Επιστροφή στο Forum : AO Aquilli
Λεω να πάρω αυτή την ΑΟ (http://www.aquaristic.net/en/Technical-Equipment/r-o-Reverse-osmosis/R-O-System/Aquili-Reverse-Osmosis-Kit-RO-Classic-NPS.html) της Aquilli γιατι η αντίστοιχη εδω έχει 95€ (+12 μεταφορικα).
Την έχει κάποιος; Την προτείνετε;
Η άλλη που έχω κατα νού είναι μια της waterwaves (http://www.waterwaves.gr/index.php?target=products&product_id=30012).
70+20(μεταφορικα)=90
θα πρεπει να σκεφτεις πολυ καλα κ τα εξοδα των ανταλλακτικων.Συγκρινε τα ανταλλακτικα της συγκεκριμενης του aquaristic κ τα ανταλλακτικα της waterwaves
70+20(μεταφορικα)=90
θα πρεπει να σκεφτεις πολυ καλα κ τα εξοδα των ανταλλακτικων.Συγκρινε τα ανταλλακτικα της συγκεκριμενης του aquaristic κ τα ανταλλακτικα της waterwaves
Δεν είναι μονο το κόστος αλλα και η "ποιότητα". Προφανώς αμα είναι καλύτερη η άλλη θα παρω εκείνη όμως δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που στο internet οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες σε σχέση με αυτές ελληνικών καταστημάτων. Αν λές το +20 για τα μεταφορικά απο Γερμανια, ετοιμάζουμε ομαδική παραγγελία και θα την έβαζα εκεί οπότε. 70+4 περίπου.
Της waterwaves..
Λες ε; Γιατί αυτό; Αναλογία καθαρού/βρώμικου; κατι άλλο;
Μπα, η αναλογία καθαρού/βρώμικου είναι περίπου σταθερή σε όλες τις Α/Ο με μια μεμβράνη.
Εκείνο που διαφοροποιεί σημαντικά το κόστος χρήσης, είναι η διαθεσιμότητα και οι τιμές των ανταλλακτικών.
Σκέψου ότι θα χρειάζεσαι ένα σετ προφίλτρα κάθε 6 περίπου μήνες και καινούρια μεμβράνη σχεδόν κάθε χρόνο.
Αν την πάρεις από waterwaves, αυτά θα λύνονται μ' ένα τηλεφώνημα και τα ταχυδρομικά θα είναι λογικά λιγότερα.
δεν θα κερδισεις με 5 και 10 ευρω διαφορα..
Απο την αλλη θα κερδισεις πολυ απο τα παιδια της waterwaves για οτιδηποτε χρειαστεις!!! δεν ειναι κακο να στηριζουμε και λιγο ελλαδα..
την έχω εγώ εδώ και 1 χρόνο :smt120 .... την αναβάθμισα από waterwaves και ησύχασα
θα πρότεινα να πας με κλειστά μάτια waterwaves να ξεμπερδέψεις 1 και καλή
προσωπικά δεν ξαναπαίρνω τίποτε από έξω αν μπορώ να το βρω Ελλάδα προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω άλλα θα στηρίξω δικά μας καταστήματα
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.