Επιστροφή στο Forum : Αλάτι
george1995
02-09-10, 23:26
Ήθελα να ρωτήσω...το αλάτι που ρίχνουνε όταν είναι άρρωστα τα ψάρια είναι το μαγειρικό η κάποιο άλλο? Ρωτάω γιατί είναι άρρωστος ο μονομάχος μου και σκεφτόμουν να του ρίξω λίγο.
Ήθελα να ρωτήσω...το αλάτι που ρίχνουνε όταν είναι άρρωστα τα ψάρια είναι το μαγειρικό η κάποιο άλλο? Ρωτάω γιατί είναι άρρωστος ο μονομάχος μου και σκεφτόμουν να του ρίξω λίγο.
Άλλο, ενυδρειακό αλάτι για γλυκό νερό, εγώ χρησιμοποιώ αυτό: http://www.osmosisaquariums.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=440&category_id=94&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=el
manos_samos
03-09-10, 10:36
Οι μονομαχοι νομιζω δεν ζουν με αλατι! Πριν το ριξεις περιμενε την γνωμη των ειδημονων...
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για θεραπεία λίγων ημερών με αλάτι, το οποίο μάλιστα είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό σε κάποιες περιπτώσεις.
Εννοείται ότι μετά την θεραπεία, θα μειώσεις - εξαλείψεις την αλατότητα με αλλαγές νερού.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για θεραπεία λίγων ημερών με αλάτι, το οποίο μάλιστα είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό σε κάποιες περιπτώσεις.
Εννοείται ότι μετά την θεραπεία, θα μειώσεις - εξαλείψεις την αλατότητα με αλλαγές νερού.
;););););)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.