PDA

Επιστροφή στο Forum : αυτοματη αναπληρωση ποια μου προτεινετε?


ραφαηλ10
26-02-11, 14:12
Καλησπερα σας!!!
Παιδια σκεφτομαι να αγορασω μια αυτοματη αναπληρωση
αυτη ειαι καλη..?http://www.waterwaves.gr/index.php?target=categories&category_id=209
θα τα καταφερω στην συδεση..?
πως λειτουργει ..?
εχω ψαξει σε προιγουμενα ποστ για αυτοματη αναπληρωση και πιστευω πως ειναι καλη επιλογη απο waterwaves...
το ενυδρειο ειναι 650 λιτρα δε πιστευω να παιζει ρολο αυτο ετσι δεν ειναι..?
σας ευχαριστω..

tsoum
26-02-11, 18:54
Καλησπερα σας!!!
Παιδια σκεφτομαι να αγορασω μια αυτοματη αναπληρωση
αυτη ειαι καλη..?http://www.waterwaves.gr/index.php?target=categories&category_id=209 Η συγκεκριμένη εταιρια είναι πολύ αξιοπιστη. Δεν πιστευω να έχεις κάποιο πρόβλημα.
θα τα καταφερω στην συνδεση..? τι είσαι; κανενας μπούφος; :D και αν δεν τα καταφέρνεις, ρωτάς εδω ή τα παιδία στο μαγαζί. Είναι ιδιαιτερα εξυπηρετικοι.
πως λειτουργει ..? Αυτό που ξερω είναι οτι έχει ενα φλοτερ μέσα στο ενυδρείο. Οταν η σταθμη πέσει κάτω απο την επιθυμητή, ανοίγει αυτος ο ελεγκτης μια αντλία, και γεμίζει το ενυδρείο μέχρι το σωστο επίπεδο.
εχω ψαξει σε προιγουμενα ποστ για αυτοματη αναπληρωση και πιστευω πως ειναι καλη επιλογη απο waterwaves...
το ενυδρειο ειναι 650 λιτρα δε πιστευω να παιζει ρολο αυτο ετσι δεν ειναι..? οχι.
σας ευχαριστω..

Επίσης, απ'οσο ξέρω, αυτό που λέει για 2πλο φλοτερ, είναι για να έχεις ένα μεσα στο ενυδρείο, και ενα μεσα στο δοχείο που θα έχεις το νερό, ωστε να μην λειτουργεί η αντλια αμα τελειώσει το νερό, και καει.

Απο εκεί και πέρα, δεν ξέρω πως λειτουργεί και δεν την έχω δοκιμάσει. Αμα θελεις επικοινωνησε μαζι τους, και θα σε βοηθήσουν.

ραφαηλ10
26-02-11, 19:24
Σε ευχαριστω πολυ :D:D:D-+9

tsoum
26-02-11, 19:29
Εγω σου είπα την άποψή μου. Απο εκεί και περα, αμα θέλεις περίμενε και κάποιον που ίσως το έχει δοκιμάσει το συστημα, και το εχει στην κατοχή του.

ραφαηλ10
26-02-11, 19:31
οκ σε ευχριστω παντως να σαι καλα!!!