Επιστροφή στο Forum : Αν.Μακ. και Θρακη, συναντήσεις
Όσοι ενυδρειόφιλοι κάνουν συναντήσεις απογευματινές κυρίως ώρες, στο φαί καταλήγουν, οπότε μην ανησυχείτε και ο τίτλος θα παραμείνει ως έχει! :p
Φωτό να σας θαυμάσουμε δεν θα βάλετε; :cool:
η αληθεια ειναι πως κανεις δεν εφερε μηχανη μαζι του.....και δε μας περασε καν απο το μυαλο αυτη τη φορα...
next time ...μη σας ανοιξουμε και την ορεξη με τα καλουδια που γεμισαμε τις στομαχες μας...:D
Γεια σας παιδιά!!Πάνο συγνωμη που δε σου απαντησα αλλα αυτο τον καιρο λογω εξεταστικης ειμαι πολύ πιεσμένος!!!Την επόμενη φορα που θα γινει συναντηση δεν την χανω!!!
καλη επιτυχια στην εξεταστικη γιωργο!
αντε να τα πουμε γιατι σε χασαμε...
Εγω πάλι τυχερή ημουν γιατι μπορεί να εχασα τον καφέ αλλα τουλάχιστον πρόλαβα το φαγητό!!!! :D :D :D :D
ωραια περασαμε στην προηγουμενη συναντηση...:rolleyes:
παμε για αλλα τωρα....ειπωθηκαν ωραιες ιδεες στον καφε για 2-3ημερη εκδρομη (δηλαδη 1-2 διανυκετρευσεις) εκτος διαμερισματος Θρακης...
αυτο φυσικα απαιτει εγκαιρη οργανωση και υπευθυνη συμμετοχη...
προταθηκαν τοποθεσιες οπως Ελατη-Περτουλι, Πρεσπες και λιμνη Πλαστηρα....
παραλληλα με την ημερισια στη Δαδια (για κατσικακι ;)..και φυσικη ομορφια) που θα πραγματοποιηθει συντομα...και δεν απαιτει ιδιαιτερες διαδικασιες....ας αρχισουμε να δηλωνουμε το ενδιαφερον μας και τις προτασεις μας για τη μεγαλη μας εξορμηση...;)..γιατι θελει χρονο και καλο ειναι να αρχιουμε απο τωρα...
εννοειται πως προσωπικα ειμαι μεσα σε κατι τετοιο...:smt041
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ!
Το κυριώτερο είναι να πούμε το πότε, έστω και στο περίπου. Εγώ θέλω να έρθω! ( Εκδρομή και να την χάσω; θα σκάσω!!!)
περιμενουμε λοιπον να συνδεθουν λιγο-πολυ οι ενδιαφερομενοι αυτες τις μερες και να κανουν τις προτασεις τους...
για τοποθεσια.....για μεσο μεταφορας (αυτοκινητοπομπη ή να νοικιασουμε πουλμαν αν μαζευτουμε αρκετοι?)...1 ή 2 διανυκτερευσες??
εν αναμονη....;)
kalts.greg
17-08-09, 20:02
για σας και από μένα .
καλως τον!!!:p μας πετυχες σε διακοπες...:D
αντε παιδια...αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα...;)
Καλώς μας ήρθες!!! :p άντε να δώσει πιο δυναμικό παρόν η Δράμα!
Πάνο που θα πάει θα μαζευτούμε! Τα ξεσαλώματα του καλοκαιριού τελειώνουν ... δυστυχώς!
Τα ξεσαλώματα του καλοκαιριού τελειώνουν ... δυστυχώς!
ετσι ειναι Λουσυ!:(
αντε να παμε για αλλα τοτε!!:p...ακουω προτασεις για ημερομηνια....ακομη πλατσουριζετε βρεεεε??
θα είμαι Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου .... κανονίστε ....:smt064
να κανονισουμε...:p....αν θυμαμαι καλα θα ειμαι ελευθερος (απο νυχτα)...οπτε προσωπικα με βολευει..
τι λετε και οι αλλοι για 6 σεπτεμβρη???:p:p
αν ηταν μεχρι 3 σεπτεμβρη θα ερχομουν αλλα μετα φευγω!κριμα
Κανονίστε ημερομηνία και θα έρθω κι εγώ!!:p
Τώρα με την καινούρια μετάθεση όπως και να έχει θα τα λέμε πιο συχνά με την Αν. Μακεδονία και Θράκη!!!!;);)
21 EYΠ στην Κομοτηνή!!:cool:
θα μυρισει ψαρι η Κομοτηνη κι ας μην ειναι παραθαλασσια...:D
ελα και οι υπολοιποι...:p:p
21 EYΠ στην Κομοτηνή!!:cool:
Πουλάκι μου!!!!!!Κάτσε να στείλω χαιρετίσματα!!!:smt033
Δημητρης89
24-08-09, 23:45
γεια σας και απο μενα.............
νεους στο αθλημα δεχεστε?:D
τι ερώτηση!!!! μα φυσικά και δεχόμαστε!!! :p
Δημήτρη κριτήριο εισαγωγής είναι η διάθεση για καλή παρέα ... άλλωστε όλοι νέοι είμαστε στο άθλημα!!
Πουλάκι μου!!!!!!Κάτσε να στείλω χαιρετίσματα!!!:smt033
Για στείλε!!!:smt033
γεια σας και απο μενα.............
νεους στο αθλημα δεχεστε?:D
θα περιμενουμε με χαρα να σε γνωρισουμε!:p
Λοιπόν, τι νέα; τι ώρα θα βρεθούμε; που; Για την Κυριακή 6 είπαμε, έτσι;
κυριακη 6 λοιπον...ηδη εχουμε εθελοντες...:D:D
θα μιλησω και τηλ με καποιους...για την ωρα..οτι προτεινετε...
προταθηκε απο κανα 2 ατομα που βρεθηκαμε να κανονισουμε για φαγητο εκεινη τη μερα! τι λετε?? μιας και εχουμε καιρο να βρεθουμε...να χορτασει ο ενας τον αλλο αλλα να χορτασει και το στομαχι μας...:D
οποτε για μεσημερακι ειναι οκ?? απαντηστε εδω και θα οσοι δε το δουν θα τους παρω τηλ...
Δημητρης89
03-09-09, 01:19
προταθηκε απο κανα 2 ατομα που βρεθηκαμε να κανονισουμε για φαγητο εκεινη τη μερα! τι λετε?? μιας και εχουμε καιρο να βρεθουμε...να χορτασει ο ενας τον αλλο αλλα να χορτασει και το στομαχι μας...:D
οποτε για μεσημερακι ειναι οκ?? απαντηστε εδω και θα οσοι δε το δουν θα τους παρω τηλ...
παιδια αν και θα ηθελα να σας γνωρισω και απο κοντα,διστυχως δεν θα μπορεσω γιατι εχω εξεταστικη...
αντε.....με γλυτωσατε παλι:D:D
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
03-09-09, 09:10
κυριακη 6 λοιπον...ηδη εχουμε εθελοντες...:D:D
θα μιλησω και τηλ με καποιους...για την ωρα..οτι προτεινετε...
καλησπερα και απο μενα. Εχω αρκετο καιρο να μπω μιας και εχω τρεχαματα.
Δυστηχως δεν θα μπορεσω μιας και θα βρισκομαι Θεσ/κη για την ΔΕΘ.
καλωσοριζω και το νεο μελος της παρεας μας.
Θα είμαι στην Αλεξανδρούπολη από τις 11:00 μέχρι ... το απόγευμα. Οπότε μπορώ!
ποιό καλό κορίτσι - αγόρι θα μου φέρει σκουλικάκια και δάφνιες; Χαλάρωσα το καλοκαίρι και τα έχασα όλα :oops:
Μεσα και εγω αν δεν εχουμε καμια επιφυλακη
Lusy εχω μονο grindal αν δεν σου φερουν πες μου να ετοιμασω να σου στειλω
οπ, οπ, τι ακουω? κυριακη?? ισα που προλαβα δλδ... παρασκευη σημερα...
μεσα κ εγω!! τι ωρα? και που??
αχχ... παει το καλοκαιρακι... τα κεφαλια μεσα παλι...
Μέσα κι εγώ!! Κανόνισα διανυκτέρευση την Κυριακή από νωρίς!!:cool:
τελεια!!!! κυριακη μεσημερι αλεξ-πολη..η ωρα ανοιχτη...;)
λουσυ τα εχασα κι εγω...μονο γκρινταλ εχω που τωρα μεγαλωνω ..ξεκινω μια καθαρη καλλιεργεια γιατι οι αλλες 3 μαγαριστικαν απο τα μυγακια...μα καλα...εχω δοκιμασει τα παντα (εκτος απο ultrex)..αυτα παλι μπαινουν.
κυριακη δουλευω γαμωτο......
ευκαιρια ηταν να ερθω.....!!!!! πανο <αλεξ/πολη> στην επομενη συναντηση στειλε κανενα μηνυμα.......
οκ....αλλα γενικοτερα να βαλεις αυτο το thread στα θεματα που παρακολουθεις..απο εδω κανονιζουμε παντα.;)
οκ....αλλα γενικοτερα να βαλεις αυτο το thread στα θεματα που παρακολουθεις..απο εδω κανονιζουμε παντα.;)
πως το κανω αυτο????
οπως διαβαζεις το ποστ επανω γραφει "εργαλεια θεματων"...πατα παρακολουθηση θεματος..μετα το βλεπεις απο τον πινακα ελεγχου.."θεματα που παρακολουθειτε..."
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω, φεύγω για Θεσσαλονίκη το πρωί της Κυριακής. Καλά να περάσετε :)
τελεια!!!! κυριακη μεσημερι αλεξ-πολη..η ωρα ανοιχτη...;)
λουσυ τα εχασα κι εγω...μονο γκρινταλ εχω που τωρα μεγαλωνω ..ξεκινω μια καθαρη καλλιεργεια γιατι οι αλλες 3 μαγαριστικαν απο τα μυγακια...μα καλα...εχω δοκιμασει τα παντα (εκτος απο ultrex)..αυτα παλι μπαινουν.
Τούλι δοκίμασες; λούσου με τούλι και θα δεις! :D:D:D θα πούμε λεπτομέριες από κοντά! :)
Δεν λέμε και λεπτομέρειες??Που θα βρεθούμε , ώρα κτλ κτλ ??
Ναι βρε παιδιά ... λέτε εσείς που ξέρετε την Αλεξανδρούπολη!
Εγώ είπα για ώρα, αλλά θα το ξαναπώ θα είμαι εκεί μετά τις 11:00 και χωρίς υποχρεώσεις.
Αν μπορείτε και βρεθούμε στον φάρο για καφέ -πριν το φαγητό - θα με βόλευε για να ξαμολίσω τα αγόρια μου στο λούνα παρκ. Να πιώ κι ένα καφεδάκι με την ησυχία μου!
τουλι δοκιμασα...παλι μαγαριζονται..:D..και το τουλι το πολυ πολυ λεπτο..ουτε αερας περνα καλα καλα...τωρα εβαλα 3 στρωσεις απο αυτο το τουλι να δουμε..
παιδια ειμαι απο νυχτα και θα κοιμηθω το πρωι..οποτε δε ξερω ουτε ποσο εφιαλτικη μπορει να ειναι η νυχτα..ουτε τι ωρα θα ξυπνησω..αν ειμαι ξεκουραστος τοτε ευχαριστως και καφεδακι...αλλα αν οχι...τοτε με βλεπω να σηκωνομαι κατα τη μια...εσεις οι free αν θελετε βρισκεστε νωριτερα...οσο νωρις μπορεσω θα επικοινωνησω...
βαλτο σε διαφανη πλαστικο αυτα που δινουν τις σαλατες στα σουπερ μαρκετ μια τρυπα απο πανω και στουμπωμενω υαλοβαμβακα αν δεν ειναι αυτο δες το χωμα σου μηπως θελει ανανεωση
θα δοκιμασω κι αυτο μολις χωρισω καλλιεργειες...το χωμα το ανανεωνων συχνα...πριν μια βδομαδα μαλιστα....αλλα τα μυγακια παντου!:smt065
Πανο, σου βρηκα την λυση.. :D:D:D
http://files.advertolog.com/files/paedia/print/part_5/52383/preview_320_260.jpg
περα απο την πλακα τωρα, αυτο με το ταπερ κ το βαμβακι, ειναι το καλυτερο...
τωρα για αυριο, ισως μπορεσω να ερθω πιο αργα τελικα, ετυχαν επισκεψεις στο σπιτι... θα σε παρω τηλ αυριο να σου πω... ;)
.........σαν τα χιονια!!!!:p
τωρα που χειμωνιασε λοιπον για τα καλα...δεν ειναι καιρος να ανασυνταχθουμε??
μια μινι συναντηση εγινε...κατι καφεδες απο εδω και απο εκει για στησιματα νεων ενυδρειων....δε χασαμε την επαφη...
αντε να κανουμε και μια λαοσυναξη ομως ξανα οι εδω της αν.μακ και θρακης..
ακουω προτασεις για μερα και μερος....:rolleyes:
σας επιθυμησα βρε!!!:p:p
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
10-11-09, 22:40
εγω μεσα. Αν δεν δουλευω σιγουρα θα ειμαι παρων.
Παρούσα και με βολεύει Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή μέρα ότι ώρα νά 'ναι.
Με βολεύει σε όλες τις πόλεις αλλά προτιμώ Αλεξανδρούπολη ... έχω κάτι μισοτελειωμένες δουλειές ... ευκαιρία!!!
:smt052
Όποτε θέτε μέσα και εγώ!
Ρε Αντώνη ζείς εσύ βρε παιδί??:rolleyes:
..ζει....ζει...σαν τον μεγαλεξανδρο ενα πραγμα!
αυτο το σαββατοκυριακο λοιπον... κυριακη δουλευω απογευματινος οποτε επειδη για πρωινο καφε μας βλεπω λιγο δυσκολους..τι λετε για σαββατο?? θα βολευε κι εσας??
για γαστρονομικες αμαρτιες σε ταβερνα η για απογευματινο καφε??
για πειτε και οι αλλοι....
ωρα?? οσοι δε μπηκαν ακομη θα ειδοποιηθουν τηλεφωνικα...;)
Τελικά αυτό το Σ/Κ δεν θα μπορέσω. Θα έχουμε επισκέπτες.
Τελικά βρεθήκατε; Θα βρεθούμε; τι γίνετε; πείτε κανένα νέο!
καποιοι βρεθηκαμε....αλλα "οι της αλεξανδρουπολης"...καθως οι υπολοιποι ειχαν υποχρεωσεις....
οποτε θελετε μεσα για μια νεα συναντηση.....;)
chemical mac
21-11-09, 13:33
Μέσα για Τρίτη ή Τετάρτη απόγευμα - βράδυ που θα βρίσκομαι στα μέρη σας :D
βρε βρε...καλως να μας ερθεις!....τεταρτη Μακη δουλευω απογευμα. την τριτη αισιοδοξω να εχω επιστρεψει σχετικα νωρις μιας και απουσιαζω...
οι υπολοιποι μπορειτε??
chemical mac
21-11-09, 15:59
και μπορώ να σας φέρω και μερικά μονομαχάκια (1m, 4f)
θα γινει καμια συναντηση???
να γινει...να γινει!!!! :p
σαν καιρο δεν εχουμε να μαζευτουμε????...τεμπεληδες....αντε κουνηθειτε απο τις καρεκλες σας ..φτανει οσο φαγατε στις γιορτες...τωρα πρεπει να φαμε και ολοι μαζι...:D:D
για προτεινετε.....
να γινει...να γινει!!!! :p
σαν καιρο δεν εχουμε να μαζευτουμε????...τεμπεληδες....αντε κουνηθειτε απο τις καρεκλες σας ..φτανει οσο φαγατε στις γιορτες...τωρα πρεπει να φαμε και ολοι μαζι...:D:D
για προτεινετε.....
Οπου γαμος και γιορτη ... ο Πανος ... μεσα!!!
:D:D
ναι...τη Βασιλω την καθαρισα γιατι μου επιανε τη θεση....:D:D
Δημητρης89
08-01-10, 19:42
να μαζεψουμε λεφτα για να παρουμε ενα εισητηριο στον georgarask,να ερθει για φαγητο για να μην ζηλευει:D
Το Σαββατοκύριακο 16-17 του μήνα θα είμαι εκεί! Αν βολεύει κι άλλους καλώς!
Και το Σ/Κ που μας πέρασε εκεί ήμουν, αλλά δεν τόλμησα να πω τίποτα για συνάντηση! :smt064 Σας βλέπω πολύ χαλαρούς!
Σαν πολύ συχνά να έρχομαι ανατολικά! :roll:
Είσαι για ξύλο που δεν είπες τπτzw
Εγώ Σαββάτο μπορώ ότι ώρε θέτε:D
σαββατο μπορω κι εγω...οτι ωρα θελετε...εχω ρεπο :smt041
για πειτε και οι υπολοιποι....
τελικα εγω την πατησα!!εγω ηθελα να ερθω να σας γνωρισω απο κοντα με εναν φιλο αλλα ετυχε κατι και δεν θα μπορεσω να φυγω σαβ/κυριακο:(
Τελικά το Σάββατο δεν μπορώ να ερθω, και ίσως να μην μπορώ ούτε την Κυριακή.
Αν δεν γίνει συνάντηση την Κυριακή - γιατί δεν βλέπω συμμετοχές - μην ξεσηκωθώ άδικα, γιατί θα έχω και τα θεριά μου μαζί!
Για πείτε Πάνο και Κώστα που δηλώσατε για Σάββατο!
Εγώ παιδιά Κυριακή δεν μπορώ:(
παρομοιως...πρωι-βραδυ δουλεια...
Δεν μπορεί κάπου θα συναντηθούμε, στον ίδιο πλανήτη ζούμε! Τα ξαναλέμε!
ποτε λες να ξαναερθεις λουσακι??
Άσε Πάνο! Σκοτώνω άνθρωπο από τα νεύρα! Μ' έκαναν κι ανέβαλα τα πάντα, και μετά .....
Άνετα μπορούσα να έρθω από το Σάββατο και να διανυκτερεύσω! Στεναχωρέθηκε κι ο μεγάλος μου ... ξέρεις, εκείνος αισθάνεται εβρίτης με τα όλα του!
Τώρα πάλι λέμε να αποπειραθούμε για 30 ή 31 του μήνα! Αυτή τη φορά δεν λέει για διανυκτέρευση, και μάλλον θα βολέψει Κυριακή.
Τι λέτε;
για τσεκαρετε εδω.... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=430831#post430831 στην πολη του μεταξιου θα γινει το παντρεμα της Θεσσαλονικης με την παρεα Αν. Μακ. - Θρακης :smt041:smt041:smt041
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
28-03-10, 22:46
Αγνωστο παιδες απο εμενα. ΙΣΩΣ......
αν θελεις αυτα που παρηγγειλες..."μολων λαβε"...:D:D
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
28-03-10, 22:50
αν θελεις αυτα που παρηγγειλες..."μολων λαβε"...:D:D
Δεν εξαρταται απο μενα βρε Πανο. Αγνωστες οι βουλες της Υπηρεσιας:rolleyes:
Αντωνη ειμαστε και εμεις μεσα μονο που δεν καταλαβαμε τιποτε για το μαζεμα ippomas-neli και ειμαστε Καβαλα και Ξανθη. Θα σας παρακαλουσα την επομενη φορα να μας ενημερωσεται εγκαιρως για να εχουμε χρονο και να βρεθουμε μαζι σας. Ηδη ο Πανος με γνωριζει μεσω του σιτε βεβαια. Ειναι θετικο και πιστευω οτι εχει πολλα ακομη ατομα στους νομους αυτους.
-------------------------
Θα προσπαθησουμε να ερθουμε να σας γνωρισουμε ippomas και neli απλα να ειμαστε ενημερωμενοι εγκαιρως για να τακτοποιησουμε τις δουλειες μας.
Κλεόβουλος
29-03-10, 19:12
για τσεκαρετε εδω.... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=430831#post430831 στην πολη του μεταξιου θα γινει το παντρεμα της Θεσσαλονικης με την παρεα Αν. Μακ. - Θρακης :smt041:smt041:smt041
:):)
Θα σας παρακαλουσα την επομενη φορα να μας ενημερωσεται εγκαιρως για να εχουμε χρονο και να βρεθουμε μαζι σας. ..
φιλε ippomas παντα κανονιζουμε σε αυτο το thread τις συναντησεις μας...και ξεκιναμε συνηθως ρωτωντας ποια ημερομηνια βολευει και πραττουμε αναλογα με τις απαντησεις και τη συμμετοχη. αυτη τη φορα δε ξεκινησε σαν μια απο τις τυπικες συναντησεις μας...αλλα "εξτρα" με αφορμη την επισκεψη των θεσσαλονικεων στα μερη μας. ετσι πιαστηκαμε ολοι "απροετοιμαστοι" οπως εσεις.
για οποιαδηποτε αλλη συναντηση θα ενημερωνεστε εγκαιρα απο αυτο το thread γιαυτο βαλτε το στα θεματα που παρακολουθειτε ;)
θα χαρουμε πολυ αν μπορεσετε να ερθετε.
υ.γ. ippomas ενημερωσε με μεχρι την μεγαλη πεμπτη αν θελεις να σου φερω αυτα που μου ειχες ζητησει γιατι παρασκευη θα ανεβω επανω. αν ειναι να ερθεις ευκαιρια ειναι να τα παραλαβεις ;)
φιλε ippomas παντα κανονιζουμε σε αυτο το thread τις συναντησεις μας...και ξεκιναμε συνηθως ρωτωντας ποια ημερομηνια βολευει και πραττουμε αναλογα με τις απαντησεις και τη συμμετοχη. αυτη τη φορα δε ξεκινησε σαν μια απο τις τυπικες συναντησεις μας...αλλα "εξτρα" με αφορμη την επισκεψη των θεσσαλονικεων στα μερη μας. ετσι πιαστηκαμε ολοι "απροετοιμαστοι" οπως εσεις.
για οποιαδηποτε αλλη συναντηση θα ενημερωνεστε εγκαιρα απο αυτο το thread γιαυτο βαλτε το στα θεματα που παρακολουθειτε ;)
θα χαρουμε πολυ αν μπορεσετε να ερθετε.
υ.γ. ippomas ενημερωσε με μεχρι την μεγαλη πεμπτη αν θελεις να σου φερω αυτα που μου ειχες ζητησει γιατι παρασκευη θα ανεβω επανω. αν ειναι να ερθεις ευκαιρια ειναι να τα παραλαβεις ;)
Πανο ποτε προβλεπετε η συναντηση και που για να κανονισω οσο για τα ψαρακια-γαριδες ισχυουν που σου παρηγγειλα.
στο Σουφλι Μεγαλο Σαββατο πρωινες ωρες....θα μας πουν τα παιδια τι ωρα τους βολευει...αν μπορεις να κανονισεις να εχεις ελευθερο το πρωινο και το μεσημερακι σου...;)
εγω θα βρισκομαι απο Μεγαλη Παρασκευη Διδυμοτειχο...οποτε σαββατο σου τα φερνω (εχω ενυδρειο εκει και μπορουν να φιλοξενηθουν για μια μερα)
ακομα και εκει εχεις???????????????:grin::grin::grin:εβγαλαν καινουρια για μεσα στο αμαξι!!!θα παραγγειλω,να παρω δυο??:D:D
:D:D:D θα ηταν πολυ βολικο!!! :p
Κλεόβουλος
30-03-10, 18:15
στο Σουφλι Μεγαλο Σαββατο πρωινες ωρες....θα μας πουν τα παιδια τι ωρα τους βολευει...
Λέμε κατά τις 11-11.30΄στο καφέ το "Στέκι" (κοντά στη πλατεία):)
Τι έγινε παιδιά; Βρεθήκατε;
Εγώ θα είμαι στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή το μεσημέρι. Αν κανένας ευκαιρεί ... κι έχει διάθεση ... και χρόνο ... και γκρίνταλ ... θα χαρώ να τα πούμε! :D
λουσυ ναι βρεθηκαμε και πηραμε φωτια απο το τσιπουρο...:D
την κυριακη βγαινω απο νυχτα οποτε θα εχω χρονο ;)
καλο το τσιπουρακι!!χαρηκα που γνωρισα κ τα παιδια και τα ειπαμε!!!αν και πολλα που ελεγαν δεν τα καταλαβαινα:grin::grin:θα μαθω που θα παει...
τι λετε?? να συντονιζομαστε σιγα σιγα για κανενα ψαρο-καφε?? :p
ή ψαρο-τσιμπουσι...ή ψαρο-μπανιο (για τους τολμηρους)......ό,τι θετε...
τι λετε για το σαββατο??
σαββατο δουλευω ολοι μερα....... αλλη μερα δεν παιζει????
πως δεν παιζει...οποτε πει η πλειοψηφια...
να σας ακουσω...
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
08-05-10, 01:13
Αντε να δουμε ποτε.κανενα ρεπωωωωωωωω ψαχνουμεεεε
Κανονίστε για την άλλη εβδομάδα που θα είμαι εκεί ρεεεεεε zw
να το παμε για την αλλη κυριακη ?? 16 του μηνα??
οι υπολοιποι για τις 16??
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
10-05-10, 20:46
εγω δεν μπορω. Εχουμε Γαμο.:(
Πανο για που λετε?
οπου πει η πλειοψηφια..
Δημητρης89
11-05-10, 17:36
δυστυχως και εγω δεν θα μπορω αυτη την Κυριακη:(...
ισως την επομενη φορα
Και εγώ δεν μπορώ. Έχει γενέθλεια η αρραβωνιαστικιά μου... οπότε δύσκολο.
Πανο και εγω δεν θα μπορεσω γιατι το παιδι εχει εξετασεις γαλλικων στην Καβαλα την επομενη φορα θα φροντισω σιγουρα.
τοτε μενει για μια αλλη φορα...
dim orestiada
12-05-10, 19:43
κ εγω μπορω παιδια. που θα βρεθουμε?
κ εγω μπορω παιδια. που θα βρεθουμε?
δεν διαβασα τα υπολοιπα ποστ κ απαντησα αμεσως. κριμα αλλη φορα!
και γω το πιο πιθανο ειναι να μην μπορεσω..... οποτε με βολεψε η αναβολη......!!!!!!
Το ΠΣΚ 2-3-4 Ιουλίου θα είμαι Ελλάδα, θα παίξει καμια παλιοσυναντηση?:D
Dimitris_Batman
07-10-10, 17:41
Kαμία συνάντηση μέσα στον Οκτώβρη παιδιά;
μεσα....αντε να δουμε συμμετοχες...
Τσιόνογλου Σταύρος
07-10-10, 21:49
Παρών και ξυρισμένος.:p
Παρών και ξυρισμένος.:p
Προδότηηηηηη, εμείς ακόμη σε περιμένουμε στη Σαλόνικα.:D:D
δυστυχως δε μπορω αυτη την κυριακη παρα το βραδυ μονο.
τι λετε για την επομενη ??
επισης μπορω και μεσοβδομαδα...αν βολευει και εσας.
σαββατο??την αλλη μαλλον θα παω εγω σαλονικα!!ελα να σε παω πανο:D:D
πολυ θα το ηθελα αλλα με ενα ρεπο δουλευω την αλλη βδομαδα...:( και μεσα ολο το σαβ.κο.
μονο σαβαβτο πρωι μπορω και κυριακη μεσημερι-απογευμα...(για το επομενο μιλαω).
επειδη δε βλεπω και πολλους μηπως να το καννονισουμε μεσοβδομαδα μεταξυ μας? θα τηλ ;)
θα μιλησω κ με παντελη απο εδω πανο να κατεβουμε μαζι ,για καφε-ταβερνα-μαλαματινα:D:D
μια χαρα...θα πω και τον ξυρισμενο..:D και θα χτυπησω και μερικα τηλεφωνα ακομη...;)
Τσιόνογλου Σταύρος
08-10-10, 17:25
Προδότηηηηηη, εμείς ακόμη σε περιμένουμε στη Σαλόνικα.:D:D
Κώστα οταν ήρθα εγω εσυ ήσουν διακοπές,κάποια στιγμη θα έρθω :p.
Οι Θράκες κανονίστε όποτε θέλετε δεν έχω πρόβλημα (εκτός απροόπτου βέβαια)
Dimitris_Batman
08-10-10, 18:49
Αναμένω τσιπουρο-ρετσινο-μπυρο-ουζο-αναψυκτικοκατάσταση παίδες.Να σας γνωρίσω κιόλλας.
Όποιος έχει καλούδια να φέρει ας το κάνει.από μένα έχει μοσσ και βαλισνέριες...
μητσο οταν θα βρεθουμε θα κλαδεψω κ θα ερθω.λιγη μοσσ για τιε γαριδες αν εχεις καλως!!!
Dimitris_Batman
08-10-10, 19:07
Έχω μοσσ μέσα σε μεγαλώστρα με γαρίδες και μπόλικα γεννητούρια από αυτές και από έξω παραμονεύουν σκαλάρια.να δεις πως τις κοιτάνε.
Και επειδή λέω το φυτεμένο μου να το κάνω tangaνίκα μάλλον θα δώσω και τις γαρίδες...
θα με βαλεις δηλαδη να αγορασω ενυδρειακι με αυτην την κριση ε???????????/:D:D:D
δευτερα η τριτη???????
τη δευτερα δουλευω απογευμα...την τριτη εχω ρεπο....
αν βολευει και εσας....:rolleyes:...στρατηγε...ειναι οκ για τριτη?? δημητρη, γιαννη?
Καλως την Καβαλα.Αφου εισαι ο πρωτος Καβαλιωτης μπορεις καλλιστα να ενημερωσεις και τους υπολοιπους.Απλα να δωσουν ενα παρων εδω ωστε να ξερουμε ποσοι ειμαστε στο περιπου.Τωρα για την επομενη συναντηση θα κανονιστει απο αυτο εδω το post οποτε να εχετε το νου σας.
Ολοι περασατε ωραια εμεις δεν πηραμε χαμπαρι. Ποτε τα ειπατε ποτε τα κανατε εχουμε κενο μνημης φαινεται. Βασικα δεν ειμαι ο μονος απο Καβαλα αλλα παρ ολο που εχω καθημερινη επισκεψιμοτητα στο σιτε δεν διαβασα τιποτε αλλα και ο Πανος δεν με θυμηθηκε. Τελος παντων περιμενουμε μια επομενη φορα.
Dimitris_Batman
09-10-10, 11:34
Εάν δεν αλλάξει κάτι για Τρίτη είμαι μέσα.Υπόψην το βράδυ έχει και μπάλα...
τριτη καφεδακι ρετσινουλα ταβερνουλα:smt041:smt041:smt041να ερθει κ ο στρατηγος να τον γνωρισουμε!!κλεοβουλε δεν θελεις να πας βολτα στο ωραιο σουφλι?:rolleyes::rolleyes:
Τσιόνογλου Σταύρος
09-10-10, 20:26
ΟΚ για Τρίτη,μόνο πείτε μου ώρα και που για να ξέρω .Αν κανείς έχει τίποτε γαρίδες για πούλημα red cherry ας τις φέρει.
σταυρο εντλερς εαν θελεις δωρο κ κλαδεματα πες μου
Τσιόνογλου Σταύρος
09-10-10, 20:32
Ψάρια έχω δεν θέλω ευχαριστω για την προσφορα και απο φυτά ψάχνω συγκεκριμένα πράγματα που θα τα πούμε απο κοντα ,αλλά φέρε οτι έχεις απο φυτά και ας τα πάρει κάποιος άλλος.:p
ναι θα κλαδεψω τοτε κ θα τα φερω!!
Τσιόνογλου Σταύρος
10-10-10, 22:06
Τι γίνετε στο τέλος θα βρεθούμε την Τρίτη γιατι για να έρθω ακύρωσα και ένα σοβαρό ραντεβού.
εγω κ ο παντελης απο ορεστιαδα περιμενουμε να μαθουμε ωρα,θα ερθουμε ο δημητρης ειπε οκ.ο πανος χαθηκε!!!μηπως κατεβηκε στην θαλασσα να παρει νερο για αλλαγη?????????/:confused::confused:
εδω ειμαι!!1 ειχα κοσμο 2 μερες οποτε δε "μπηκα"...τριτη ρεπαρω παιδια...ο,τι ωρα θελετε...ο,τι πειτε....για μερος που λετε??
Ολοι περασατε ωραια εμεις δεν πηραμε χαμπαρι. Ποτε τα ειπατε ποτε τα κανατε εχουμε κενο μνημης φαινεται. Βασικα δεν ειμαι ο μονος απο Καβαλα αλλα παρ ολο που εχω καθημερινη επισκεψιμοτητα στο σιτε δεν διαβασα τιποτε αλλα και ο Πανος δεν με θυμηθηκε. Τελος παντων περιμενουμε μια επομενη φορα.
για ποτε λες ippomas? εχουμε πολυ καιρο να βρεθουμε....
θελετε-μπορειτε να ερθετε την τριτη??
Dimitris_Batman
10-10-10, 23:44
Πρόταση :
Καφέ στης 12 και μετά για φαγητό.Τι λέτε;
να ρωτησω σε ποια πολη θα βρεθουμε??
οταν λεω "μερος"...δεν εννοω "καφε η ταβερνα??" :D:D
για αλε/πολη δεν λεμε?εκτος κ αν θελετε να ερθετε εδω:smt033:smt033:smt033:smt033
Dimitris_Batman
11-10-10, 00:37
Για Αλεξανδρούπολη λέμε αυτή την φορά.όποιος θέλει και μπορεί,να έρθει σε επαφή μαζί μου ή με τον πάνο για να κανονίσουμε ώρα και μέρος συνάντησης.
Παρακαλώ απαντήστε μας μέχρι αύριο το απογευματάκι για να το ανακοινώσουμε.
Ο Πάνος νόμιζε θα την βγάλουμε μόνο με καφέ.Θα ακολουθήσει και φαγητό.
Γιάννη να φέρεις και τις τροφές.Ξέρεις εσύ!!!!!
Όποιος έχει καλούδια για δώσιμο ας το γράψει για να ξέρουν όσοι έρθουν τι θα πάρουν.
Από εμένα έχει μοσσ :smt033
οπως θελετε παιδια ,απλος υπολογιστε καμια ωρα που θελουμε κ εμεις(οχι για να ετοιμαστουμε.δεν ειμαστε γυναικες)συμφωνω με το φαγητο!!μονο καλο θα μας κανει:D:Dθα τις φερω τις τροφες,θα κλαδεψω κ οτι εχει το 50αρι(μην περιμενετε κανεναν κουβα)κ θα ερθω!
απο καλουδια οτι θελετε για μεσογειακο ευχαριστως. ελατε και παρτε ;)
(δυστυχως δε διατηρω πλεον φυτα -γαριδες )
για φαι μεσα! :smt041
γιαννη ναι...τις τροφες..:D
δε ξερω γιαυτους που δουλευουν....τι ωρα προτιματε?? προσωπικα μπορω ολη μερα...
οριστε την ωρα και ακολουθω.
σταυρο θα μας κανεις την τιμη?
παντελη ακους!!!!!!!!!!!!!!!!!!να δω πως θα ξυπνησεις:smt020:smt020:smt020αρα φαγητακι καφεδακι κ φυσικα εγω θελω να παω κ μια βολτα απο το ενυδρειο κρητης,εεε αλεξανδρουπολης.
λοιπον καποιοι δεν εχουν προβλημα ενω ορισμενοι επιθυμουν απογευμα να γινει η συναντηση. οποτε παμε για απογευματινες ωρες.
κι εφοσον ειπαμε για αλεξ-πολη...που προτεινεται για καφε?
οταν λετε απογευμα,τι ωρα περιπου?για καφε εσεις θα μας πατε:smt020
τι λετε κατα τις 6μιση-7?? εναν καφε και μετα... κατα τις 9 μασα!
οσο για τον καφε νομιζω ειμαστε για καπου ησυχα να μπορουμε να μιλαμε. μιας και ο καιρος..ειδικα βραδυ δεν ειναι για εξω...τι λετε για κανεναν "οριζοντα" ? καθημερινη θα βρουμε να κατσουμε οσοι και να ειμαστε και μπορουμε να συζητησουμε. οι πιο "ιν" καφετεριες εχουν τα ντεσιμπελ λιγο παραπανω και θα δυσκολευτουμε.
αν δε σας αρεσει ακουω προτασεις...
μερικοι θελουν να δουνε μπαλα απ οτι ειδα!κ οι μακρυνοι θα γυρισουν πολυ αργα!μηπως να το κανουμε πιο νωρις?
Dimitris_Batman
11-10-10, 15:24
Λέω να πούμε 4και30 στο δημαρχείο.Πάμε πρώτα για καφέ και μετά ένα τσιπουράκι να μας φύγει το κρύωμα.
Όποιος δεν προλαβαίνει για καφέ ας έρθει στο φαγητό.
αν ειναι να παμε κεντρο για καφε οκ. αν ειναι ομως να παμε οριζοντα (χιλη) να βρεθουμε κατευθειαν εκει.
αν προτιματε λιγο φασαρια και τζερτζελο τοτε βρισκομαστε δημαρχειο και μενουμε κεντρο...
4μιση λοιπον που?
εγω δεν εχω προβλημα με την ωρα,για να δουμε τι θα πουνε κ οι αλλοι?ο σταυρος θα ερθει?αλλος κανεις?
θα ερθει καπου εκεινη την ωρα...
για μερος πειτε...
Dimitris_Batman
11-10-10, 15:48
Πάνο προτείνω να πάμε ελεμεντο που έχει και χώρο και υσυχία.Μην το ζαλίζουμε άλλο γράφωντας και ρωτώντας.4και30 δημαρχείο για να κλείσει;
οπου θελετε εσεις παιδια δεν υπαρχει προβλημα
τελικα τι ωρα???? βγηκε αποφαση!!!!! εμενα θα με βολευε για καφε κατα τη μια με δυο αντε και 3 το αργοτερο και μετα φαγητο για να γυρισουμε νωρις να προλαβουμε και την μπαλα..........
επειδη και αλλους που θα πω δουλευουν και δε μπορουν νωριτερα...ας το κλεισουμε στις 4μιση στο δημαρχειο. τα υπολοιπα τα κανονιζουμε εκει...
θα ενημερωσω και καποιους που δε πολυμπαινουν τηλεφωνικα. να κλεισει η ωρα παιδια γιατι πρεπει να το μαθουν και αλλοι...
λοιπον εχουμε και λεμε...
θα ειμαστε αυριο giannisqq, dim orestiada, douran p, αντωνης1980 και κωνσταντινα, τσιονογλου, εγω...και ισως και aaaooll.
ενας φιλος ακομη απο αλεξ-πολη και περιμενω απαντηση και απο κανα 2 ακομη...;)
λοιπον εχουμε και λεμε...
θα ειμαστε αυριο giannisqq, dimitris batman, douran p, αντωνης1980 και κωνσταντινα, τσιονογλου, εγω...και ισως και aaaooll.
ενας φιλος ακομη απο αλεξ-πολη και περιμενω απαντηση και απο κανα 2 ακομη...;)
εγω μαλλον δεν θα ερθω...... αλλα αυριο θα παρω την τελικη αποφαση.....
θα ενημερωσω και καποιους που δε πολυμπαινουν τηλεφωνικα.
αυτο σε μενα πήγαινε... ομόλογο να πω οτι με τν δουλειά, και το καλοκαίρι, το παραμέλησα λίγο το gab αλλα θα επανορθώσω για ένα μηνά που μου μένει...(μπαίνω φαντάρος)
Πάνο 90% θ έρθω αύριο, δεν με πήραν για δουλειά, όποτε 90% δν δουλεύω...
αντε ελα...γιατι θα μας ξαναδεις μετα αφου απολυθεις!
εκτος αν σε φερουν εβρο και ερχομαι να σου κανω καζουρα στην πυλη με κατι φιλες μου..:D
μάλλον Κομοτηνή θα με πανε...:rolleyes:
αν θες μπορεις να φερεισ κ εκει της φιλες...:D:D:D
πσσσςςς...το βισμα μιλησε! :D
αντε ελα αυριο να τα πουμε απο κοντα.
Τσιόνογλου Σταύρος
12-10-10, 08:55
Πάνο εγω θα περάσω απο το σπίτι σου όπως τα είπαμε.
Αντε πειτε και τιποτα για τη συναντηση..:)
Αντε πειτε και τιποτα για τη συναντηση..:)
Με τοση μαλαματινα θα ρειχνουν υπναρα τωρα....:rolleyes:
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
13-10-10, 15:36
εγω τσιπουρακι ηπια.:D υπαρχουν και φωτο αλλα δεν τις εχω εγω να τις ανεβασω.:p
υπνο ναι εριξα..κοιμομουν ορθιος στη δουλεια!:D
μαζευτηκαμε....Τσιονογλου, Αντωνης1980 μετα της συζυγου, aaaooll (ψαρι το νεομεβρη :D), giannisqq, dimitris batman, chrismous εγω και ενας φιλος εκτος φορουμ.
καλος ο καφες....ακομη καλυτερη η μασα...ωραιο και το "ανεραστο" ..γεια σου Κωνσταντινα με το ημιγλυκο....:smt020
παιδες τις φωτο να μου στειλετε..και να το επαναλαβουμε συντομα! (ξερω κι αλλα κρασοποτεια..να μαθουμε και των αλλων πολεων)
ωραια ηταν!!!χαρηκα για τα παιδια που γνωρισα,για τον σταυρο με τις πολυ ωραιες ανατρυχιαστικες ιστοριες:D:D:Dμητσο ευχαριστω για το χορταρι:D:D:Dκαλη και η τηγανια:smt041:smt041:smt041μα και η κρεπα του πανου!!!!το επομενο μαγαζι να εχει μεσα τζακι κ να μην χρειαστει να φυγουμε,ετσι ωστε να πιουμε καμια μαλαμο παραπανο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[QUOTE=panos-alex/polis;493068]............................... ξερω κι αλλα κρασοποτεια....................QUOTE]
Θέλουμε ονόματα και διευθύνσεις!!
δηλαδη αν σου πει θα ερθεις νικο??
αφου τα ξερει πρωτος και καλυτερος....λιγες φορες βγηκαμε??
αλλα νικο ναι...ειναι κανα 2 που δε σε εχω παει....πιο "ταβερνεια"..:rolleyes:
σε περιμενουμε.
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
14-10-10, 14:01
εεεεε ψιτ ψιτ κυριοι φωτογραφοι της συναντησης βαλτε καμια φωτο να τις παρουμε και εμεις.:D:D:D
οι φωτογραφοι αγνοουνται... :D
δε πειραζει..θα τους τσακωσουμε στην επομενη συναντηση που λεμε να γινει την παρασκευη ή την κυριακη στην κομοτηνη...για καφεδακι και φαγοποτι..
για πειτε ποτε σας βολευει? ;)
αν γινει παρασκευη η κυριακη 8α ερ8ω κατα 99 τις εκατο Πανο!!!! αντε κανε τα κονε σου!!!!!
αντε να σε γνωρισουμε Παντελη επιτελους...
για πειτε ..για πειτε...
....επομενη συναντηση που λεμε να γινει την παρασκευη ή την κυριακη στην κομοτηνη...
:smt108 επίτηδες το κάνεις ελεμέ άντρα, σέφτελε τύπε για να μου κάνεις αντίπραξη που πρότεινα την Κυριακή δραμινή συνάντηση!!!:D:D:D
Η ψήφος μου λέει δεν ξέρω - δεν απαντώ ... θα δούμε ... ίσως γιατί δεν βλέπω αντίδραση από τους Δραμινούς!:confused:
:D:D καλα..μπορει να βολευει και παρασκευη τους περισσοτερους...ας απαντησουν και το βλεπουμε..
Την Παρασκευή εγώ δεν ... η αγορά είναι ανοιχτή πρωί απόγευμα!
Πανο παρασκευη με βολευει περισοτερο..........
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
19-10-10, 14:39
Γι αυτο το Παρασκευοσαββατοκυριακο λετε? Νωρις δεν ειναι? :cool:
Dimitris_Batman
19-10-10, 15:11
Κυριακή γυρνάω από Θεσσαλονίκη.Θέλω πολύ να έρθω.Απογευματάκι με βολεύει!!!!!
Αναμένω νέα!!!
Νωρις δεν ειναι? :cool:
θα εχουμε εκτακτη συμμετοχη εκπληξη...γιαυτο λεμε να το κανουμε τωρα...;)
θα ερθει κανενας κινεζος:confused::confused::confused:
Τσιόνογλου Σταύρος
21-10-10, 17:08
Λόγω Υπολογιστή (βλάβη) αν είναι να γίνει η συγκέντρωση ας με πάρει ο Πάνος τηλέφωνο να με ενημερώση αν κατασταλάξετε,γιατι δεν μπορω να παρακολουθήσω το θέμα .
Τι νέα τελικά; τι θα γίνει;
για παρασκευη δε βολευε πολλους...οποτε τι λετε για κυριακη??
εσεις λουσακι θα βρεθειτε δραμα?
Μπα, κανένας δεν απάντησε! Αλλά και στην Κομοτινή δεν θα έρθω.
Δεν βλέπω σημμετοχές και που να ξεκινήσω τώρα με τόσα έξοδα, αν δεν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, να μην είμαστε 3 κι ο κούκος, και μην το πάρετε στραβά ... λέω αν κάνω τον κόπο να είμαστε πολλοί να χορτάσω ψαροσυνάντηση!
α, τώρα θυμίθηκα ότι λες για έκτακτη συμμετοχή - έκπληξη! Θα το σκεφτώ ... τα λέμε κι από το τηλέφωνο. Εδώ, εγώ, πάλι από Δευτέρα.
Dimitris_Batman
23-10-10, 14:14
Για Κυριακή με βολεύει.
Μετά από την συνάντηση με τα παιδιά εδώ στην Θεσσαλονίκη θα έρθω
Κομοτηνή....
Πείτε μου να ξέρω...
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
23-10-10, 14:16
Εγω παιδια δυσκολα θα μπορεσω. :(
επειδη ειμαστε λιγοι..μαλλον θα το κανονισουμε δια του τηλεφωνου...θα ειδοποιηθουν οι ενδιαφερομενοι..;)
κυριακη δεν μπορω.......!!!! δυστυχως
Τι κάνατε τελικά; ποιός μας έκανε την έκπληξη και δεν μπορέσαμε να χαρούμε την παρέα του;
ο φιλος μας ο Σαμοθρακιτης...:D
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
25-10-10, 21:42
Τα λουκουμια τα εφερε ο κοπριτης?:D
ααα...δε ξερω τι σου εχει ταξει...:D
mikeruless
26-10-10, 00:38
Λογω προσφατης μεταναστευσης προς τα βορεια αναρωτιομουν μηπως δεχεστε και ξεσπιτομενους νοτιοΕλλαδιτες στην παρεα σας?αν ναι καθε ποτε συναντιεστε και που?
αν κουβαλας μαζι σου ρακι!!!!
mikeruless
26-10-10, 01:10
Αχαχαχχαχαχαχαχαχ εγω τη ρακι να τη βαλω,τους μεζεδες ποιος θα βαλει???????
Eπειδη δεν προσεξα για πια Κυριακη μιλαμε αυτη που μας ερχεται?
επειδη δεν υπηρξε μεγαλη ανταποκριση αναβληθηκε η συναντηση της κομοτηνης...
αν θελετε να ορισουμε μια νεα ημερομηνια πειτε το εδω...
φιλε ippomas...κανε προταση ;)
Λογω προσφατης μεταναστευσης προς τα βορεια αναρωτιομουν μηπως δεχεστε και ξεσπιτομενους νοτιοΕλλαδιτες στην παρεα σας?αν ναι καθε ποτε συναντιεστε και που?
αν δεχομαστε λεει...:p...δεν εχουμε κατι στανταρ...σε αυτο το ποστ κανονιζουμε συναντησεις....
οποτε πειτε μεσα ειμαι αρκει να μη δουλευω...
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
26-10-10, 12:56
ουφ αν και δεν ξερω τι θα γινει με την δουλεια κατι θα κανω.
Τι λετε για απογευμα Σαββατου 30-10-2010 στην Κομοτηνη?:)
αν θυμαμαι καλα το προγραμμα μου..μπορω.
ουφ αν και δεν ξερω τι θα γινει με την δουλεια κατι θα κανω.
Τι λετε για απογευμα Σαββατου 30-10-2010 στην Κομοτηνη?:)
φιλε λογω δουλειας μαθαινω μια μερα πριν αν δουλευω η οχι, οποτε θα απαντησω λιγο πριν αντε..... οργανωθητε..... δεν εχω ερθει σε καμια ως τωρα μπας και βολεψει........
ο φιλος μας ο Σαμοθρακιτης...:D
φτουουουουουου!!! και τώρα έφυγε; δεν τον προλαβαίνω; :D
Μήπως δεχόμαστε; Κανόνισε να είσαι προς τα δω, να μην δώσεις παρόν, και να το καταλάβουμε .... μαύρο σκαλάρι που σ' έφαγε!!! :D
mikeruless
26-10-10, 19:47
Προς το παρον επειδη στο ξενοδοχειο που δουλευω γινεται χαμος αυτο το Σ/κ λογω 28 οκτωβριου δεν ξερω αν θα μπορεσω να παρω ρεπο,το επομενο ομως αν κανονισετε τπτ λογο εκλογων θα βαρεσουμε διαλυση ετσι και αλλιως οποτε θα ειμαι ελευθερος.
Α και μια θερμη παρακληση αν υπαρχει και κανενας αλλος που φευγει απο Καβαλα προς της συναντησεις σας αν μπορει να παμε μαζι θα ημουν υποχρεος γιατι δεν εχω ιδεα απο την περιοχη εδω και τα περιχωρα.Ευχαριστω
Εγώ πάλι βλέπω ένα φως για την Κυριακή αλλά δεν δεσμεύω κανέναν! Δεν είμαι σίγουρη, κι εγώ την τελευταία στιγμή θα ξέρω!
μια εκτακτη συναντηση των εβριτων ενυδρειανων με εξορμηση και στο εξωτερικο :D...Αδριανουπολη.
με σημα κατατεθεν...το ψαροσυντριβανι..
http://i270.photobucket.com/albums/jj92/panos-alex-poli/P1010191.jpg
καφεδακι στον πεζοδρομο Αδριανουπολης..
http://i270.photobucket.com/albums/jj92/panos-alex-poli/P1010196.jpg
μονο σε βελουδινες πολυθρονες καθομαστε... :D
http://i270.photobucket.com/albums/jj92/panos-alex-poli/P1010194.jpg
εε..κι ενα συμποσιο στην ορεστιαδα επιβαλλεται...μη φυγουμε και νηστικοι
http://i270.photobucket.com/albums/jj92/panos-alex-poli/P1010198.jpg
σοδα κανεις??? :D
http://i270.photobucket.com/albums/jj92/panos-alex-poli/P1010197.jpg
να το επαναλαβουμε συντομα!!
πολυ ωραια ηταν!!καλα οι πολυθρονες ολα τα λεφτα,οσο για το φαγητο... :smt073:smt073:smt073συντομα ξανα!!!
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
παντελη γιατι αγριεψες στην τελευταια φωτο?γιατι τελειωσε το φαγητο:smt044:smt044:smt044:smt081
Βλέπω οι συναντήσεις έχουν πάρει τ' απάνω τους!!! έχουμε και "έξοδο"!!! πολύ ωραία ... πάντα τέτοια!!! :p
αντε λουσυ κι εσυ την επομενη φορα ;)
ναι ... ας "γκρεμίσει κανένας φούρνος" και θα έχω ελπίδες!:D
Τσιόνογλου Σταύρος
18-11-10, 23:13
Θα παίξει καμμια συγκεντρωσούλα στα κοντα;
Μας χρωστάτε μια επίσκεψη οι Εβρίτες.:D
μεσα.
για καντε τα κονε εσεις οι κομοτηναιοι...και θα ενημερωσω τους εδω...:p
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
19-11-10, 12:35
Σαββατο απογευματακι εγω μεσα ειμαι.
ξεχασα να γραψω οτι μπορω απο δευτερα.. zw
Και γω δευτερα-τριτη μπορω...
εγω ισως μπορεσω απο τριτη και μετα...... σαββατοκυριοκο δεν μπορω λογω εργασιας...............
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
19-11-10, 16:11
Δευτερα μπορω. Απο Τριτη και μετα δεν γνωριζω
αν θελετε δευτερα...ειμαι μεσα! επισης τεταρτη παρασκευη σαβ.κο ;)
Ελα για αυριο στη κομοτηνη ποιος ειναι μεσα?
ωρα?....(απο το μεσημερι και μετα ελευθερος...)
δυσκολο γιατι δεν ερχεται απο εδω κανεις...:(ο μητσος δουλευει ο douran χαλαρωνει:rolleyes::rolleyes:
Τσιόνογλου Σταύρος
21-11-10, 22:27
ΟΚ μέσα μετα της 5 το απόγευμα.
Εγω,Σταυρος,Αντωνης1980,Πανος,αλλος κανεις???
Εγω,Σταυρος,Αντωνης1980,Πανος,αλλος κανεις???
εγω δεν!!!!!! πριν μιση ωρα σχολασα απο την δουλεια......... 12:30 το πρωι με 03:30 τα ξημερωματα μετα απο αυτο δεν ειμαι για βολτα καλα να περασετε, θα περιμενω την επομενη φορα
μπαααααααα! θα περιμένω άλλη συνάντηση που θα βολεύει :smt090
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
22-11-10, 12:06
οκ θα τηλεφωνηθουμε μεταξυ μας. Κατα τις 18:00 ειναι καλα?
λυπαμαι που κι εγω λογω ανωτερας βιας δε θα τα καταφερω....
αντωνη σου τα ειπα και απο το τηλ....αν μπορειτε εκεινες τις μερες...ευχομαι να τα καταφερουνκαι αλλοι...
εσεις θα βρεθειτε σημερα τελικα??
αν ναι, πιεστε κανα κρασακι και για μενα..;)
λυπαμαι που κι εγω λογω ανωτερας βιας δε θα τα καταφερω....
αντωνη σου τα ειπα και απο το τηλ....αν μπορειτε εκεινες τις μερες...ευχομαι να τα καταφερουνκαι αλλοι...
εσεις θα βρεθειτε σημερα τελικα??
αν ναι, πιεστε κανα κρασακι και για μενα..;)
Εννοειτε,στην υγεια σου Πανο...:D
σαν πολυ καιρο δεν εχουμε να μαζευτουμε??
βλεπω εχουν γραφτει και αρκετα νεα ατομα απο την περιοχη μας...ισως ενδιαφερονται να γνωριστουμε.
Καλησπερα και απο εμενα. Οποτε κανετε συνάντηση και εγω μεσα. Αρκει να το ξερω μερικες μερες νωρίτερα γιατι με δυδυμα στο σπιτι τα πραγματα ειναι ζορικα.
Dimitris_Batman
07-03-11, 12:33
Μία σαρακοστιανή συνάντηση δεν είναι κακή.
Μέσα είμαι παιδιά.Θα με βόλευε ΣΚ η συνάντηση.
Μπορώ να φέρω 2-3 μονομαχίνες δώρο,μοςς και σκέφτομαι να πουλήσω τα 6 κίτρινα λάμπιντο μου με ζωηρό χρώμα...Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα πμ.
Περιμένω!!!
τι λετε για αυτο το σαββατο 12 του μηνα?
εγω ειμαι μεσα. Αρκει να ειναι μετα τις 4 το μεσημερι.
ας πουν λοιπον και οι υπολοιποι αν μπορουν για σαββατο απογευμα.
διαφορετικα θα οριστει ημερα-ωρα αναλογα με το τι βολευει τους περισσοτερους.
απο παρασκευη εχω αδεια και 8α βρησκομαι για 2 μερες αλεξ/πολη....... οποτε λογικα θα ερθω......
αν δεν αλλαξει κατι 2 ατομα απο ορεστιαδα θα δοσουμε το παρον :smt092
αρχες μαιου οποτε θελετε:D:Dπαντελη ολο λογια εισαι....
Γεια σας στις 12 Σαββατο βολευει και μενα αλλα κατα τις 18.00 απογευμα,στην Κομοτηνη για οτι νεωτερο ενημερωστε με.
Εγώ άλλη μια φορά εκτός! :(
τόση γκαντεμιά ρε παιδί μου! να μην μπορώ να "σταυρώσω" συνάντηση! λες και με μούντζωσε ο Μητσοτάκης :confused:
Και γω μεσα για Κομοτηνη(εκτος απροοπτου),για σαββατο απογευμα,μαζι και ο Αντωνης1980.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.