α.
Παρε τηλ.
παιδια θα ερθω και εγω αυριο!!!στην ζωοτεχνι ταλεμε εκει!!!
snakepanos
09-02-13, 21:44
Σημερα εγινε χαμος απο κοσμο,,απο την ωρα που ανοιξε,,ρωτουσε πολυς κοσμος γενικα γιατα ενυδρεια ,αλλα υπήρχε και πολύ παραπληροφορησει .
Καναμε οτι μπορουσαμε ,δεν σταματησαμε να απανταμε σε ερωτησεις τυπου
τι εννοείτε οταν λετε εδω σωστο και λαθος ενυδρειο:confused: ,και αλλα πολλα .
Ειδαμε και τον ΑΝΤΡΕΑ ,και τον philorian ηταν μια ευχαριστη εμπειρια για τα παιδια μου [ετσι θα τα λεω απο εδω και περα] τους αρεσε και δεν διαμαρτυρήθηκαν καθολου ουτε κουραστικαν,,τελικα αμα σου αρεσει κατι και το κανεις με αγαπη δεν σε κουραζει με τιποτα.
Τα υπολοιπα σχολια τα παιδια μου,
Εχω και 2 φωτο στην μια μιλαει στον μονομαχο ο nazgul [ εδω υπαρχη ενας ερωτας μεγαλος].
Και στην δευτερη ο Σπυρος [Κουραμπιες] με τον Θοδωρή [nazgul ] σε στιγμη ενημερώσεις στους μελλοντικούς ενυδρειοφιλους .
Κουραμπιές
09-02-13, 21:55
Σημερα πτωμα μιλαμε ε; Πανικος εγινε!! Αυριο εχω να προτεινω κατι. Θελετε να ξεστησουμε στο τελος της εκθεσης; Η ζηταω κατι ουτοπικο; Θα αφησουν πιστευω.
παιδια χαρικα που σας γνωρισα ωρεαα τα στησατε τα ενυδρειαα !!!1 μπραβοοο!!
Κουραμπιές
09-02-13, 22:20
Που τα ειδες βρε ουτε 2 λεπτα δεν εκατσες :D χαχα. Ευχαριστουμε αγορι.
τα ειδα μην ανησυχεις!!!!
παιδια ηταν παρα πολυ ομορφο ολο σας το στησιμο.μακαρι να μπορουσα να ειμαι εκει ολη την μερα (ολη νυχτα) και αυριο και και και.ηταν πραγματικα πολυ μεγαλη χαρα μου που σας γνωρισα παιδια!!μολις ηρεμησουν τα πραγματα να κανονισουμε και καφε στην κατερινη!;)σπυρο μην με ξεχασεις για τα κλαδεματα???καλη ξεκουραση και καλο κουραγιο για την αυριανη ημερα!
Κουραμπιές
09-02-13, 22:43
Δεν ξεχναω που μουπεσ αλλα δεν θυμαμαι τι μουπεσ χαχα. Εχω μιλησει με τοσους σημερα ειδικα που δεν θυμαμαι τι και πως. Θυμησε κλαδεματα απο ποια; Τι ειπαμε;
Μισο να γραψω να ξερουμε.
Πιστια πανε στον στιβ27, βαλισνεριες καποιες στον tdinosauros, εγω θα παρω καποιες γιγαντεα, και θα μου κλαδεψει ο μπλοσκας τη μος, συν λιγο κερατοφυλλο που εχουμε εναν κουβα εκει. Απο εκει και περα υπαρχει μπολικο πραμα ακομα. Προτεραιοτητα θα δωθει σε οσους βοηθησαν η στηριξαν ακομα και απλα με την παρουσια τους την εκθεση.
Μπράβο παιδιά.
Αύριο θα έρθω και εγώ κατά τις 11.
Σπύρο κουράγιο...αύριο θα σου φέρω ολόφρεσκη...άχνη...:D:D:D
Ότι περισεψει σε μια σακούλα και αν δεν μπορούν να σταλούν με ΚΤΕΛ Κατερίνη ας τα κρατήσει κάποιος μέχρι δευτέρα που θα ξαναερθω θεσ/νίκη.
Δευτέρα πρωί μήπως να πάρεις και τα εντλερ από την έκθεση; (εκτός αν τα πρόλαβε άλλος....)
...live από έκθεση...ο κακός χαμός...παρα πολύς ο κόσμος...μεγάλη η προσέλευση και η στάση στο δικό μας σταντ...:p
nikolakis94
10-02-13, 12:46
...live απο σπιτι...ειμαι αρρωστος βαλτε καμια φωτογραφια για εμας.
...live από έκθεση...ο κακός χαμός...παρα πολύς ο κόσμος...μεγάλη η προσέλευση και η στάση στο δικό μας σταντ...:p
...live απο σπιτι...ειμαι αρρωστος βαλτε καμια φωτογραφια για εμας.
...σαν τον Ευαγγελατο ενα πραγμα,μπειτε σε παραθυρα...:smt110
Δευτέρα πρωί μήπως να πάρεις και τα εντλερ από την έκθεση; (εκτός αν τα πρόλαβε άλλος....)
αν δεν τα ζητησε αλλος ναι θα τα ηθελα!!!ποτε θα ξεστηθουν ολα τελικα?σημερα βραδυ η αυριο το πρωι?
Τσίμπα και εσύ ένα παράθυρο... ζηλιάρη :smt033
...σαν τον Ευαγγελατο ενα πραγμα,μπειτε σε παραθυρα...:smt110
Τσίμπα και εσύ ένα παράθυρο... ζηλιάρη :smt033
...xaxaxa...γιατί χωράει σε παράθυρο ο Μιχάλης??...δε νομίζω...:D:D:D
Μόλις γύρισα σπίτι.
Τα φυλλάδια του φόρουμ έγιναν ανάρπαστα (ακούς τσιγκούνη μπόλυπάνο :smt067 που έβγαλες μόνο 100) και πολλοί νέοι φίλοι μας γνώρισαν και ενδιαφέρθηκαν τόσο για το GAB όσο και για τις συναντήσεις που κάνουμε τις Κυριακές.:smt035
...βέβαια να μην παραλήψω να βγάλω το καπέλο στο Σπύρο με την ανάλυση που έκανε στους επισκέπτες...φοβερός...:smt056
Μεγάλη επιτυχία η παρουσία μας στην έκθεση παιδιά...:p:cool::p
stelios816
10-02-13, 16:23
μπραβο ρε παιδια. βαλτε καμια φοτω ομως τι κανετε ολα για παρτυ σας:D:D
gmaravelisvet
10-02-13, 16:27
Δεν ξεχναω που μουπεσ αλλα δεν θυμαμαι τι μουπεσ χαχα. Εχω μιλησει με τοσους σημερα ειδικα που δεν θυμαμαι τι και πως. Θυμησε κλαδεματα απο ποια; Τι ειπαμε;
Μισο να γραψω να ξερουμε.
Πιστια πανε στον στιβ27, βαλισνεριες καποιες στον tdinosauros, εγω θα παρω καποιες γιγαντεα, και θα μου κλαδεψει ο μπλοσκας τη μος, συν λιγο κερατοφυλλο που εχουμε εναν κουβα εκει. Απο εκει και περα υπαρχει μπολικο πραμα ακομα. Προτεραιοτητα θα δωθει σε οσους βοηθησαν η στηριξαν ακομα και απλα με την παρουσια τους την εκθεση.
περισεύει καμια vallisneria?
Τελικά ποτέ θα ξεστηθουν όλα?
piranha friend
10-02-13, 18:09
Σήμερα στις 7...
Τελικά μπορεί κάποιος να μου κρατήσει ότι φυτά περισεψουν και τα εντλερ για να τα πάρω αυριο από θες/νίκη?χλωμό μαλον για να σταλούν το βραδάκι με ΚΤΕΛ έτσι?σας παρακαλώ αν γίνεται όπως βολεύει...:sad:
Σήμερα στις 7...
Αυτό δεν είναι σίγουρο, γιατί τα παιδιά είναι εκεί από το πρωί και θα είναι κουρασμένα.
Το πιο πιθανό είναι να γίνει αύριο το ξε-στήσιμο.
Έτσι κι αλλιώς δεν μας κυνηγάει κανείς.
Ξέρω και είμαι σίγουρος ότι τα παλικάρια μας θα ειναι λιώμα από την κούραση.Γι αυτό ρωτάω,αν γίνει αυριο ίσως θα μπορούσα να είμαι και γω για βοήθεια.
sps4ever(niktso)
10-02-13, 20:09
Τα φυλλάδια του φόρουμ έγιναν ανάρπαστα
Οταν λέμε τα φυλλάδια εννοούμε του GAB;
Κλεόβουλος
10-02-13, 20:21
Οταν λέμε τα φυλλάδια εννοούμε του GAB;
Ναι ήταν και κάποιοι απο το GAB πιο πέρα και τα μοίραζαν ;)
Κουραμπιές
10-02-13, 20:22
Live απο εκθεση: μεγαλη επιτυχια περασανε πανω απο χιλια ατομα αλλα ειμαστε πτωματα ολοι. Φοβερη εμπειρια!!!!!
Λοιπον επειδη οπως καταλαβαινετε εχω ενα κεφαλι καζανι, να ξεκαθαρισω λιγο το θεμα με τα κλαδεματα. Ναι να δωσουμε οτι περισεψει σε οποιον θελει. Αλλα ο χρονος ειναι περιορισμενος μολις ξεστηθουν τα ενυδρεια φευγω σερρες. Αυριο απτις 9 το πρωι θαμαι στην εκθεση να ξεκινησει το ξεστησιμο. Οποιος θελει κλαδεματα ναρθει η εισοδος ειναι ελευθερη προφανως, ελατε να δουμε τι θα παρει ο καθενας. Πιστια τις εχει κλεισει ο στιβ27 και βαλισνεριες καποιες ο tdinasauros, 3-4 ο nazgul, ο λιον πηρε κομπλε ο πανος επισης...
Εγω τις γιγαντεα σιγα σιγα να αλλαξω τις αμερικανα και λιγο κερατοφυλλο.
φιλοριαν θαρθεις αυριο να παρεις εντλερ και απο κλαδεματα θα τα δουμε απο κοντα σεσιφλορα βαλισνερια κερατοφυλλο. Gmarabelis ελα αυριο και εσυ να δουμε για βαλισνεριες. Γκαπυ θα παρει ο mikros84 να αλλαξει αιμα, οι κιχλιδες ειναι του kostaskich, τον μονομαχο θα τον παρω εγω. Απο ραμσχορν υπαρχουν μπολικα οποιος θελει ναρθει να παρει. Αυτα μουρχονται τωρα. Αν και οποιον εχω ξεχασει να μου στειλει πμ.
sps4ever(niktso)
10-02-13, 20:25
Ναι ήταν και κάποιοι απο το GAB πιο πέρα και τα μοίραζαν ;)
Μάλιστα. Ο snakepanos αρνήθηκε να πάρει φυλλάδια του aquazone με το αιτιολογικό ότι ήταν οργάνωση του συλλόγου αλλά του gab μοιράσθηκαν.Να υποθέσω ότι τελικά μοιράσθηκαν και του aquazone;
Κλεόβουλος
10-02-13, 20:29
Μάλιστα. Θα ήθελα να μου εξηγήσει ο snakepanos γιατί αρνήθηκε να πάρει φυλλάδια του aquazone με το αιτιολογικό ότι ήταν οργάνωση του συλλόγου αλλά του gab μοιράσθηκαν.
Εγώ δεν ήμουν εκεί ούτε θα απαντήσω για τον Πάνο. Αλλά ο οποιοσδήποτε (και οι φίλοι του ΑΖ) μπορούσε να πάει πιο δίπλα και να μοιράσει ότι θέλει.
(και βέβαια θα μπορούσε να είχε βοηθήσει.....;))
Σπύρο γράψε το τηλέφωνο σου για να σε πάρω μόλις μπορεσω μετά το δικαστήριο.
Κουραμπιές
10-02-13, 20:37
Παιδια μην τρελενεστε με τα φυλλαδια. Να ερχοσασταν να υποστηριξετε και να βοηθησετε και να μοιραζατε οσα φυλλαδια θελατε οχι στο σταντ του συλλογου ομως. Οπως ειχαμε την ορεξη και καναμε και εμεις. Το χομπυ προωθησαμε με την παρουσια μας εκει.
sps4ever(niktso)
10-02-13, 20:53
Kαι όλα αυτά έγιναν με τη σύμφωνη γνωμη του αρμοδίου του ΠΣΦΕ;
dimitris21
10-02-13, 20:57
Kαι όλα αυτά έγιναν με τη σύμφωνη γνωμη του αρμοδίου του ΠΣΦΕ;
δλδ ποιος είναι ο αρμόδιος του ΠΣΦΕ?
Bill-Samos
10-02-13, 20:57
Συγχαρητηρια σε ολους πολυ καλη δουλεια,πρεπει να ηταν φοβερη εμπειρια..Εισαστε ωραια παρεα .Αν ημουν εκει κοντα το μονομαχοενυδρειο θα το επερνα στην πλατη και θα ετρεχα :D.
sps4ever(niktso)
10-02-13, 21:04
δλδ ποιος είναι ο αρμόδιος του ΠΣΦΕ?
Δεν κατάλαβα. Το περίπτερο ήταν συμμετοχή του ΠΣΦΕ ή όχι; Αν ναι τότε δεν υπήρχε κάποιος που έκανε την επικοινωνία και που εκπροσωπού σε το σύλλογο; Αν όχι τότε γιατί ανοίχτηκε στη κατηγορία αυτή;
Κουραμπιές
10-02-13, 21:06
Kαι όλα αυτά έγιναν με τη σύμφωνη γνωμη του αρμοδίου του ΠΣΦΕ;Και ποια ακριβως δεν καταλαβαινω; Ο καθενας μοιραζε οτι ηθελε οπου ηθελε και εμεις σαν φορουμ μεριμνησαμε ενα ατομο να μοιραζει φυλαδια πιο διπλα. Μπηκες μετα απο 10 σελιδες με φωτος παρουσιασεις χαρες κλπ να πεις τι; Παλι την καραμελα αζ vs gab? παει ελιωσε η καραμελα. Αντε ειμαστε που ειμαστε χωμα μην τακουσουμε και απο πανω. Οπως ειπα και ξαναλεω να ερχοσασταν να μοιραζατε, ειδικη προσκληση δεν στελνουμε σε κανεναν. Σαν συλλογοσ πηγαμε και μονο και καναμε την προσπαθεια μας. Ευχαριστουμε οσους μας στηριξαν με την παρουσια τους και μονο, καμια φορα αυτο και μονο φτανει. Η εκθεση πηγε τελεια χωρις προβληματα και αναποδιες.
Εγω δεν ξαναγραφω περι φυλλαδιων (ελεοσ) Αλλα αν ειναι να συνεχιστει η συζητηση αυτη, σε αλλο τοπικ, εχουμε να οργανωθουμε αυριο για το ξεστησιμο και το χαρισμα φυτων και ψαριων. Ευχαριστουμε και παλι
dimitris21
10-02-13, 21:12
Δεν κατάλαβα. Το περίπτερο ήταν συμμετοχή του ΠΣΦΕ ή όχι; Αν ναι τότε δεν υπήρχε κάποιος που έκανε την επικοινωνία και που εκπροσωπού σε το σύλλογο; Αν όχι τότε γιατί ανοίχτηκε στη κατηγορία αυτή;
Νίκο θες να το αναλύσουμε πολύ? γιατί εγώ σίγουρα δεν έχω τη διάθεση. αν έχεις στοιχειώδη νοημοσύνη και διαβάσεις προσεχτικά το θέμα από την αρχή θα καταλάβεις πιστεύω ποιοι ανέλαβαν να πάρουν μέρος στην έκθεση και με ποια διάθεση.
Κουραμπιές
10-02-13, 21:22
Γραφω εδω το κινητο οποιος θελει με περνει σημερα και αυριο να οργανωθουμε για τα κλαδεματα. Αυριο 9 το πρωι εγω και ο πανος θαμαστε εκει ναρχισουμε το ξεστησιμο. Οσοι πιστοι προσελθετε. :D
sps4ever(niktso)
10-02-13, 21:43
Νίκο θες να το αναλύσουμε πολύ? γιατί εγώ σίγουρα δεν έχω τη διάθεση. αν έχεις στοιχειώδη νοημοσύνη και διαβάσεις προσεχτικά το θέμα από την αρχή θα καταλάβεις πιστεύω ποιοι ανέλαβαν να πάρουν μέρος στην έκθεση και με ποια διάθεση.
Προφανώς δεν έχω αρκετή νοημοσύνη. Συγνώμη που σας ενόχλησα.
Ρίτε μου παρακαλώ και ένα ban να μην σας ξαναενοχλήσω
Μάλιστα. Ο snakepanos αρνήθηκε να πάρει φυλλάδια του aquazone με το αιτιολογικό ότι ήταν οργάνωση του συλλόγου αλλά του gab μοιράσθηκαν.Να υποθέσω ότι τελικά μοιράσθηκαν και του aquazone;
Εγώ πήγα κατά τις 11 και έφυγα στις 3 παρά.
Περίπου στις 12 με πήρε ο Πάνος και μου είπε ότι μπορεί να έρθει κάποιος από το ΑΖ για να μοιράσει φυλλάδια, σαν αυτά που δίναμε εμείς.Του είπα οκ, αλλά μέχρι την ώρα που έφυγα δεν ήρθε κάποιος.Αν ήθελε να έρθει κάποιος, φυσικά και δεν θα υπήρχε το παραμικρό θέμα.
Τέλος πάντων να ξαναπώ ένα τεράστιο μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτό το σταντ που ξεπέρασε κατά πολυ αυτό που περιμέναμε σε επιτυχία.:p
Κουραμπιές
10-02-13, 22:53
Ευχαριστουμε και για τα ψαρια του φυτεμενου χρηστο. Τι ωρα θα περασεις αυριο;
kostaskich
10-02-13, 23:07
ολη την ημερα ημουν εκει και κανενας δεν φανηκε.
Ρε παιδια, ας μιλησουμε πολυ απλα και σταρατα. Ειμαστε μια παρεα που γουσταρει τα ενυδρεια και μας αρεσει να περναν τα ψαρια μας καλα. Μερικες φορες μας νοιαζει να περναν και περισσοτερο καλα απο εμας.
Εχουμε να χωρισουμε τοσα πολλα πια, ωστε να υπαρχουν τοσες κοντρες?
Εγω νεος ειμαι στο χομπυ, ουτε 2 χρονια δεν ασχολουμαι, αλλα εχω αρκετη υπομονη να διαβαζω ολη μερα, ακομα και για πραγματα που δεν με ενδιαφερουν στην παρουσα στιγμη. Δεν ειμαι κανενα παιδακι, ουτε αγραμματος, 34 χρονων οικονομολογος ειμαι. Δεν κανω για την παρεα σας? Δεν εχω σιγουρα να χωρισω τιποτα με κανεναν. Δεν με νοιαζει τι κανατε στο παρελθον, ειμαι γραμμενος στα περισσοτερα ελληνικα forums, οπου ενημερωνομαι και ας γραφω μονο στο gab, αλλα ειμαι ακομα μελος και σε πολλα αγγλοφωνα forums, για να μπορω να ενημερωθω σωστα.
sps4ever(niktso), νομιζεις οτι εχω να χωρισω κατι με εσενα αν γραφεις στο aquazone? Κι μην το παρεις προσωπικα, απλα ετυχε να γραψεις κατι.
Εμενα το χομπυ με νοιαζει. Μακαρι να μπορουσαμε να γνωριστουμε προσωπικα και να λεγαμε καμια κουβεντα, μπορει να καναμε και παρεα, ποτε δεν ξερεις. Ετσι γνωρισα και καποια παιδια στο gab. Ετυχε και εκατσε. Μακαρι να ερχοσουν να μας βοηθουσες να στησουμε κανενα θαλασσινο ενυδρειο που δεν ειχαμε. Μακαρι να προσφερατε την εμπειρια σας ως forum, που εγω σε καμια περιπτωση δεν εχω. Μακαρι να εβαζες ενα χερακι, οταν κουβαλουσαμε τα ενυδρεια με τον snakepanos μονοι μας, οταν βαζαμε λεφτα που δεν ειχαμε για να ντυσουμε τις βασεις, οπως και οταν κοβαμε το λαιμο μας να δουμε πως θα βρουμε εξοπλισμο για να στησουμε αυτα που στησαμε. Γιατι δεν ηταν καθολου ευκολο για να σε ενημερωσω, οταν εχεις τοσο κοσμο να περιμενει να σε κραξει.
Και γιατι να σε κραξει?
Γιατι εισαι σε αλλο forum?
Παιδια, χομπιστες ειμαστε, οχι πολιτικοι.
Ξαναλεω, εμενα μονο το χομπυ με νοιαζει, ενω οχι οι διαμαχες που ειχατε στο παρελθον σε καμια περιπτωση δεν με ενδιαφερουν, οπως και πολλους αλλους. Μονο κακο κανετε στους νεους χομπιστες.
Καντε ολοι σας (με τον ειλικρινη σεβασμο μου για τις απειρες πληροφοριες προς εμας τους νεους) ενα νεο forum, το aquashit και βγαλτε τα εντερα σας εκει. Υπαρχει πολυς κοσμος που δεν ξερει το σωστο τροπο φροντιδας ενος ενυδρειου και ειναι πολυ προθιμος να τον μαθει. Με διαμαχες αυτου του ειδους δεν γινεται. Εκτος να θελετε να κρατησετε τα παντα για τον εαυτο σας.
Θελετε να κανουμε κατι καλο απο την αρχη? Εγω μεσα ειμαι. ΠΣΦΕ? Οτι τιτλος να'ναι? Μεσα ειμαι!
Δεν θελετε? Ολους σας βαζω μεσα. Εγω τα ψαρακια μου θα τα αγαπαω και θα φροντιζω να τα εχω χαρουμενα, ετσι κι αλλιως. Και αυτο μου αρκει.
Απλα η ευκαιρια για να σωσεις καποια ψαρακια περα απο τα δικα σου ενυδρεια, ειναι μοναδικη. Πιστευω εσωσα αρκετα με πολυ κουβεντα αυτες τις ημερες, προτρεποντας τον κοσμο να ασχοληθει πιο σοβαρα με το χομπυ και να διαβασει.
Και πιστεψε με, ηταν πολυ κουραστικο μεχρι να στησεις τα παντα στην εντελεια με τα ελαχιστα μεσα που διαθετεις. Οπως και να καθεσαι 9 ωρες ορθιος και προθιμος να ακουσεις τα παντα.
Καλο βραδυ.
Θα επανελθω αυριο με φωτογραφιες.
Κουραμπιές
10-02-13, 23:22
Προσκυνω απλα και κλαιω με το aquashit θα μου βγει το γαλα απτη μυτη ρεεεεεεε!!!!!!!!! Εγω γουσταρα τρελα που ειχα το χρονο να κατσω να μιλησω με ολους σας, και να σας γνωρισω εκ του βαθεως. Ειστε παιδια της πραξης και οχι των λογιων. Επισης χαρηκα που μιλησα με τα πιπινια που κυκλοφορουσαν εδω και εκει, φωτογραφιες δεν ξερω αν υπαρχουν ειμασταν ολοι απασχολημενοι, ενας μιλουσε και οι αλλοι....:D
Χρηστο εμαθα οτι διασυρθηκε το προσωπο μου οταν ανελυα κατι για τους μονομαχους σε μια κοπελια. Κοινως λιωσατε με τον kostaskich στο γελιο. :D :D :D
Χρηστο εμαθα οτι διασυρθηκε το προσωπο μου οταν ανελυα κατι για τους μονομαχους σε μια κοπελια. Κοινως λιωσατε με τον kostaskich στο γελιο. :D :D :D
xaxaxa...οι ''μουσώνες'' Σπύρο...οι ''μουσώνες''...αυτοί φταίνε για όλα...:D:D:D...αλλά και τα άτιμα τα guppy που γεννάνε κάθε 16 ώρες...:D:D:D
Θόδωρε...το ''aquashit''...είναι φανταστική ιδέα...:smt043:smt043:smt043...ένα φόρουμ διαφορετικό από τα άλλλλλα...χαχαχα...:smt014...και βάζω υποψηφιότητα για moderator...άμεσα στο φόρουμ αυτό...:smt082:smt082:smt082
χαχαχα αντε ρε τραβατε για υπνο να ξεκουραστητε!!ελιωσα μιλαμε στο γελιο.μπραβο Nazgul,σοφα τα λογια σου και αυτη ειναι η αληθεια .ολοι για τα ψαρια μας νοιαζομαστε,συμφωνω με οσα ειπες φιλε μου!!;)
Μπραβο παιδια για την προσπαθεια σας! :smt038
Ευχομαι και την επομενη φορα να ειστε εκει,εχει αναγκη το χομπυ απο αυτες τις προσπαθειες!
Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι σε άλλα φόρουμ, έχει βγει πικρία για την παρουσία μας στην ζωοτεχνία, με βασική τους ένσταση το ότι δεν ενημερώθηκαν.
Ας μην κοροϊδευόμαστε...ρε παιδιά.
Οι περισσότεροι που γράφουμε σε ένα ψαροφόρουμ...γράφουμε και σε άλλα δέκα...ή τουλάχιστον παρακολουθούμε άλλα δέκα.
Ολοι το ήξεραν...και βάζω στοίχημα...και αντί να έρθουν να βοηθήσουν...μιμήθηκαν τα ψάρια τους...και τώρα ψάχνουν αφορμή για παρεξηγήσεις...τι να πω...νομίζω είναι πολύ άδικο για την κούραση που έριξε η ομάδα των φίλων που έστησε το σταντ μας.
:(:(:(
Θα προτιμουσα σε αυτο εδω το θεμα να μην ανοιξει τετοια κουβεντα!
Αμαρτια ειναι για την προσπαθεια σας!
Οποιος θελει να υπερθεματίσει επι αυτου να το κανει εκει που ξεκινησε το "θεμα".
Αυτο εδω το θεμα ας μεινει να θυμίζει την δημιουργία σας,τους κοπους σας και το υπεροχο αποτελεσμα.
Ευχαριστω!
Ένα μεγάλο μπράβο σε όσου συμμετείχαν σε αυτή τη προσπάθεια. Λυπάμε που δεν μπόρεσα να έρθω να σας γνωρίσω και απο κοντά, άλλα θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία στο μέλλον.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
μπράβο σε όλους και μετα το περας της εκθέσεως...επειδή και εγω ελαβα μαζι με αλλους συνχομπύστες στο διαγωνισμό με τα ενυδρέια πριν μερικους μηνες αλλα κ σε αλλες εκθέσεις μερος ξερω πως ειναι το τρέξιμο και το άγχος..σε κάθε περιπτωση συχγαρητήρια περάσατε καλα και αυτο εχει σημασία..και μακάρι να μας δωθεί η ευκαιρία για κατι ομαδικό ..συντομα
Κουραμπιές
11-02-13, 01:54
Θα προτιμουσα σε αυτο εδω το θεμα να μην ανοιξει τετοια κουβεντα!
Αμαρτια ειναι για την προσπαθεια σας!
Οποιος θελει να υπερθεματίσει επι αυτου να το κανει εκει που ξεκινησε το "θεμα".
Αυτο εδω το θεμα ας μεινει να θυμίζει την δημιουργία σας,τους κοπους σας και το υπεροχο αποτελεσμα.
Ευχαριστω!
Συμφωνω και ΞΑΝΑπαρακαλω και εγω ΠΑΛΙ να μην ξαναγραφει τιποτα επι του θεματος απο κανεναν.
Συμφωνώ και εγώ.
Μένουμε στην τεράστια επιτυχία της κίνησης αυτής και πουθενά αλλού.:p
Ευχαριστουμε και συγχαρητηρια σε οσους κοπιασαν αφιλοκερδως και για το καλο του χομπι μας.
Μπράβο σας παιδιά για τον κόπο και την προσπάθεια σας και πολλά συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα !!!
Να'στε καλα παιδια. Θα συμφωνησω και εγω να μεινει εδω το θεμα. Θα κλεισει με πολλες φωτογραφιες που θα ανεβασω εντος των ημερων, οπως και τα αναλυτικα ευχαριστηρια για ολους οσους βοηθησαν με υλικα, αλλα και φυσικη παρουσια.
Προς το παρον πρεπει να τα ξεστησουμε ολα πρωι-πρωι, γιατι απο θεμα ασφαλειας δεν ειμαστε πλεον καλυμμενοι.
Ελα ξυπναμε λεμε σιγα σιγα! :D
snakepanos
11-02-13, 08:14
Καλημερα ,,σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια .
Ηταν μια πετυχημένη εκθεση ειχε πολυ κοσμο.
Καναμε καλη δουλεια ως προς αυτο που επρεπε να δείξουμε στον κοσμο το σωστο τροπο διαβιώσεις τον ψαριων μεσα στα ενυδρεια,.
Ευχαριστω [τα παιδια μου] τον Κουραμπιε [Σπυρο] για την βοηθεια του,αν δεν ηταν αυτος δεν θα ειχαμε φυτεμενο.
Ευχαριστω τον nazgul [Θόδωρο] αν δεν ηταν αυτος δεν θα ειχαμε μονομαχιερα.
Όπως και τον Bloskas [ Μπαμπη] που εκανε το σωστο λαθος ενυδρειο.
Ολα τα παιδια που εστηλαν διαφορα πραγματα ακομα και ψαρακια,και τα τα υπολοιπα παιδια που βοηθεισαν στο στήσιμο οπως μπορουσαν.
Δεν σας κρηβω οτι ειμαι ευτυχισμένος γιατι εκανα για το καλο για το χομπι που τοσο ΑΓΑΠΩ
Και το 2015 θα ειμαι εκει.
Καλημέρα, καλή βδομάδα και καλή ξεκούραση σε όλους σας!
Συγχαρητήρια για τους κόπους και την προσπάθειά σας και τελικά για την επιτυχια σας!!!
Σας παρακολουθήσαμε από μακρυά, νομίζω οι περισσότεροι από μας, και θαυμάσαμε την δύναμη, το κουράγιο σας και την όμορφη συνεργασία σας.
Τ' αποτελέσματα της επιτυχίας σας, κάνουν καλό σε όλους μας, δηλαδή στην καλύτερη προβολή του σωστού τρόπου ενασχόλησης με το χόμπυ μας.
Να 'στε καλά και για τα επόμενα!
Μπράβο σας!
kostaskich
11-02-13, 09:36
Προσκυνω απλα και κλαιω με το aquashit θα μου βγει το γαλα απτη μυτη ρεεεεεεε!!!!!!!!! Εγω γουσταρα τρελα που ειχα το χρονο να κατσω να μιλησω με ολους σας, και να σας γνωρισω εκ του βαθεως. Ειστε παιδια της πραξης και οχι των λογιων. Επισης χαρηκα που μιλησα με τα πιπινια που κυκλοφορουσαν εδω και εκει, φωτογραφιες δεν ξερω αν υπαρχουν ειμασταν ολοι απασχολημενοι, ενας μιλουσε και οι αλλοι....:D
εμ Σπυρο τοσα χροννια σε εκθεσεις δεν ακουσα τιποτα για μουσωνες να μην γελασω.καποτε konings μας εκανε σεμιναρια οταν επισκεφτηκε την Ελλαδα και την Ζωοτεχνια αλλα ουτε αυτος ανεφερε τιποτα,ο Σπυρος ομως μας εκανε αυτην την τιμη να τους ανεφερει χαχαχαχα.
και τωρα υπνοςςςςςςςςς :smt101:smt101
Τωρα που τελειωσαμε με το ξεστησιμο, ωρα για φωτογραφιες :D
Αυτες που ακολουθουν ειναι ολες απο τον Παυλο (Pavlito), τον οποιο πρεπει επισης να ευχαριστησω για το 60αρι ενυδρειο με τη βαση που μας διεθεσε, γιατι χωρις αυτο δεν θα ειχαμε μονομαχιερα.
Τον κουκλο μονομαχο τον υιοθετησε τελικα ο Σπυρος (Κουραμπιες). Το νου σου ε! Θα κανω εφοδο να δω σε τι κατασταση ειναι! :D
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2563_zpsca980b84.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2644_zps1dfffd39.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2672_zps9aa9bb0d.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2673_zps559aaf84.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-img_2695_zps1bd2846e.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-img_2694_zps50ff87a3.jpg
nikolakis94
11-02-13, 21:52
Πολυ ωραιες.Στειλτες με μηνυμα στον Nick74 να χαρει λιγο γιατι τον εχουμε πικρανει:D
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-img_2545_zps8a4e2b6d.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2642_zps1492f1f0.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2656_zps51cd68b4.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-img_2688_zps2c889b72.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2664_zps76ff430e.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2653_zpsa4ade3a4.jpg
Πολυ ωραιες.Στειλτες με μηνυμα στον Nick74 να χαρει λιγο γιατι τον εχουμε πικρανει:grin:
Τον αναφεραμε ποσες φορες, αλλα δεν εμφανιστηκε :rolleyes:
Οχι τιποτα αλλο, αλλα ποιος τον ακουγε αν βαζαμε τον μονομαχο σε κανενα 30αρι :D
παιδιά πολύ ωραία όλα και μπράβο σας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια.
όσο για τον μονομάχο τι να πώ? με κάνατε να θέλω να στήσω ξανά απο την αρχή την δικιά μου μονομαχιέρα :confused:
Ασε, και εγω με το ζορι δεν τον κρατησα...
Και οι υπεροχες ψαρουκλες του kostaskich, που μας εκαναν ολους να σκεφτομαστε νταμαρια :D
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2573_zps4f30eee3.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2572_zpsd16fc56b.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2576_zps7651d414.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2590_zpsff1c50a8.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2578_zps28d7975f.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2575_zps9ada2c08.jpg
μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2592_zpse7caf9ce.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2596_zps7e4954db.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-_mg_2597_zpsc8f4eee6.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-img_2697_zps10a13881.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-img_2705_zps72e77917.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-img_2711_zps217fbc13.jpg
Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια!!!τα ενυδρεια απο κοντά ήταν φαντάστηκα!!!μπορεσα να περάσω μονο μια φορά δυστυχώς....
Κουραμπιές
11-02-13, 23:30
Μπραβο θοδωρη!! Μια χαρα ειναι ο μονομαχος ωρεεεεεεε :) Οι φωτος ειναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ, οι κιχλιδες αλλου..........βαρεθηκα να το λεω για το μαλαουι!!! ΚΟΡΥΦΗ!!!
Πολυ καλη δουλεια παιδια!!!:p
Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω και εγω ... μας κανετε ολους περήφανους!! :smt035:smt035
Περασε πολυς κοσμος, γνωρισαμε πολυ κοσμο, επικοινωνησαμε με πολυ κοσμο, ενημερωσαμε πολυ κοσμο...μια πραγματικα ξεχωριστη εμπειρια για εμας που το καναμε πρωτη φορα.
Να ευχαριστησω το στενο team (snakepanos, κουραμπιες, bloskas) που συνεργαστηκαμε πολυ ομορφα, γνωριστηκαμε καλυτερα και ολους οσους βοηθησαν να γινει αυτη η εκθεση. Και ηταν παρα πολλα τα παιδια που συμμετειχαν εμπρακτα σε ολη την προσπαθεια, με πολυ προθυμια.
Δηλωνω απο τωρα συμμετοχη για το 2015 :grin:
Θα ειμαι εκει.
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-sam_0821_zps72540fe3.jpg
Ξεστηνωντας...
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-sam_0823_zps061c89ee.jpg
Τελευταια φορα που θα δει ποτηρακι ο μονομαχουλης...
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-sam_0830_zpsa884dbfd.jpg
Τελος...
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-y434-nazgulaquarium-sam_0837_zps2291b419.jpg
Κουραμπιές
12-02-13, 00:20
Σνιφ! :D :D
ρε θοδωρε μονο εμεις τα πιναμε ομως..! :smt102
Αυτοι εχασαν! :D
Την επομενη φορα, θα περνανε ολοι απο αλκοτεστ!
αφησαμε καβα τη ρακι! θα την φερω στον επομενο καφε! χαχα:smt003
Αστη, θα την πιουμε σπιτι μου!
kostaskich
12-02-13, 00:50
καλα βγηκαν τελειες οι φωτο απο τα ψαρακια μου.και στην εκθεση ζευγαρωναν(ο σπυρος ολο τα εκοβε στο καλυτερο)αλλα και μολις ηρθαν σπιτι μου συνεχιζουν πηραν πολυ φορα χαχαχα.παιδια συνχαρητηρια σε ολους και στην επομενη εκθεση,:D ειμαι σιγουρος πως θα ειμαστε ακομη περισσοτεροι
παιδες ενα μεγαλο μπραβο σε οσους συμετειχαν και σε οσους βοηθησαν!:smt023
κουραμπιε κιαλλο μονομαχο?:D lol να δω τι θα τους κανεις:D
μου αρεσαν πολυ και τα ενυδρεια αλλα ακομα περισσοτερο τα "ενημερωτικα" που ειχατε.και η αφισα για τα χρυσοψαρα και τα δυο ενυδρειακια(σωστο-λαθος) πολυ εξυπνο και πολυ χρησιμο!και μου αρεσει που φανηκε και ο συλλογος;)
ο κοσμος που περναγε τι σας ελεγε για τα ενυδρεια και για την παρουσια σας εκει αληθεια?ποιες ητανε οι αντιδρασεις?
μπορω να πω οτι μου λειπει καπως αυτο το κλιμα το εκθεσιακο:Dγινεται καμια εκθεση τωρα το μαρτιο που θαμαι στην αθηνα να παμε κανα ενυδρειο?:D
Οι περισσοτεροι που ειχαν ενα-δυο χρυσοψαρα σε μικρα ενυδρεια ή γυαλες, εμεναν στην κλασικη ερωτηση "Γιατι αυτο το ενυδρειο ειναι λαθος?" αναφερομενοι στο λαθος ενυδρειο.
Μετα απο λιγη κουβεντα περι πλαστικων και εντονων χρωματων, οπως και πολυ λιγων λιτρων για τα συγκεκριμενα ψαρακια, φταναμε στην ερωτηση απο εμας "Συνηθως αλλαζετε ψαρια μετα απο 5-6 μηνες γιατι πεθαινουν?" Που βεβαιως η απαντηση ηταν "ναι" και μετα αρχιζε η κουβεντα, με αρκετη προθυμια απο τον κοσμο για σωστη ενημερωση.
Γενικως υπηρχε αρκετη προθυμια απο τον κοσμο για ενημερωση και οποιος περνουσα απο το σταντ εκανε και μια σταση. Ειτε γιατι ηταν αρχαριος και ηθελε να ζητησει συμβουλες, ειτε δεν ειχε ενυδρειο ακομα και ηθελε να ενημερωθει σωστα, ειτε γιατι ηταν εμπειρος και τον απασχολουσε κατι ψαγμενο ή απλα ηθελε να μιλησει με καποιο "ψαροκαμμενο" του συναφιου του :D
Εμενα αυτο που μου αρεσε πολυ ηταν την Πεμπτη-Παρασκευη που περασαν αρκετες εκδρομες σχολειων, οπου ακουγες μια παιδικη φωνουλα να φωναζει "ψαρακιααααααα" και να τρεχουν καμια 30αρια πιτσιρικια και να κολλανε τα προσωπα στα τζαμια! :D
μπραβο σας και παλι παιδια...μπορεσα να κατσω μαζι σας κανα 45λεπτο (δυστηχως) και το πρωτο πραγμα που πηρα απο τα παιδια εκει ηταν αγαπη προς το χομπυ.παρολο που δεν γνωριζομασταν ενιωσα αμεσως σαν κομματι του χωρου και το πιο σημαντικο οτι ενω ημαστε ξενοι μεταξυ μας με διαφορετικες συνηθειες,χαρακτηρα,αναγκες και επιθυμιες ενιωσα οτι γνωριζομαστε χρονια.σας ευχαριστω για αυτο που βγαζετε γιατι πραγματικα ενιωσα οτι βρισκομουν μεσα σε μια "οικογενεια".χαρηκα παρα πολυ που μπορεσα εστω και αυτα τα λιγα λεπτα να κατσω μαζι σας και να μιλησουμε.πρωτα ο Θεος στην επομενη εκθεση θα προσπαθησω να κοιμηθω εκει!!!:p
Κουραμπιές
12-02-13, 11:03
Και εμεις χαρηκαμε φιλιπε!! Με τις δουλειες που ειχες καιτοσο πουκατσερ καλα ηταν! Δεν εχω αλλο μονομαχο ΔΙΚΟ ΜΟΥ ρε συ, αυτος που εχω ανεβασει ειναι στημενος σε σπιτι φιλου σε δικο του ενυδρειο, υπο την αιγιδα και καθοδηγηση μου. Ηρθε η ωρα να παρω και εγω εναν για μενα. Θοδωρη σημερα θα σουχω απαντησει για τα cpd. Οσον αφορα την εκθεση, οπωσ ταπε ο θοδωρησ ηταν, και με τα παιδια που ηρθαν τις καθημερινες, αλλαζα θεση την ταμπελα "λαθοσ" και σωστο ποσεσ φορεσ, τελικα αποτι φαινεται οταν ηταν πανω στο ενυδρειο ειναι που ηταν το πιο μπαμ και ρωτουσαν οι περισσοτεροι. Ομως εμενα θα μου μεινει αξεχαστο που ερχεται ενα παιδι και ξεκιναει, "Καρχαριαααας(το χρυσοψαρο στο λαθος)" παει διπλα στο σωστο με τα εντλερς "μικρα καρχαριακιαααα" παει μετα ψαχνει τον μονομαχο στη ζουγκλα του δεν τον βρισκει, απογοητευεται, παει στα γκαπυ στο φυτεμενο """αααα κιαλα καρχαριακιααααα" και οταν εφτασε στις κιχλιδες φωναζε την μανα του. Ολο αυτο το σκηνικο που περιεγραψα κρατησε...5-6 δευτερολεπτα;; Μαξιμουμ. Πολυ γελιο!!
Εμενα αγαπημενη μου ερωτηση ηταν "πως πλενετε το φιλτρο;" κανονικα τι πως; Το βγαζω και το πλενω με καθαρο νερο βρυσης". Και ετσι ξεκινουσε μια μεγαλη κουβεντα περι σωστου τροπου. Σε δυο τρεις ανοιξα και τα ενυδρεια και εδωσα μικροποσοτητες πιστια και κερατοφυλλο.
Καλα ρε σε 1μιση λεπτο κανατε τοοοοοοοοσααααααααααα πραγματα?
Ευγε νεοι μου!
Αξιοι...
Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα!!
Κλεόβουλος
12-02-13, 21:22
pnmuszVHVXg
Ρε Υπολοχαγέ τα έτρεχες τα παιδιά.
Είστε το πιο γρήγορο συνεργείο ever !! :smt041:smt041:smt041
snakepanos
12-02-13, 22:10
Μέτα απο αυτό το πολυ όμορφο video [μπράβο παιδι μου Μπαμπη] να γράψω και τα ονόματα ολον αυτον που βοηθεισαν είτε λιγο ειτε πολυ δεν εχει σημασια .
Δεν γραφω με αλφαβητηκη σειρα.
Philorian μας εφερε Γκαμπυ.
Lion ,,,entlres και μας βοηθεισε πολυ.
Ignatios,,,Φιλτρο 2215,,θερμοστατες.
Κotsaskich,,, μας εφερε Κιχλιδες ,,[Οπως καθε φορα]
Sarijk ,,Ελσα,,,,Φιλτρο μικρο ,και πολύτιμη βοηθεια στην αρχη και στο τελος.
Narampa,,,,Φιλτρο για τον μονομαχο,και θερμοστατη,και βοηθεια .
Kotsos,,Ριζες.
Tolis70,,Μια φεγγαροπετρα και το καπακι στο ενυδρειο το λαθος ,και βοηθεια.
Stivv27 Φιλτρο 2213 ,και ενυδρειο λαθος.
pavlito,,το ενυδρειο 60 λιτρα .
Mikros84,,,, Ενα κουβα Γκαμπυ , και πολύτιμη βοηθεια στο περιπτερο της μερες που ηταν ανοιχτο.
Και ενα φιλος ηρθε την μερα που μαζευαμε μας βοηθεισε πολυ ειναι μελος αλλα δεν θυμαμε το ονομα του,, Συχώρεσε με φιλε .
Τελος ο Κλεοβουλος σε ποτο φαγητο ,και το φωτιστηκο για το malawi που μου εστηλε απο την Τανζανια.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.
Αν ξέχασα κάποιων που δεν νομίζω συχωρεμένος ναμε παιδια.
Νομίζω οτι καναμε οτι μπορουσαμε με αυτα που ειχαμε ,το2015 πρωτα ο θεος
θα είμαστε παλι εκει.
Ευχαριστω ολους και ολες για τα εκατοντάδες μπραβο που μας στιλάτε ,,στον αερα και σε ΠΜ .
Ευχαριστώ τα δικα μου παιδια[ Ξερετε πια] ,και ξέχασα να γράψω για τον ΓΙΟ μου που μας βοηθεισε και αυτος με τον τροπο του ,φαινεται και στο video.
Γεια χαρα σε ολους.
Μπραβο σε ολους σας! :smt041
εξαιρετικα!! και το βιντεακι με το time lapse..πολυ μου αρεσε !
Την μαύρη την άμμο ρε παιδιά απο που την πήρατε και ποσο?
Νομίζω οτι καναμε οτι μπορουσαμε με αυτα που ειχαμε ,το2015 πρωτα ο θεος
θα είμαστε παλι εκει.
Ευχαριστω ολους και ολες για τα εκατοντάδες μπραβο που μας στιλάτε ,,στον αερα και σε ΠΜ .
Ευχαριστώ τα δικα μου παιδια[ Ξερετε πια] ,και ξέχασα να γράψω για τον ΓΙΟ μου που μας βοηθεισε και αυτος με τον τροπο του ,φαινεται και στο video.
Γεια χαρα σε ολους.
Να ρε συ Πάνο .... κάτι τέτοια γράφεις και με συγκινείς ρε φίλε...:smt056
Ακόμη ένα μεγάλο εύγε σε όσους βοήθησαν...και το 2015, όπως είπε και ο Πάνος ακόμη καλύτερα...:p;).
Συγχαρητηρια και απο εμενα, κανατε μια πολυ αξιολογη παρουσια, και ελπιζω η παρουσια μας στην εκθεση να αποφερει καρπους.
snakepanos
13-02-13, 20:32
Συγχαρητηρια και απο εμενα, κανατε μια πολυ αξιολογη παρουσια, και ελπιζω η παρουσια μας στην εκθεση να αποφερει καρπους.
Μιχαλη ρε φιλε σε ξεχασα τελείως,,,αν δεν εκανες εσυ τα κονε δεν εβγαζα ακρη με τιποτα .
Πιαδια ο Μιχαλης ηταν ο υπευθηνος στην Ζωοτεχνια 2011 απο αυτον πειρα εμπειρια και γνωσεις για αυτο που εκανα φετος ,Μιχαλη σε ευχαριστω και να μη χάνεσαι,,να γραφεις και να ερχεσε για καφε στην συναντησει μας.
kostaskich
13-02-13, 21:27
ακους μιχαλη?μην χανεσαι.:D:D:Dκαι εγω το ιδιο
Κουραμπιές
13-02-13, 22:22
Κωστα ετοιμο το ενυδρειο; Ερχομαι εφοδο αυριο!!
Η αμμος ειναι απο πανγκεα, και θελω και εγω κιαλλη αν παει καποιος, ΝΟΜΙΖΩ 8 το 25κιλο.
Ευχαριστουμε για τα σχολια παιδια!! :)
kostaskich
14-02-13, 00:22
φιλε σπυρο τα acei εδωσαν φουλ χρωματα μολις μπηκαν στο ενυδρειο μου ηδη εχουν κανει κρατηρα και ξεκινανε να ζευγαρωνουν.αφου στην εκθεση τα εκοβες.τωρα αν σε δουν παλι δεν ξερω τι θα λενε απο μεσα τους ¨
ωχ παλι ο ψηλος.χαχαχαχα
Κουραμπιές
14-02-13, 15:11
αχαχχαχα αυτα ειναι θελω να τα δω. Τελεια!!!!
korasidikos
18-02-13, 22:46
παιδια ενα μεγαλο μπραβο σε ολους!:p
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.