Επιστροφή στο Forum : Γιατί απαγορεύτηκε η απάντηση στις αγγελίες???
Μα δεν υπάρχει καποια συνδρομή ας πουμε ωστε να έχεις "απαιτησεις". Ετσι είναι και αν δεν σου αρεσει... ^^ Δεν σου στερουν καποιο δικαιωμα. ;)
Οτι καταγγελια και να κανεις μερικοι θα πρεπει να κανουν μυνηση στον εαυτο τους πρωτα και μετα ολοι οι αλλοι :D:D:D
Εχω δει μπαναρισμενους να ξαναγραφονται με αλλα ψευδωνυμα και αν τους το πεις σου λενε εγω γραφτηκα για να βαζω αγγελιες και δε με νοιαζει να συμμετεχω!
Εκει ναι με εκνευριζει γιατι νοιωθω οτι με-μας χρησιμοποιουν zw
Τι μπορεις να κανεις? (Εγω τους μπαινω στη μυτη οσο μπορω -+10:smt044:smt044:smt044)
Ο ενας ελεγε πχ "αποστολες δεν κανω" και εστειλα πμ "γιατι?" και απαντησε "δε θελω να ταλαιπωρησω τα ζωντανα" και εγω "ναι αλλα τα ξυλα και οι πετρες η το φιλτρο ειναι ζωντανα??" :D:D
-------------------------
Μα δεν υπάρχει καποια συνδρομή ωστε να έχεις "απαιτησεις". Ετσι είναι και αν δεν σου αρεσει... ^^
αυτο ακριβος λεο και γω γιωργο;)υπαρχουν επαγγελματιες,<οχι ολοι ετσι>που μπενουν εδω στον αγιο χωρο μας μονο και μονο για να κανουν την δουλεια τους.αυτους πηρε χαμπαρι ο τολης.αλλα παρολ'αυτα κατι θα κανει και γι'αυτους,θα το δεις.
ΟΕκει ναι με εκνευριζει γιατι νοιωθω οτι με-μας χρησιμοποιουν zw
Ο ενας ελεγε πχ "αποστολες δεν κανω" και εστειλα πμ "γιατι?" και απαντησε "δε θελω να ταλαιπωρησω τα ζωντανα" και εγω "ναι αλλα τα ξυλα και οι πετρες η το φιλτρο ειναι ζωντανα??" :D:D
Αυτο ειναι απο τα αρνητικά του internet....
Ε καλα... Στα Γιαννενα π.χ. τα κτελ ειναι 15-20 λεπτα με τα ποδια απο το κεντρο. Στην Θεσσαλονίκη είναι πολυ παραπάνω με αυτοκίνητο. Επισης αλλο αγοραστηκό κοινο εχει η Αθηνα και αλλο τα Γιαννενα. Αυτος που είναι στην Αθηνα, λεει: "στα @@ μου καποιος θα βρεθει". Ο αλλος αναγκαστηκα στελνει, μπας και βρει καποιον αγοραστη :rolleyes:
αυτο ακριβος λεο και γω γιωργο;)ηπαρχουν επαγγελματιες,<οχι ολοι ετσι>που μπενουν εδω στον αγιο χωρο μας μονο και μονο για να κανουν την δουλεια τους.αυτους πηρε χαμπαρι ο τολης.αλλα παρολ'αυτα κατι θα κανει και γι'αυτους,θα το δεις.
Δεν καταλαβα καλα τι εννοουσες. ΟΚ! ;)
να'σε καλα γιωργο τσουμ.;)
παιδια εγω δεν ξερω πολλα απ'αυτα,αλλα θα πω την γνωμη μου κι'αν δεν ειναι σωστη παω πασω.λοιπον οταν καποιος βαζει μια αγγελεια πα'να πει οτι πουλαει για να τα'κονομησει και καλα κανει
Και τα ζωντανά που χαρίζονται επειδή θέλουμε να πάνε σε χέρια συνχομιστών δηλαδή καλύτερα από πετ-σοπ ή το καζανάκι πάλι για την κονόμα είναι?
Ναι ειχε παραγίνει το κακό, πολλοί τους ενδιέφερε μονο να πουλησουν και να βγάλουν λεφτά αλλά δεν ετσι για όλους ;)
Και τα ζωντανά που χαρίζονται επειδή θέλουμε να πάνε σε χέρια συνχομιστών δηλαδή καλύτερα από πετ-σοπ ή το καζανάκι πάλι για την κονόμα είναι?
Ναι ειχε παραγίνει το κακό, πολλοί τους ενδιέφερε μονο να πουλησουν και να βγάλουν λεφτά αλλά δεν ετσι για όλους ;)
γραφω κι'αλλα παρακατο;););)
παιδια θελω να διαγραφει η αγγελια μου σε ποιον στελνω μηνυμα η καποια στιγμη θα διαγραφει αυτοματα???
ευχαριστω προκαταβολικα
στελνεις πμ σε εναν Mod με το λινκ της αγγελιας σου.
τωρα μη το κανεις..την εσβησα ηδη.
Ευχαριστω πανο θα το εχω υποψειν αν ξανα χρειαστει
Ρε παιδιά σόρρυ κιόλας αλλά με το παλιό τρόπο όταν κάποιος έγραφε μια ας το πω επιοικώς "ανακρίβια " ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ τουλάχιστον μπορούσε κάποιος να το επισημαίνει ωστε να το δει και ο αρχάριος χρήστης..
Τώρα ότι θέλει γράφει ο καθένας, χωρίς αυτό να "φιλτράρεται" ωστε να προστατεύεται ο ενθουσιώδης νέος χρήστης..
.................................................. .................................................. ........
Στην αρχή γέλασα με κάτι που είδα πριν λίγο, αλλά δεν το βρίσκω σωστό...
:rolleyes:Αυτά.
Αν εντοπίσεις κάτι τέτοιο στείλε ένα ΡΜ σε οποιονδήποτε mod για να του ρίξει μια ματιά.
Για αυτό είμαστε εδώ και είναι πιο πολιτισμένο από το κράξιμο που έπεφτε παλιότερα.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.