PDA

Επιστροφή στο Forum : Αλάτι

george1995
02-09-10, 23:26
Ήθελα να ρωτήσω...το αλάτι που ρίχνουνε όταν είναι άρρωστα τα ψάρια είναι το μαγειρικό η κάποιο άλλο? Ρωτάω γιατί είναι άρρωστος ο μονομάχος μου και σκεφτόμουν να του ρίξω λίγο.

bokostas
02-09-10, 23:44
Ήθελα να ρωτήσω...το αλάτι που ρίχνουνε όταν είναι άρρωστα τα ψάρια είναι το μαγειρικό η κάποιο άλλο? Ρωτάω γιατί είναι άρρωστος ο μονομάχος μου και σκεφτόμουν να του ρίξω λίγο.

Άλλο, ενυδρειακό αλάτι για γλυκό νερό, εγώ χρησιμοποιώ αυτό: http://www.osmosisaquariums.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=440&category_id=94&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=el

manos_samos
03-09-10, 10:36
Οι μονομαχοι νομιζω δεν ζουν με αλατι! Πριν το ριξεις περιμενε την γνωμη των ειδημονων...

bokostas
03-09-10, 11:54
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για θεραπεία λίγων ημερών με αλάτι, το οποίο μάλιστα είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό σε κάποιες περιπτώσεις.
Εννοείται ότι μετά την θεραπεία, θα μειώσεις - εξαλείψεις την αλατότητα με αλλαγές νερού.

Singha
06-09-10, 08:21
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για θεραπεία λίγων ημερών με αλάτι, το οποίο μάλιστα είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό σε κάποιες περιπτώσεις.
Εννοείται ότι μετά την θεραπεία, θα μειώσεις - εξαλείψεις την αλατότητα με αλλαγές νερού.
;););););)