Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Φάρμακα για φυτά

Evgenios
14-01-09, 07:28
Exw mia aporia.
Einai anagki na valw sera florena ,daydrops,sera florenette gia na kratisw ta futa m zontana?den vlepw kamia diafora sto filloma twn futwn.

evxaristw poli

Τσιόνογλου Σταύρος
14-01-09, 09:00
Tι ενυδρείο έχεις και ποσο καιρό,και τι φυτά.

xontros
14-01-09, 13:11
Exw mia aporia.
Einai anagki na valw sera florena ,daydrops,sera florenette gia na kratisw ta futa m zontana?den vlepw kamia diafora sto filloma twn futwn.

evxaristw poli

Σε παρακαλώ (παρακαλούμε) να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες..

Όσο για τα λιπάσματα (όχι φάρμακα), όπως γράφει και ο Σταύρος, θα πρέπει πρώτα να μας πεις τι ενυδρείο έχεις (λίτρα, φωτισμός, χρόνος λειτουργίας, ιχθυοφόρτιση, αν έχεις διοξείδιο) και τί/πόσα φυτά..

Υ.Γ. Καλωσόρισες!

Evgenios
14-01-09, 17:19
Τα φυτά μου είναι anubias barteri nana τα έχω 2 μήνες.Φωτισμό θα αγοράσω αύριο.Ιχθυοφόρτιση:έχω 4 γκουράμια,3 μικρά pangasius και ένα μεγάλο,3 γατόψαρα upside down,3 bala sharks,2 καθαριστές.C02 δεν βάζω.350 λίτρα 151*55*45(διαστάση).Φωτισμό σκέφτομαι να αγοράσω μία φλορέντζα που μπένει και στο νερό(GOTTO).

Πάνος
14-01-09, 17:25
κρατησες δηλαδη 2 μηνες ανουμπιες χωρις φωτισμο?? καλα λενε οτι ειναι σκυλια...χα χα
λοιπον για τις ανουμπιες δε χρειαζεσαι κατι....αν δεις καποιο προβλημα το αναγνωριζεις απο εδω...http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=5033 και προσθετεις αν χρειαστει κατι...

εχεις πολλα ψαρια για τα λιτρα σου...τα παγκασιους γινονται πραγματικα τερατα...και πες και ποιοι ειναι οι "καθαριστες"...

halvas69
14-01-09, 17:26
Τι είναι η φλορέντζα ?
Στο Google που κοίταξα λέει : Φλορέντζα (η): Γρίπη (Ital. Influenza)
Αλλά σίγουρα κάτι άλλο εννοείς, για πες μας.

trelele
14-01-09, 19:42
Τι είναι η φλορέντζα ?
Στο Google που κοίταξα λέει : Φλορέντζα (η): Γρίπη (Ital. Influenza)
Αλλά σίγουρα κάτι άλλο εννοείς, για πες μας.

ειναι o φθορισμός=η ιδιότητα ορισμένων σωμάτων να εκπέμπουν φως, όταν δέχονται ακτινοβολία ορατή ή αόρατη

Βασικα ειναι λαμπα

aaaooll
14-01-09, 20:42
μηπως εννοει την φλορα της οσραμ, (την ροζ) που ειναι για φυτα?

Evgenios
14-01-09, 21:24
Ειμαι σίγουρος οτι δεν ειναι οσραμ, ειναι gotto.την έχει ενας φιλος μου και λεει οτι ειναι καλη.

aaaooll
14-01-09, 21:27
δεν βρηκα τπτ στο νετ για gotto λαμπες...

Evgenios
14-01-09, 22:49
Ουτε κι εγω βρηκα αλλα στο κουτι γραφει οτι ειναι για φυτα και οτι μπενει και κατω από το νερο.Μου το εδιξε και στο πετ-σοπ του.Στο ενυδρείο του φίλου μου κάνει την δουλειά του.

Tolis
15-01-09, 21:30
Φλορεντζα = fluorescent, μην ξεχνατε οτι πολλες αγγλικες λεξεις εχουν "ελληνοποιηθει" στην Κυπρο.