PDA

Επιστροφή στο Forum : AO Aquilli

tsoum
19-11-10, 23:02
Λεω να πάρω αυτή την ΑΟ (http://www.aquaristic.net/en/Technical-Equipment/r-o-Reverse-osmosis/R-O-System/Aquili-Reverse-Osmosis-Kit-RO-Classic-NPS.html) της Aquilli γιατι η αντίστοιχη εδω έχει 95€ (+12 μεταφορικα).

Την έχει κάποιος; Την προτείνετε;

Η άλλη που έχω κατα νού είναι μια της waterwaves (http://www.waterwaves.gr/index.php?target=products&product_id=30012).

Neoklis
19-11-10, 23:04
Της waterwaves..

golf4470
19-11-10, 23:06
70+20(μεταφορικα)=90
θα πρεπει να σκεφτεις πολυ καλα κ τα εξοδα των ανταλλακτικων.Συγκρινε τα ανταλλακτικα της συγκεκριμενης του aquaristic κ τα ανταλλακτικα της waterwaves

tsoum
19-11-10, 23:53
70+20(μεταφορικα)=90
θα πρεπει να σκεφτεις πολυ καλα κ τα εξοδα των ανταλλακτικων.Συγκρινε τα ανταλλακτικα της συγκεκριμενης του aquaristic κ τα ανταλλακτικα της waterwaves

Δεν είναι μονο το κόστος αλλα και η "ποιότητα". Προφανώς αμα είναι καλύτερη η άλλη θα παρω εκείνη όμως δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που στο internet οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες σε σχέση με αυτές ελληνικών καταστημάτων. Αν λές το +20 για τα μεταφορικά απο Γερμανια, ετοιμάζουμε ομαδική παραγγελία και θα την έβαζα εκεί οπότε. 70+4 περίπου.

Της waterwaves..

Λες ε; Γιατί αυτό; Αναλογία καθαρού/βρώμικου; κατι άλλο;

bokostas
20-11-10, 00:02
Μπα, η αναλογία καθαρού/βρώμικου είναι περίπου σταθερή σε όλες τις Α/Ο με μια μεμβράνη.
Εκείνο που διαφοροποιεί σημαντικά το κόστος χρήσης, είναι η διαθεσιμότητα και οι τιμές των ανταλλακτικών.
Σκέψου ότι θα χρειάζεσαι ένα σετ προφίλτρα κάθε 6 περίπου μήνες και καινούρια μεμβράνη σχεδόν κάθε χρόνο.
Αν την πάρεις από waterwaves, αυτά θα λύνονται μ' ένα τηλεφώνημα και τα ταχυδρομικά θα είναι λογικά λιγότερα.

Neoklis
20-11-10, 00:02
δεν θα κερδισεις με 5 και 10 ευρω διαφορα..
Απο την αλλη θα κερδισεις πολυ απο τα παιδια της waterwaves για οτιδηποτε χρειαστεις!!! δεν ειναι κακο να στηριζουμε και λιγο ελλαδα..

seven77
20-11-10, 00:12
την έχω εγώ εδώ και 1 χρόνο :smt120 .... την αναβάθμισα από waterwaves και ησύχασα
θα πρότεινα να πας με κλειστά μάτια waterwaves να ξεμπερδέψεις 1 και καλή

προσωπικά δεν ξαναπαίρνω τίποτε από έξω αν μπορώ να το βρω Ελλάδα προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω άλλα θα στηρίξω δικά μας καταστήματα