Επιστροφή στο Forum : Φάρμακα για φυτά
Exw mia aporia.
Einai anagki na valw sera florena ,daydrops,sera florenette gia na kratisw ta futa m zontana?den vlepw kamia diafora sto filloma twn futwn.
evxaristw poli
Τσιόνογλου Σταύρος
14-01-09, 09:00
Tι ενυδρείο έχεις και ποσο καιρό,και τι φυτά.
Exw mia aporia.
Einai anagki na valw sera florena ,daydrops,sera florenette gia na kratisw ta futa m zontana?den vlepw kamia diafora sto filloma twn futwn.
evxaristw poli
Σε παρακαλώ (παρακαλούμε) να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες..
Όσο για τα λιπάσματα (όχι φάρμακα), όπως γράφει και ο Σταύρος, θα πρέπει πρώτα να μας πεις τι ενυδρείο έχεις (λίτρα, φωτισμός, χρόνος λειτουργίας, ιχθυοφόρτιση, αν έχεις διοξείδιο) και τί/πόσα φυτά..
Υ.Γ. Καλωσόρισες!
Τα φυτά μου είναι anubias barteri nana τα έχω 2 μήνες.Φωτισμό θα αγοράσω αύριο.Ιχθυοφόρτιση:έχω 4 γκουράμια,3 μικρά pangasius και ένα μεγάλο,3 γατόψαρα upside down,3 bala sharks,2 καθαριστές.C02 δεν βάζω.350 λίτρα 151*55*45(διαστάση).Φωτισμό σκέφτομαι να αγοράσω μία φλορέντζα που μπένει και στο νερό(GOTTO).
κρατησες δηλαδη 2 μηνες ανουμπιες χωρις φωτισμο?? καλα λενε οτι ειναι σκυλια...χα χα
λοιπον για τις ανουμπιες δε χρειαζεσαι κατι....αν δεις καποιο προβλημα το αναγνωριζεις απο εδω...http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=5033 και προσθετεις αν χρειαστει κατι...
εχεις πολλα ψαρια για τα λιτρα σου...τα παγκασιους γινονται πραγματικα τερατα...και πες και ποιοι ειναι οι "καθαριστες"...
Τι είναι η φλορέντζα ?
Στο Google που κοίταξα λέει : Φλορέντζα (η): Γρίπη (Ital. Influenza)
Αλλά σίγουρα κάτι άλλο εννοείς, για πες μας.
Τι είναι η φλορέντζα ?
Στο Google που κοίταξα λέει : Φλορέντζα (η): Γρίπη (Ital. Influenza)
Αλλά σίγουρα κάτι άλλο εννοείς, για πες μας.
ειναι o φθορισμός=η ιδιότητα ορισμένων σωμάτων να εκπέμπουν φως, όταν δέχονται ακτινοβολία ορατή ή αόρατη
Βασικα ειναι λαμπα
μηπως εννοει την φλορα της οσραμ, (την ροζ) που ειναι για φυτα?
Ειμαι σίγουρος οτι δεν ειναι οσραμ, ειναι gotto.την έχει ενας φιλος μου και λεει οτι ειναι καλη.
δεν βρηκα τπτ στο νετ για gotto λαμπες...
Ουτε κι εγω βρηκα αλλα στο κουτι γραφει οτι ειναι για φυτα και οτι μπενει και κατω από το νερο.Μου το εδιξε και στο πετ-σοπ του.Στο ενυδρείο του φίλου μου κάνει την δουλειά του.
Φλορεντζα = fluorescent, μην ξεχνατε οτι πολλες αγγλικες λεξεις εχουν "ελληνοποιηθει" στην Κυπρο.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.