Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : juwel korall 60 και φωτιστικο

Λάζαρος
12-07-11, 17:00
το χει κανεις το συγκεκριμενο ενυδρειο; αν ναι προσθεσε κι αλλο φωτιστικο; και πως;

ευχαριστω
-------------------------
ok κατι ειδα εδω μεσα για το record..

xrusec13
12-07-11, 21:48
Εγώ έχω προσθέσει μια ακόμα λάμπα στο καπάκι του korallux 60 είναι το ίδιο με του rekord χωρίς πολλές πατέντες.Το βασικό είναι να ανοίξεις το καπάκι που έχει το μπάλαστ χωρίς να σπάσει/χαλάσει,απο κεί και πέρα είναι εύκολα τα πράγματα.Αν θες μπορώ να σου βγάλω φωτογραφίες να δεις τί έχω κάνει και να σου πώ πως.

Λάζαρος
13-07-11, 17:13
θα με βοηθουσες πολυ:)

xrusec13
14-07-11, 07:58
Εγω πηρα ενα μπαλαστ για 2 λαμπες 2 ντουι κουμποτα 4 μετρα καλωδιακι φτανουν ανετα και θερμοσυστελομενο τοσο μεγαλο που να χωραει η λαμπα.
Μετα προσπαθησα να ανοιξω το καπακι που βρισκεται το μπαλαστ στο καπακι,προσπαθησα να το ζεστανω με ενα πιστολακι και μετα σιγα σιγα με υπομονη κατσαβιδια μαχαιρια καταφερα να το ανοιξω.Αντικατεστησα το μπλαστ της juwel με αυτο που πηρα τα συνδεσα οπως επρεπε κ ημουν οκ.Το απογευμα θα βαλω καναδυο φωτογραφιες να δεις πως στερεωσα την λαμπα

Λάζαρος
14-07-11, 18:04
ειναι ασφαλες;
εγω λεω να παρω εκεινο το ετοιμο πακετο ακροφυσια μπαλαστ να απρω και την λαμπα και να την στερεωσω καπου διπλα στην ηδη υπαρχουσα...

παντως ειναι γελοιο να μην παρεχουν δυνατοτητα μελλοντικης αναβαθμισης φωτισμου

xrusec13
14-07-11, 19:59
Ασφαλεστατο το δουλευω 5-6 μηνες χωρις κανενα προβλημα μη σου πω καλυτερα κι απο πριν.στοιχησε περιπου 25ευρω μπαλαστ λαμπα καλωδια ντουι θερμοσυστελομενο

myronlas
17-07-11, 16:27
ειναι ασφαλες;
εγω λεω να παρω εκεινο το ετοιμο πακετο ακροφυσια μπαλαστ να απρω και την λαμπα και να την στερεωσω καπου διπλα στην ηδη υπαρχουσα...

παντως ειναι γελοιο να μην παρεχουν δυνατοτητα μελλοντικης αναβαθμισης φωτισμου

Σε ποιο πακέτο αναφέρεσαι?

Λάζαρος
17-07-11, 20:41
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2279

xrusec13
17-07-11, 21:35
Αν δε σε ενοχλεί να έχεις πολλά καλώδια μπορείς να το πάρεις για να ξεμπερδεύεις και να υπολογίζεις περίπου 10-15 ευρώ για την λάμπα.
Αυτό που σου είπα να κάνεις στο καπάκι δεν είναι δύσκολο,υπομονή θέλει!

myronlas
18-07-11, 08:18
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2279

Δηλαδή με ένα τέτοιο και μια λάμπα είσαι οκ, σωστά;

Και την κρεμάς στο καπάκι με tire-up όπως έκανε ο φίλος με την πατέντα;

xrusec13
20-07-11, 14:12
Ναι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα