Επιστροφή στο Forum : Αν.Μακ. και Θρακη, συναντήσεις
Τσιόνογλου Σταύρος
17-05-08, 18:19
Υπόψιν παίδες δεν σας βάζω το μαχαίρι στο λαιμό για Κομοτηνή γιατι μπορεί να προκυψει και τίποτε σε εμένα εσεις κανονίστε το όπως θέλετε ,εντάξει.
Στρατηγέ θα τα λάβουμε όλα υποψη!!!
και εγω για κομοτηνη λεω μιας και ειμαι κοντα...:D
Παιδιά η συνάντηση αν τελικά κανονιστεί θα γίνει πρωΐ ή απόγευμα;
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
18-05-08, 01:33
Μεσα και εγω. Γυρισα απο τις βολτες.:p:p:p
εγω μπορω κυριακη Σαββατο δουλευω
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
18-05-08, 21:34
ΛΟΙΠΟΝ Κυριακη 25-05-2008 απογευμα στην Κομοτηνη ωρα 18:00 μπορειτε?
την κυριακη δουλεύω το σαββατο δν δουλεύω... γιατι δεν το κανουμε σαββατο που μπορει να ειναι και ο στρατηγός?
Τσιόνογλου Σταύρος
18-05-08, 23:59
Κανονίστε το όπως σας βολεύει παιδιά ,μην επιρρεάζεστε απο εμένα.
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
19-05-08, 00:28
ΛΟΙΠΟΝ Σαββατο 24-05-2008 απογευμα στην Κομοτηνη ωρα 18:00 μπορειτε?
Στρατηγε μου σε θελουμε στην παρεα μας.
Για μαγαζι αν θελετε παμε στην καφετερια που δουλευει ο Τασος.
Τσιόνογλου Σταύρος
19-05-08, 01:30
ΟΚ.:smt023
....ασχετο...
εγω μαζι με τον κωστη(αζορες) θα βρισκομαστε απο αυριο πρωι εως και τεταρτη απογευμα σε αλεξανδρουπολη-κομοτηνη- ξανθη,για επαγγελματικες συναντησεις...
ισως αν βρεθει λιγος χρονος να βρεθουμε για κανα καφε .....
Για Κυριακή σίγουρα δεν θα μπορούσα! Για Σάββατο είναι λίγο αμφίβολο δεν μπορώ να ξέρω αν θα μου βγει δουλειά! Πάντος θα προσπαθήσω!
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
19-05-08, 15:04
....ασχετο...
εγω μαζι με τον κωστη(αζορες) θα βρισκομαστε απο αυριο πρωι εως και τεταρτη απογευμα σε αλεξανδρουπολη-κομοτηνη- ξανθη,για επαγγελματικες συναντησεις...
μεσα γιατι οχι..
-------------------------
ΛΟΙΠΟΝ Σαββατο 24-05-2008 απογευμα στην Κομοτηνη ωρα 18:00 μπορειτε?
Στρατηγε μου σε θελουμε στην παρεα μας.
Για μαγαζι αν θελετε παμε στην καφετερια που δουλευει ο Τασος.
δηλωστε εδω ποιοι μπορειτε για να υπολογισουμε τα ατομα.
Τσιόνογλου Σταύρος
19-05-08, 18:27
Εγω ναι για Σάββατο απόγευμα.
να δω τι δουλευω....μαλλον ναι...να ειμαι τοσο γκαντεμης και να ειμαι απογευματινος?? θα ενημερωσω μολις ξερω....
....ασχετο...
ποτε θα ειστε αλεξ-πολη? γιατι οχι να τα πουμε και να γνωριστουμε...
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
21-05-08, 16:47
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σαββατο 24-05-2008 απογευμα στην Κομοτηνη ωρα 18:00 στο VERO KAFE.
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-hh131-aaaooll-vero.jpg
παιδια...πρωι και νυχτα το σαββατο :smt120....φικι φικι το φυστικι...δεν μπορω να υποσχεθω...:(
εγω εχω υπηρεσια κυριακη σχολαω
Aσχετο με τη συγκεκριμένη συζήτηση αλλα τι θα λέγατε οι Θρακιώτες να κάνουμε καμια μαζικη παραγγελια?Έχουμε μαζευτει αρκετοι νομίζω.Εγώ θέλω να παρω ένα σύστημα co2 και το σκεφτομαι.....
Aσχετο με τη συγκεκριμένη συζήτηση αλλα τι θα λέγατε οι Θρακιώτες να κάνουμε καμια μαζικη παραγγελια?Έχουμε μαζευτει αρκετοι νομίζω.Εγώ θέλω να παρω ένα σύστημα co2 και το σκεφτομαι.....
ελα στη συναντηση να το συζητησουμε...:D
Αν εννοεις τη συναντηση το Σαββατο θα είμαι θεσσαλονικη.Οπότε δε γίνεται.Μπορούμε να οργανωθουμε κι απο εδω:D.Ξέρεις τώρα που μου μπήκε στο μυαλο με επιασε η ανυπομονησια μου!Λολ
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
23-05-08, 16:19
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σαββατο 24-05-2008 απογευμα στην Κομοτηνη ωρα 18:00 στο VERO KAFE.
Ποιοί θα είναι τελικά ρε παιδιά??:rolleyes:
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθουμε εμείς αλλα δεν είναι ακόμα σίγουρο...Μάλλον θα αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή..
Αντε να μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ η παρέα!!!
Τελικά δίνω κι εγώ το παρών!
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
24-05-08, 08:10
Αντε να μαζευομαστε σημεραααααα.
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-hh131-aaaooll-vero.jpg
καλησπερα παιδια...αυτη τη στιγμη ειστε μαζεμενοι στη συναντηση....κι εγω δεν ειμαι...:cry::cry::cry:...πρωι νυχτα σημερα η βαρδια....κι ελέγα θα ερθω αν το πρωι ημασταν ησυχα....(σηνυθως τα σαββατα ειναι νορμαλ)...αλλα ειχαμε απιστευτη δουλεια..:smt120:smt120:smt120..και επρεπε να κοιμηθω για να αντεξω το βραδυ...ηρθε και η μανα μου με το σοι για ενα γαμο.....δε χρειαζεται να πω περισσοτερα νομιζω....
στρατηγε μου ηθελα ΠΟΛΥ να σας ξαναδω...το ιδιο και σενα λουσυ που δε μπορεις σε ολες τις συναντησεις μας....τους υπολοιπους πανω κατω τους βλεπω πιο συχνα..(οχι πως ειναι αρκετο)..
τασο -αντωνη τα κλαδεματα θα τα κρατησω...τωρα που ειμαι και στο συλλογο μας με εδρα κομοτηνη ολο και θα σκασω μυτη...οποτε θα ενημερωσω να πιουμε καφε και να σας τα δωσω....
να περασετε ΚΑΛΑΑΑΑΑ!!!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
24-05-08, 19:37
To παρων στην συναντηση εδωσαν : εγω , Τασσος , Νεοκλης , Σταυρος και lucy. Ειπαμε τα δικα μας και διαφορα αλλα , ηπιαμε το καφεδακι μας και δοθηκαν δωρακια φυτακια ως συνηθως. Ευχαριστω προσωπικα την Lucy και τον Σταυρο που αν και ειχαν δουλειες μας τιμησαν με την παρουσια τους.
:smt013:smt013:smt013 εχω τα νευρα μου..:smt076:smt076:smt076....ζηλευω..:smt086....τ ωρα βαζω πλωρη για την εκδρομη 8 ιουνη....
Συγνώμη ρε παιδιά αλλα μου έκατσε έκτακτο babysitting:(:(:(:(
Και εγώ ήθελα πολύ να έρθω αλλα δυστυχώς δεν εξαρτώταν μόνο απο μένα:( :(
Την επόμενη φορά μάλλον ..
και γω περασα πολυ καλα, γνωρισα και τον στρατιγο, λουση σε ευχαριστω για τα φυτακια...;)
....τωρα βαζω πλωρη για την εκδρομη 8 ιουνη....
Ωχ!!! Αμαν!!! Αχ αχ αχ!!! Έχω άλλη υποχρέωση τότε!!!
όι τε επίκα η παλαλή!!! ενέσπαλα τω θα εφτάμε τη 8 τη κερασινόν!!!
(Ωχ τι έκανα η τρελή!!! ξέχασα τι θα κάναμε στις 8 Ιουνίου)
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
28-05-08, 10:36
ΚΑΙ ΤΩΡΑ??????
Τώρα, τι να πω τώρα; :oops:
Είναι αδύνατο να λείπω εκείνη την ημέρα! Θα πάμε εκδρομή τα παιδιά της έκτης τάξης, στο δασικό χωρίο Παγγαίου. http://www.dasikohorio.gr/
Αν τολμήσω να προτείνω να έρθετε εκεί και η εκδρομή μας να είναι αυτή θα είμαι πολύ ....
:oops: :oops: :oops:
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
28-05-08, 11:24
παμε για 15 του μηνος?
Παιδία αν λέτε για συνάντηση..και επειδή είμαι καινούργιος στον χώρο...θα ήθελα να συμμετέχω...15 Ιουνίου λέτε?? έχουμε μέρες μέχρι τότε...προς το παρόν είμαι μέσα.
Ξενοφών.
Ξενοφών, εσύ μέσα είσαι! εγώ να μην σας κάνω καμιά νίλα πάλι!!! :smt120
Παιδία αν λέτε για συνάντηση..και επειδή είμαι καινούργιος στον χώρο...θα ήθελα να συμμετέχω...15 Ιουνίου λέτε?? έχουμε μέρες μέχρι τότε...προς το παρόν είμαι μέσα.
Ξενοφών.
συναντησεις εχουμε κανει και θα κανουμε κι αλλες.......σηνυθως ειναι ολιγοωρες για καφε......η κατασκευες..:D
αυτο ππου οργανωνουμε τωρα ειναι ημερισια εκδρομη στην οποια φυσικα θα χαρουμε πολυ να ερθεις και να σε γνωρισουμε.....αλλα το θεμα ειναι να το οργανωσουμε.....παιδια εβαλα ρεπο 8 ιουνη...να το βγαλω? ακυρο για τοτε? και αν ναι ποτε?
Βγάλτο Πάνο γιατί η Lucy μάλλον ερωτευμένη είναι και ξεχνάει:D:D:D:D!!
Πάμε για τις 15 Ιουνίου???
Βγάλτο Πάνο γιατί η Lucy μάλλον ερωτευμένη είναι και ξεχνάει:D:D:D:D!!
Πάμε για τις 15 Ιουνίου???
εχει ερωτευθει τα μονομαχακια της...
ναι παμε ...κωστα οταν με κυνηγουν απο τη δουλεια με την καραμπινα που "κλεινω" τα σαββατα θα ερθεις ενοπλος για βοηθεια??
Παιδιά sorry κιόλας άσχετο!Πότε θα γίνει η συνάντηση στη Θεσ/νικη και που?
Και με άρμα!!!!!:smt066
τωρα νιωθω καλυτερα..:D..λποιπον ακουστηκε προταση για 15 ιουνη...οι υπολοιποι τι λενε??
Ναι για 15 Ιουνίου! θα είμαι προσεκτική και δεν θα ξανακλείσω 2 εκδρομές την ίδια μέρα :oops: ερωτευμένη δεν ξέρω αν είμαι :oops: ζαλισμένη πόντια σίγουρα είμαι :oops: συγνώμη βρε παιδιά :oops: δεν θα το ξανακάνω!!!!!!!!!!!:oops:
Ζαγοράκη η συνάντηση είναι αυτή την Κυριακή!http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21292
Πάντως και στο δασικό χωριό του Παγγαίου είναι πολύ ωραία για συνάντηση;)
Πάντως και στο δασικό χωριό του Παγγαίου είναι πολύ ωραία για συνάντηση;)
ναι...αλλα δεν εχει ενυδρειο...:D:D
Οντως αυτό δεν το σκεφτηκα :)
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
01-06-08, 14:07
ΕΚΔΡΟΜΗ: Στην Δραμα για 15-06-2008 ημερα Κυριακη.
Eγω θα εχω αλλα 2 ατομα τουλαχιστον.
Για δηλωστε και οι υπολοιποι.
ελα ελα να βλεπω δηλωσεις....
elle θα μας τιμησεις..??
chemical mac
01-06-08, 18:22
Να γίνω για άλλη μια φορά ο κακός της παρέας και να ρωτήσω :
Πόσοι από εσάς είναι εγγεγραμμένα μέλη του ΠΣΦΕ;
Εκτός του ότι ξεκίνησε η παρέα μας απο τον χώρο του ΠΣΦΕ , παίζει κάποιο ρόλο αν είμαστε ή όχι μέλη?Εγώ δεν είμαι.
Εκτός του ότι ξεκίνησε η παρέα μας απο τον χώρο του ΠΣΦΕ , παίζει κάποιο ρόλο αν είμαστε ή όχι μέλη?Εγώ δεν είμαι.
Μια και ο ΠΣΦΕ σας ένωσε γιατί να μην γίνετε μέλη όσοι δεν είστε?
Αντε σιγά σιγά να μαζευόμαστε για να μπορέσει και το περιοδικό να ξανακυκλοφορήσει αλλά και να υπάρξουν οι πόροι να αναπτυχθούν περισσότερες πρωτοβουλίες από τον ΠΣΦΕ !!!!!
δεν ξεκινησε η παρεα μας απο το ΠΣΦΕ κωστα μου...απο το gab ξεκινησε....
οσο για το ΠΣΦΕ....φιλε μου μακη...τα 30 ευρω ειναι στην τσεπη μου..και το χερι μου μεσα στην τσεπη..ετοιμο να τα δωσει με χαρα..δεν ειναι και κανενα φοβερο ποσο....αλλα περιμενω....το κινητρο.....οχι το συμφερον... αλλα το κινητρο.....ακομη το ψαχνω αλλα δε το βρηκα...μολις το βρω θα γραφτω....
και τα σχολια.."η χαρα του να ανηκεις καπου" δεν ειναι κινητρο...ανηκουμε στο gab...κι εμεις οι ξεχασμενοι σε τοσους τομεις εδω στα συνορα..θελουμε το κεντρο να μας βλεπει...
κι αν θελουν και οι αλλοι απο την παρεα ας πουν τη γνωμη τους αλλα προκαταβολικα λεω οτι αν ξεφυγει το θεμα μας εδω που ειναι οι συναντησεις και μετατραπει σε κουβεντα για το συλλογο θα ζητησω προσωπικα να σβηστουν τα ασχετα μηνυματα..το θεμα εχει συζητηθει αλλου ..εκει εχω καταθεσει ξανα την αποψη μου... και μπορουμε εκει να συνεχισουμε..
Πάνο εννοούσα οτι μέσα απο τον χώρο ξεκίνησε η πρώτη συνάντηση;) .Όσον αφορά τον ΠΣΦΕ εγώ μάλλον δεν θέλω να ανήκω σε κάποιο σύλλογο! Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα οικονομικό και συμφωνώ με τον Πάνο στο να μην ξαναανοίξει αυτό το θέμα γιατί , κατ'εμέ , έχει κορεστεί!Αν τίθεται κάποιο θέμα με εμάς που δεν είμαστε μέλη και γράφουμε σε τέτοιο θέμα , πιστευω πως το topic μπορεί να μεταφερθεί σε κάποια άλλη κατηγορία.
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
01-06-08, 20:48
Aφηστε το ποστ ησυχο. τα εχουμε ξαναπει. εδω ειναι μονο να κανονιζουμε για καφε. Δεν ειδα πουθενα αλλου σε τετοιο ποστ να γινετε αυτη η ερωτηση.
Θα συμφωνήσω 100% με τον Αντώνη!
Η δική μου προτροπή ήταν σε αλλο επίπεδο! Δεν έχω ούτε είχα κανέναν σκοπό να δημιουργήσω αντιπαραθέσεις κλπ!
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
01-06-08, 21:20
Επειδη μερικοι που δεν ηταν στις συναντησεις δεν ξερουν να πουμε οτι η εκδρομη θα ειναι μονοημερη στην Δραμα οπου μπορει ο καθενας να παρει την οικογενεια του ή οποιον αλλον θελει. Θα παμε στο δημοσιο ενυδρειο της πολης , στο ποταμι , για φαγητο κ.α.
Θα συμφωνήσω 100% με τον Αντώνη!
Η δική μου προτροπή ήταν σε αλλο επίπεδο! Δεν έχω ούτε είχα κανέναν σκοπό να δημιουργήσω αντιπαραθέσεις κλπ!
θα το παραβλεψουμε μονο αν μας κανεις την τιμη να μας επισκευθεις μια μερα και να σε γνωρισουμε...:D:D
Όταν μου το επιτρέψουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου πολύ ευχαρίστως! Άλωστε στο παρελθόν έχω ανέβει και Σαλόνικα!
Να πω οτι ουσιαστικά είμαι Κοζανίτης άσχετα αν μένω στο μεγάλο χωριό!
(και μην παρεξηγηθούν οι Αθηναίοι τώρα!! )
Επειδη μερικοι που δεν ηταν στις συναντησεις δεν ξερουν να πουμε οτι η εκδρομη θα ειναι μονοημερη στην Δραμα οπου μπορει ο καθενας να παρει την οικογενεια του ή οποιον αλλον θελει. Θα παμε στο δημοσιο ενυδρειο της πολης , στο ποταμι , για φαγητο κ.α.
ναιαιαιαιαι...εκδρομουλα...αντε να ερθετε...εμεις θα περασουμε καλα σιγουρα...αλλα ελατε και οι υπολοιποι να γνωριστουμε!!!..και να περασουμε καλα ολοι μαζι...:p
chemical mac
01-06-08, 21:42
Ούτε εγώ θέλω να σας τη σπάσω αλλά....το συγκεκριμένο θέμα έχει ανοιχτεί μέσα στην ενότητα του ΠΣΦΕ (Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ - αυτή είναι η επικεφαλίδα της ενότητας). Οργανώνετε συναντήσεις ως κλιμάκιο (;;;) Αν. Μακ. - Θράκης, στήνετε εικονικές πόλεις ως PSFE και πλακώνεστε να τις στηρίξετε με αμέτρητες καταχωρήσεις ημερησίως. Ποιο είναι το κίνητρο πίσω από όλα αυτά; Με εσένα Πάνο έχουμε γνωριστεί και μιλήσαμε αρκετά κάποιο βράδυ (κι ας μην με τάισες :D ) οπότε γνωρίζεις τις απόψεις μου για το σύλλογο. Το θέμα είναι γιατί δεν γίνεστε μέλη όταν "ψήνεστε" τόσο πολύ για το σύλλογο με παρακολουθήσεις θεμάτων, συμβουλές και παρατηρήσεις σε θέματα συλλόγου κτλ.
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
01-06-08, 21:50
Η υπογραφη μου γραφει : ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΦΙΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ. και οχι κλιμακιο Ανατολικης Μακεδονιας Θρακης. Την πολη του psfe δεν την εφταιξα εγω αλλα : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24401 και εγω την στηριξα.
και ΝΑΙ εγω ΕΙΜΑΙ μελος του ΠΣΦΕ και χωρις κινητρο για κατι.
Και εμείς θέλουμε να έρθουμε ,αλλα μπορούμε να φέρουμε και τα σκυλιά μας μαζί γιατι δεν μπορουμε να τις αφήσουμε μόνες τους ολη μέρα :grin::grin:
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
02-06-08, 09:38
Και εμείς θέλουμε να έρθουμε ,αλλα μπορούμε να φέρουμε και τα σκυλιά μας μαζί γιατι δεν μπορουμε να τις αφήσουμε μόνες τους ολη μέρα :grin::grin:
βεβαιως.;)
Ούτε εγώ θέλω να σας τη σπάσω αλλά....το συγκεκριμένο θέμα έχει ανοιχτεί μέσα στην ενότητα του ΠΣΦΕ (Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ - αυτή είναι η επικεφαλίδα της ενότητας)
.που αλλου θα μπορουσε να ανοιχτει το θεμα των συναντησεαν μας?? και οι συναντησεις σε αλλες περιοχες σε αυτη την ενοτητα ανοιγονται,....και δε συμμετεχουν κι εκει μονο μελη...
Οργανώνετε συναντήσεις ως κλιμάκιο (;;;)
οχι ως κλιμακιο του ΠΣΦΕ....σαν ενυδρειοφιλοοι οπως ειπε ο αντωνης.. Αν. Μακ. - Θράκης,
στήνετε εικονικές πόλεις ως PSFE και πλακώνεστε να τις στηρίξετε με αμέτρητες καταχωρήσεις ημερησίως.
αυτο προσωπικα το κανω σαν παιχνιδι..δεν υπαρχει κανενα αλλο κινητρο...
Ποιο είναι το κίνητρο πίσω από όλα αυτά;
...κινητρο ειναι η επαφη με τους ενυδρειοφιλους...μελη του συλλογου και μη...
Με εσένα Πάνο έχουμε γνωριστεί και μιλήσαμε αρκετά κάποιο βράδυ (κι ας μην με τάισες :D ..
δε σε ταισα γιατι δεν ηθελες...σε ποτισα ομως...χα χα:D)
οπότε γνωρίζεις τις απόψεις μου για το σύλλογο. Το θέμα είναι γιατί δεν γίνεστε μέλη όταν "ψήνεστε" τόσο πολύ για το σύλλογο με παρακολουθήσεις θεμάτων, συμβουλές και παρατηρήσεις σε θέματα συλλόγου κτλ. ..
σου απαντησα στο προηγουμενο απαντητικο ποστ..
και παμε τωρα στα δικα μας και παλι...:p...θα εχει και σκυλακια η παρεα?? γουσταρω τα απειρα...
Το πρόγραμμα θα το γράψω αύριο, για να ξέρετε που θα πάμε και τι θα δούμε. Και που θα φάμε φυσικά!!!:D
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
02-06-08, 13:39
παιδια δηλωσεις συμμετοχης εδω ΅:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25390 Αλλα μονο δηλωσεις συμμετοχης μην μαμησουμε το ποστ.
Δεν μπορώ να καταλάβω την "εμμονή" σου φίλε mac!Γιατί σώνει και καλά θα πρέπει να γίνουμε μέλη?Και γιατί ΔΕΝ θα πρέπει να λέμε την άποψη μας για θέματα ενός συλλόγου που βγαίνουν στον αέρα για όλους και όχι μόνο μέσα στην ιστοσελίδα του!Αν δεν θέλει ο σύλλογος την άποψη των "εκτός" φαντάζομαι πως θα πρέπει να δημοσιοποιεί τα προβλήματα του μόνο στο site του!Τέλος ,προσωπικά πάντα, δεν ψήνομαι καθόλου για τον σύλλογο!Ψήνομαι μόνο για τους φίλους μου!
ΥΓ Αντώνη κακώς άνοιξες πάλι στον χώρο του ΠΣΦΕ θέμα για τις συναντήσεις γιατί πάλι είμαστε "υπο την σκέπη" του ΠΣΦΕ.Καλύτερα να το άνοιγες στο "Επι παντός επιστητού" ή στο "GAB"
ΥΓ Αντώνη κακώς άνοιξες πάλι στον χώρο του ΠΣΦΕ θέμα για τις συναντήσεις γιατί πάλι είμαστε "υπο την σκέπη" του ΠΣΦΕ.Καλύτερα να το άνοιγες στο "Επι παντός επιστητού" ή στο "GAB"
το συζητησαμε με τον αντωνη και ειπαμε πως ολες οι συναντησεις..μελων και μη εκει δημοσιευονται.....οποτε γιατι το "κλιμακιο" εδω διαφερει?? και εχουμε και μελη του συλλογου οπως ο αντωνης και η λουσυ και ισως ειναι κι αλλοι...και στο κατω κατω..αν θεωρουν οτι δεν ανηκει εκει ας το μεταφερουν οι υπευθυνοι...δεν υπαρχει παρεξηγηση...
Πάνο μου δεν είμαστε κανένα κλιμάκιο!Είμαστε χομπίστες που απλά μένουμε στην Ανατ. Μακεδονία και Θράκη (χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλοίουμε τους εκτός Μακ-Θράκης) και ξεκινήσαμε τις συναντήσεις! Οπότε ας μεταφερθεί αλλού το θέμα για να μην έχουμε ερωτήσεις του στύλ "ανήκετε - δεν ανήκετε , γράφετε - γιατί δεν γράφετε" κτλ κτλ κτλ!
Όλα αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις , χωρίς ίχνος ειρωνίας και πάντα φιλικά!
Πάνο μου δεν είμαστε κανένα κλιμάκιο!Είμαστε χομπίστες που απλά μένουμε στην Ανατ. Μακεδονία και Θράκη (χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλοίουμε τους εκτός Μακ-Θράκης) και ξεκινήσαμε τις συναντήσεις! Οπότε ας μεταφερθεί αλλού το θέμα για να μην έχουμε ερωτήσεις του στύλ "ανήκετε - δεν ανήκετε , γράφετε - γιατί δεν γράφετε" κτλ κτλ κτλ!
Όλα αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις , χωρίς ίχνος ειρωνίας και πάντα φιλικά!
το "κλιμακιο" μπηκε σε εισαγωγικα επιτηδες ...ακριβως γιατι δεν ειμαστε κλιμακιο......αν αποφασισετε και ζητησετε να μεταφερθει δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα...
τωρα τα ειδα αυτα...:rolleyes:
και οσο για τον συλογο, δεν ειμαι μελος, αλλα ουτε τα λεφτα ειναι προβλημα, οπως ειπε και ο πανος, αλλωστε στην κοπη της πιτας στην θεσσνικη, πηρα καμποσα λαχεια, (οσο 2 συνδρομες...):rolleyes:
αντωνη, σορρυ που το μαγαρισα κ αλλο;)
Άντε πάλι .......... αρχίσαμε ........... αρχή και τέλος δεν έχουμε ..
και για να τα πω ποντιακά: αρχίσαμε πάλι να ψάχνουμε "τη τανί το ταν, και τη καπακί τ' απάν και τη βουτυρί τ' απές"
Δηλαδή ψάνχουμε της αριάνης την αριάνη, του καπακιού το αποπάνω και του βούτυρου το βούτυρο. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ αμάν πια!!!!!!!!!!!!! Φτάνει τόσο !!!!!!!!!!!!!!!!! έλεος πιά !!!!!!!!!!!!!!!:mad:
Ευτυχώς γούζεψα η πόντια κι έκραξα και σταματήσατε!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
19-06-08, 20:46
Λοιπον η εκδρομη στην Δραμα εγινε με επιτυχια και περασαμε πολυ καλα ( βλεπε αναλογο ποστ : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25390).
Στην εκδρομη εγινε μια προταση η επομενη συναντηση-εκδρομη να γινει Σαμοθρακη. Ακουω γνωμες και απο τους υπολοιπους. Βεβαια θα γινει και μια συναντηση πριν την Σαμοθρακη ωστε να το ξανασυζητησουμε απο κοντα.
Λοιπον η εκδρομη στην Δραμα εγινε με επιτυχια και περασαμε πολυ καλα ( βλεπε αναλογο ποστ : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25390).
Στην εκδρομη εγινε μια προταση η επομενη συναντηση-εκδρομη να γινει Σαμοθρακη. Ακουω γνωμες και απο τους υπολοιπους. Βεβαια θα γινει και μια συναντηση πριν την Σαμοθρακη ωστε να το ξανασυζητησουμε απο κοντα.
Aμα γινει μετα τις 9 Ιουλιου ειμαι μεσα με 1000!!!
κι εγω φυσικα μεσα...το γνωστο προβλημα με τη δουλεια...θα το παλεψω..;)
Εγώ δεν χρειάζεται να μιλήσω!!!:smt050:smt049:smt060:smt007:smt049 :smt055
Όχι ρε παιδιά Σαμοθράκη...είμουν 12 μήνες στο ναυτικό εκεί...και έχω πει ότι δεν πρόκειτε να ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί...καμιά άλλη τοποθεσία δεν έχουμε?? χεχεχε
Ξενοφών.
Φοντα και εγω απο τα αντιαεροπορικα ειμαι αλλα δεν εχει καμια σχεση η τελεια εκδρομη με ενυδρειοφιλους και καποια μελη του ΠΣΦΕ με την καραβανα .Ο υπερτατος χαβαλες :grin: θα βαλουμε και καμια βερμουδα και μπλουμ στο λακο με τα αγριοκατσικα...
Εγώ προτείνω...αν μου επιτρέπεται...εκδρομή στον Έβρο...βαρκάδα κτλ. Ή κάτι ανάλογο...
Ξενοφών.
Σε βλεπω μονο στο τριεθνες :smt039 , αφου ολοι ειναι ψημενοι για θαλασσα.
Δεν πειράζει παιδιά..θα περιμένω την επόμενη συνάντηση...
Ξενοφών.
Δεν πειράζει παιδιά..θα περιμένω την επόμενη συνάντηση...
Ξενοφών.
αντε βρε φοντα που δε θα ξαναπατησεις σε τετοιο μερος...ειναι απο τα αγαπημενα μου νησια...πολυ διαφορετικο απολα τα αλλα....
στο ονομα των κριμπς...σε επιτασσω!!! θα ερθεις!!!;)
αντε βρε φοντα που δε θα ξαναπατησεις σε τετοιο μερος...ειναι απο τα αγαπημενα μου νησια...πολυ διαφορετικο απολα τα αλλα....
στο ονομα των κριμπς...σε επιτασσω!!! θα ερθεις!!!;)
Πάνο άστο...έχω πει ότι δεν ξαναπατάω εκεί...σας εύχομαι να περάσετε ακόμα καλύτερα από την τελευταία εκδρομή.
Ξενοφών.
Παλι θα δεις φωτο και θα πεις "
Πολύ ωραία η εκδρομή όντως και το μετάνιωσα που δεν κατάφερα να έρθω. Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι και εγώ παρόν. Ωραίες και οι φωτογραφίες..."
Παλι θα δεις φωτο και θα πεις "
Πολύ ωραία η εκδρομή όντως και το μετάνιωσα που δεν κατάφερα να έρθω. Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι και εγώ παρόν. Ωραίες και οι φωτογραφίες..."
Χάρη για το συγκεκριμένο μέρος...δεν θα πω τίποτα ειλικρινά. Δεν είναι ότι δεν θα μπορέσω να έρθω... Τέλος πάντων...αφήστε εμένα...δεν χρειάζεται να το τραβήξουμε παραπέρα. Ευχάριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον σας.
Ξενοφών.
Αν τελικά το αποφασίσουμε θα πρέπει έγκαιρα και έγκυρα να δηλωθούν οι συμμετοχές και η ημερομηνία ώστε να κλειστούν δωμάτια:rolleyes:
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
13-10-08, 20:16
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-10-2008 ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΑ FLO-KAFE ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ KOSMOPOLIS.
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ.
ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ Η' ΘΕΛΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΦΥΤΩΝ Η' ΚΑΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
μεεεεσσσσααααα!!!!!:smt041:smt041:smt041
wickerman.7
13-10-08, 20:36
ωραια.ευκαιρια να σας γνωρισω απο κοντα!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
13-10-08, 21:01
ωραια.ευκαιρια να σας γνωρισω απο κοντα!!!
ναι μη μας χασεις :smt016:smt016:smt016
οσοι ερθετε γραψτε εδω. μεχρι στιγμης 3 ατομα.
Παιδιά καλά να περάσετε..Σας ζηλεύω..Εγώ δυστυχώς είμαι Σέρρες και έχω μαθήματα....:mad:
Μην πω τώρα κάτι!!! Τόσος καιρός ... τώρα που δεν μπορώ κάνετε συνάντηση; :smt013 ......... :D
Καλά να περάσετε θα τα πούμε άλλη φορά!!! :)
Σχολάω 5 η ώρα την Τετάρτη...κάτι άλλο εκτός Τετάρτης? Θα προσπαθήσω πάντως.
Δουλευω εγω δεν 8α μπορεσω:mad::(:(
Σχολάω 5 η ώρα την Τετάρτη...κάτι άλλο εκτός Τετάρτης? Θα προσπαθήσω πάντως.
αντε βρε ...ξεκιναμε μολις σχολασεις και 5μιση ειμαστε κομοτηνη,....
Μάλλον και εγώ δεν θα μπορέσω τελικά γιατί θα έχω μουσαφιριά:(
Να το κάνουμε καμιά άλλη μέρα μήπως?
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
14-10-08, 15:13
ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ
Παρασκευη ή Σαββάτο παίζει??
παιζει δεν παιζει..:rolleyes:..κωστα στειλε ενα μηνυμα τωρα γιατι εχεις αρ.μην. 666....
και τσεκαρε τα πμ σου..
Κοιτάξτε τώρα να σηκωθώ να πάω Κομοτηνή και εσείς να το κανονησετε τελικά για άλλη μέρα :D :D :D
αρα μεχρι τωρα εχουμε....εγω..kisifer... aaaooll... harilaos...ΑΝΤΩΝΗΣ 1980.. ...Wickerman.7 ....elle..μπορουμε...(μπορουμε?? :rolleyes:)
δεν μπορουν tina..alexx..madfdg..lucy...
τι λετε εσεις που μπορειτε?? αυριο η αλλη μερα??
Γιατί ρε Πάνο έχεις τπτ με τον οξαποδώ???:D:D:D
δεν ξερω ρε παιδια... να κανωνισουμε συντομα αν ειναι, να ξερω να μην δουλεψω εκεινη την μερα...
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
14-10-08, 19:12
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ???????????????????????
μπα, δυσκολο... για αυριο τελικα?
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
14-10-08, 19:46
ΑΣ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
Παρασκευή δουλευω :( , Σαββατο έχω βάφτιση :( ,Κυριακή μπορώ :p
Αυριο μπορώ μεν αλλα ο Στράτος τελικά έχει υπηρεσία και θα πρέπει να έρθω μόνη μου και λόγο ενός βαριού κρυολογήματος (συνέπεια μιας βόλτας στη Θεσ/νικη το Σ/Κ) δεν νομίζω να τα καταφέρω να οδηγησω μέχρι την Κομοτηνή.
Μήπως μαζευτείτε κανα δυο απο Αλεξ/πολη να πάμε παρέα αν γινει τελικά αυριο;
Για να πώ την αλήθεια την Κυριακή με βολευει περισσότερο...
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
14-10-08, 20:00
ΕΛΛΕ ΜΙΛΑ ΜΕ ΠΑΝΟ.
ναι elle, στειλε πμ στον πανο που θα κατεβει...
Αρα ισχυει για αυριο στο Flo cafe, την ωρα δεν θυμαμε... 5 νομιζω... η 5.30 αν ειναι να προλαβετε απο αλεξπολη,,,
με φωναξε κανεις?? εδω ειμαι...αντιπροταση......αν δεν γινοταν η συναντηση ο τασος θα ερχοταν...οποτε δεν ερχεστε η τριαδα χαριλαος αντωνης τασος αλεξ-πολη μιας και εδω ειμαστε πανος-kisifer-elle και μηπως μπορεσει και ο κωστας (κωστα μπορεις αν γινει εδω??)..γιατι και ο φοντας εδω σχολαει 5 και η elle ειναι κρυωμενη....
λεω τωρα εγω μη βαρατε...
αν οχι τοτε μπορουμε να ερθουμε οι 3 μας με ενα αυτοκινητο αλλα κατα τισ 6 παρα το νωριτερο δυνατο...
δεν ξερω πως θα ειναι τα οικονομικα μου αυριο για να ερθω... βλεπετε προεκυπσε ενα απροοπτο ταξιδη την κυριακη ως σημερα,(ευτυχως ολα ειναι καλα:p, ασχετο...) οποτε απο οικονομικης πλευρας, εμενα τουλαχιστων θα με χαροποιουσε αν μπορουσατε να ερθετε κομοτηνη...:rolleyes:
τοτε elle το κανονιζουμε και με τον φοντα και παμε αυριο κομοτηνη..υπολογιζε 5 και κατι να ξεκινησουμε αλλα θα τα πουμε και απο το τηλ αυτα....
Εγώ μπορώ εδώ αυριο!Ρε λαλάκη Τάσο τι οικονομικά μας τσαμπουνάς??Ενα καφέ θα πληρώσεις στην κομοτηνή , ενα και στην αλεξ/πολη!!!:smt077
οχι βρε συ, για τον καφε, για της βενζινες... ;)
οκ ο πανος με επεισε... για πητε, μου λεπτομεριες, να ξερω...
οποτε αλεξ-πολη (αντωνη μη μας αποκεφαλισεις...ελα και θα σου εχω φυτακια....χε χε)
αρα κανονιζουμε την ωρα ..πιο νωρις για να προλαβει ο χαριλαος....4 καλα ειναι?? ο φοντας θα ερθει 5 που σχολαει.....κωστα μπορεις τοτε?? αντωνη??
πετε πετε
Ετσι με βολευει και εμένα :p
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
14-10-08, 23:13
Παιδια θα προσπαθησω για τις 16:00. Ελπιζω να προλαβω να γυρισω μιας και το πρωι θα λειπω. Αν προλαβω εννοειται πως ερχομαι και εγω.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ.
Δουλευω εγω δεν 8α μπορεσω:mad::(:(
εσένα θα σε πάρw:smt044:smt044:smt044:smt044 μια πετσέτα να σκουπίζεις τον ιδρώτα....(από την πολύ δουλειά ):smt044
Εχασες Αντώνη περάσαμε πολύ ωραία :D
Παιδιά χάρηκα πολύ που σας γνώρισα :p :p
Μετα τη συνάντηση πήγα στο πετ σοπ να πάρω κάτι για τα κορίτσια μου και χαλβάδιαζα ένα 60 :p.
Αχ τι μου κάνατε , με βλέπω με τρίτο ενυδρείο :D:D
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
15-10-08, 21:03
:(:(:(. THN ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
:(:(:( και εγώ δεν μπόρεσα .... ανωτέρα βία!
εσεις χασατε....:smt019...:D
ελλη κι εμεις χαρηκαμε πολυ!!! εις το επανιδειν παιδια...συντομα και με ημερισια...;)
@elle Η παρέα μαζί μας κάνει κακό στην τσέπη :P
Χάρηκα που βρεθήκαμε και ελπίζω να το επαναλάβουμε σύντομα, ακόμα περισσότεροι..
...συντομα και με ημερισια...;)
Αυτό το κρατάμε και το σημειώνουμε!!!!!!!!!!
Πραγματικά πολύ όμορφη η συνάντηση...και με άκρως ενυδρειακές συζητήσεις...Πότε είναι η επόμενη??
Άσε τις συναντήσεις για τώρα και πες μας τα νέα σου.. Μας καίνε!
Παρέλαβες;
Είσαι ανυπόμονο αγόρι εεε?? Χεχεχεχε...τα ψαράκια ήρθαν σε άριστη κατάσταση...και μετά από 45-50 λεπτά προσαρμογή μπήκαν στα βαθιά...το απόγευμα θα βγάλω φώτο...και ίσως προλάβω να ποστάρω....Ένα θα πω...είναι Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α
Ωραία , περιμένουμε τις φωτογραφίες :p
Επ, τι γινεται εδω καφεδες, ιστοριες κτλ κτλ και δε λετε τιποτα ε?
:D
Είσαι ανυπόμονο αγόρι εεε?? Χεχεχεχε...τα ψαράκια ήρθαν σε άριστη κατάσταση...και μετά από 45-50 λεπτά προσαρμογή μπήκαν στα βαθιά...το απόγευμα θα βγάλω φώτο...και ίσως προλάβω να ποστάρω....Ένα θα πω...είναι Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α
Ουτε ενα καφε δεν κερνας να τα καμαροσω λιγο
Αφού σε έχει φάει η δουλειά ρε...όποτε θες έλα...
Επ, τι γινεται εδω καφεδες, ιστοριες κτλ κτλ και δε λετε τιποτα ε?
:D
λεμε ...λεμε...πως δε λεμε....κοιτα εδω
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25390&highlight=%E4%F1%E1%EC%E1
και εδω..
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26036&highlight=%F3%E1%EC%EF%E8%F1%E1%EA%E7
να παρακολουθεις αυτο το thread γιατι ανακοινωνουμε τι μελλει γενεσθαι...γινονται τακτικα συναντησεις κι ελπιζουμε να σε γνωρισουμε συντομα κι απο κοντα!!:p
ε ρε θα σας πρηξω στις ερωτησεις!!!
να μας πρηξεις...μη νομιζεις θα σε πρηξουμε κι εμεις...:D
Τσιόνογλου Σταύρος
24-10-08, 15:57
Να 'ερθω την Δευτέρα το πρωί για καφέ.(Αντώνη σου έστειλα ΠΜ για να πάμε παρέα και με έγρα..ς ).
βεβαιως και να ερθεις........θα ειμαι απο νυχτα χε χε...το ενα ματι θα κοιταει εδω και το αλλο εκει..αλλα σε περιμενουμε Μεγα Αφυπνιστη...:D:D
Τσιόνογλου Σταύρος
24-10-08, 16:15
βεβαιως και να ερθεις........θα ειμαι απο νυχτα χε χε...το ενα ματι θα κοιταει εδω και το αλλο εκει..αλλα σε περιμενουμε Μεγα Αφυπνιστη...:D:D
Αν είναι ετσι να έρθω απόγευμα δεν έχω πρόβλημα.
Απόγευμα , απόγευμα :D:D:D
συνηθισμενος στα ξενυχτια κανενα απολυτως προβλημα....οποτε θες...αλλα αν βολευει και τον κωστα τοτε....
οτι αποφασισεις....εδω θα ειμαι;)
Τσιόνογλου Σταύρος
24-10-08, 16:25
συνηθισμενος στα ξενυχτια κανενα απολυτως προβλημα....οποτε θες...αλλα αν βολευει και τον κωστα τοτε....
οτι αποφασισεις....εδω θα ειμαι;)
ΟΚ απόγευμα τότε ,θα τα πούμε στο τηλέφωνο ,Κώστα πες μια ώρα.(απάντησε και ο Αντώνης χεχε)
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
24-10-08, 16:26
:smt013:smt013:smt013:smt013
Γιατί τσατίστηκες Αντουάν?? Παιδιά όπως θέλετε, νο προμπλεμο!;)
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
24-10-08, 16:37
Κυριακη απογευμα θα ειμαι Ξανθη στον Αγωνα και Δευτερα 14:00 εως Τριτη 14:00 εχω την 24ωρη Υπηρεσια μου. Για αυτο με βλεπεις ετσι.:smt076:smt076:smt076
Άσε ρε τα σάπια..... και τσάμπα μπάλα και πααπονιέσαι????:smt112
Κι εγώ θα είμαι εκεί την Κυριακή αλλά ... :(
... θα βρεθείτε την Δευτέρα! Δεν θα είμαι!
Τσιόνογλου Σταύρος
24-10-08, 20:07
Αμα υπάρχει πρόβλημα :D να συναντήσω μόνο τον Πάνο χεχεχε.:smt077
Να κανονίσουμε συνάντηση και Κυριακή και Δευτέρα :D :D
Λοιπόν παιδάκια θα συναντηθούμε πρωΐ ή απόγευμα αυριο;
Λούση εσένα πότε σε βολευει;
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
25-10-08, 21:54
:smt093 :smt013:smt076 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩ .
Να πήξεις Αντωνάκη:D:D:D Εμένα με βολευει απόγευμα και Κυριακή και Δευτέρα;)
Απόγευμα κυριακή βολεύει και εμένα...και δευτέρα απόγευμα μετά τις 6...
Τελικά που θα συναντηθούμε και τι ώρα;
σημερα ειμαι πρωι και νυχτα στη δουλεια και εχω και μια ιωση να με τρυγιριζει..οποτε προτεινω αυριο να προλαβω να χαπακωθω λιγο:smt030:smt030..
ελλη εσυ με κολλησες???:D
οποτε αυριο οποτε πειτε..περιμενουμε και την αφιξη του στρατηγου μας..;)
Οποτε η συνάντηση θα γινει αυριο το απογευμα μιας και ούτε η Λούση απάντησε ακομα..
Μη διαδιδεις ψέματα :smt018εγω είχα ένα απλό ταπεινό κρυολογημα, καμια σχέση με ίωση..:p
Αυριο θα σε έχουμε απομονωμένο στο διπλανο τραπαζάκι για να μη μας κολλήσεις :D:D
είμαι Αλεξ/πολη αλλά δεν βλέπω συνάντηση. Το τηλ το ξέρετε αν βρεθήτε .... πείτε
Καλημέρα παιδιά...τι λέει θα γίνει σήμερα η συνάντηση? Ώρα??
καλησπερα...παιδια η συναντηση αυτη διαφερει απο τις αλλες που οργανωνονται και συζηταμε για τις ωρες και μερες που μας βολευει..γιατι γινεται με αφορμη που ο σταυρος απο κατερινη θα ερθει αλεξ-πολη....
οποτε η ωρα που τον βολευει να ερθει θα ειναι γυρω στις 3 και επειδη κι εγω περιμενω εναν φιλο απο θεσσαλονικη στις 4 και πρεπει να ειμαι σπιτι...η συναντηση θα γινει σπιτι μου...
οποτε οποιος εχει χρονο και μπορει να ειναι αλεξ-πολη κατα τις 3 ερχεται σπιτι μου!
ακουω συμμετοχες...;)
άκου την δική μου συμμετοχή: να πάτε να χε......τε
:D :D :D :D :D
:D:D:D...λουσυ θα πιουμε καφεδακι στην υγεια σου....ααα...φυτεψα τα φυτακια σου...για να δουμε...:rolleyes:...της κοκα-κολας ηταν μια χαρα...το λουτρακι ηταν λιγο :smt120...
υ.γ. ευχαριστω πολυ!!!
Ναι ε;;; περίμενε ξανά φυτάκια και ψαράκια ... μια χούφτα λάσπη από τα κανάλια θα σου στείλω με μπόλικα μικρόβια σαλιγκάρια βδέλες κ.τ.λ. :smt019
Να περάσετε καλά :p εγώ θα πίνω κρασάκι ( στην υγειά σας ) και θα τρώω κατσικάκι!!!
Εγω μόλις τώρα γύρισα σπίτι απο τη δουλειά και το είδα..
Δε νομιζω πως προλαβαίνω :(
...το λουτρακι ηταν λιγο :smt120...
.......
ξέχασα να σου πω ... είναι τα υπολείμματα από αυτά που έφαγαν οι αγελάδες στην ποτίστρα αφού ήπιαν πρώτα το νερό, οπότε το φυτό είναι εδώδιμο, αν μεγαλώσει θα μπορείς να κάνεις τα κλαδέματα σαλάτα! :smt043
xa xa...πες μου και τ να μαγειρεψω να ταιριαζει με τη σαλατα και να σε καλεσω για φαγητο.....εχεις εξαλλου τα "υλικα" δικαιωματα!!!:D:D:D
Ποιό πολύ με προβληματίζει το κρασί :smt012 παρά το φαγητό. Για κύριο πιάτο αγελάδα, δεν το συζητάω, μόνο αυτές θα τα τρώνε; ας τις "φάνε" κι αυτά μια φορά!
σαν πολυ δεν αργησαμε??? ωρα να μαζευομαστε!!!:p
το κλιμακιο μας λοιπον προσκαλει τους φιλους του ενυδρειου (και οχι μονο) στην πρωτη συναντηση της παρεας για το 2009!!!:)
για ριξτε προτασεις για τοπο και χρονο συναντησης...τι λετε για αυτο το σαββατοκυριακο??...να κοψουμε και καμια πιτα....(δε χορτασα τσουρεκι φετος...:D)
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
15-01-09, 02:52
ΧΜΜΜΜ Δεν μπορω αυτο το ΣΚ. Σαββατο ειναι του Α.Αντωνιου και Κυριακη του Α. Αθανασιου(ο πατερας μου). το επομενο μεσα ειμαι;)
Εγώ είμαι μέσα όλες τις μέρες απογεύματα...Σ/Κ ακόμα καλύτερα...Οπότε ότι που οι υπόλοιποι.
Πάμε για το άλλο καλύτερα Πανούλη!;)
25 Ιανουαρίου; ναι ... μάλλον μπορώ! Δεν έχω πρόβλημα με το μέρος, όπου θέλετε.
παιδια θα σας πω δευτερα που θα δω στη δουλεια το προγραμμα της επομενης εβδομαδας....εντωμεταξυ για να δουμε κι αλλες συμμετοχες για το αλλο σαββατοκυριακο....
ωραια, το αλλο σαββατοκυριακο μεσα, θα κανονισω κ να μην δουλευω, αλλα ποιο μετα δεν θα μπορεσω, γιατι θα πρεπει να παω κεφαλονια...
παιδια μετα απο μια μινι συναντηση 4 ατομων απο αλεξ-πολη που μπορουν για το σαββατο και τις δηλωσεις σας εδω οτι σας βολευει...
ειπαμε να το κανουμε για αυτο το σαββατο...
οποτε αχιζετε να ποσταρετε απο εδω και κατω ποιοι θα ειναι και να προτεινουμε ωρα και πολη....;)
εγω θα ειμαι εκει...:smt033
Πάνο θα έχεις και το ενυδρείο δώρο για αυτόν που θα έρθει πρώτος ? :D (αυτό του Sir λέω)
Εγώ λογικά θα είμαι.. Είτε Σάββατο είτε Κυριακή είναι εντάξει για μένα. Για ποιο μέρος λέμε; (πόλη)
Θα δώσω και εγώ το παρόν!:D
Σάββατο;;;;;;;;;;;;; μου τα χαλάτε!!! Λίγο δύσκολο το βλέπω! Αν όμως γίνει Ξάνθη κάτι θα γίνει. Αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο! Αλλά ίσως να ...
.... δεν ξέρω κανονίστε όπου και όποτε θέλετε κι αν μπορώ θα έρθω!!!
Πάνο θα έχεις και το ενυδρείο δώρο για αυτόν που θα έρθει πρώτος ? :D (αυτό του Sir λέω)
αα...απο τετοια ενυδρεια....θα δωσω ενα στον καθενα...:smt033
για ποσταρετε και οι υπολοιποι....
οκ, παρων κ εγω. ξανθη η κομοτηνη? τι λετε? κ αλεξπολη δεν εχω προβλημα...
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
18-01-09, 19:59
Δεν ξερω αλλα μαλλον και εγω μεσα ειμαι.
Κανένα νέο; Αν ισχύει για το Σάββατο η συνάντηση εγώ δεν θα έρθω. Αν γίνει καμιά αλλαγή, και γίνει Κυριακή θα μπορώ το απογευματάκι, γιατί το πρωί θα είμαι Ξάνθη και μετά Κομοτινή.
Τις επόμενες μέρες θα είμαι χωρίς pc. Αν αλλάξει κάτι πάρτε τηλέφωνο.
Και εγώ μέσα...είτε σάββατο είτε κυριακή...το μέρος δεν με ενοχλεί...οπότε ότι αποφασίσετε.
προβλημα, το σαββατο το μεσημερι δουλευω... κυριακη μπορω!!
Αν το κανετε Κυριακη ισως, (με καθε επιφύλαξη) να ερθω κι εγω, μιας και μαλλον θα βρίσκομαι Κομοτηνή.:rolleyes:;)
Σάββατο μετά τις 4 εγώ..
Νεοκλή άντε ρε φίλε! ..στα παλιά λημέρια;
Λεω για ενα tour!!!:cool::smt033
Τσιόνογλου Σταύρος
21-01-09, 22:56
Πάντος το Σάββατο άμα θες βοηθάς εμένα στην έκθεση:smt033
τι λετε και οι υπολοιποι?? αν το κανετε κυριακη μπορω μονο 4-10....δουλευω πρωι και νυχτα.....(κομματια θα παω..:smt033)
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
22-01-09, 12:23
την Κυριακη εχει αγωνα Πανθρακικος - Ηρακλης οποτε δεν μπορω να ειμαι σιγουρος. το Σαββατο μαλλον εχω περισοτερες ελπιδες.
λοιπον.....kisifer, madfdg, harilaos,aaaooll και η αφεντια μου μπορουμε και σαββατο και κυριακη...ο αντωνης σαββατο και η λουσυ κυριακη..ισως κυριακη και ο νεοκλης......για ποσταρετε και οι αλλοι να δουμε που πεφτει η πλειοψηφια...
OUps! τι εχουμε εδω? :p
Πανο thanks για το ΠΜ :)
Οτι μερα θελετε! :) (Το Σαββατο μετα τις 19:00 δυσκολα)
να βρεθουμε να γνωριστουμε ..;)
να παρακολουθεις αυτο το θεμα...εδω κανονιζουμε τις συναντησεις μας...
Κυριακη υπηρεσια εχω.Σαββατο μεσα ειμαι.
Μπα..Διανύουμε περίοδο εξεταστικής και είναι δύσκολα τα πράγματα..:(
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
22-01-09, 17:21
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΘΑ ΕΧΕΙ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
συγκεκριμενο κατσικακι?? π.χ. σαμοθρακης?? αν γινει εδω η συναντηση κατι θα κανουμε..:smt033
λοιπον.....kisifer, madfdg, harilaos,aaaooll και η αφεντια μου μπορουμε και σαββατο και κυριακη...ο αντωνης σαββατο και η λουσυ κυριακη..ισως κυριακη και ο νεοκλης......για ποσταρετε και οι αλλοι να δουμε που πεφτει η πλειοψηφια...
προβλημα, το σαββατο το μεσημερι δουλευω... κυριακη μπορω!!
προβλημα....
Καλά θα ηταν αλλα δυστυχως θα λείπω το Σ/Κ :( :( :(
Λοιπόν παιδιά.. Παρασκευή φτάσαμε!
Πρέπει να αποφασίσουμε μέρα και μέρος!
Ένα θέμα θα είναι οι αγρότες. Η Εγνατία είναι ανοικτή;
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
23-01-09, 09:14
ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ , ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΡΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Σ/Κ.
Πρόταση.
Οργανώστε εκδρομή. Ελάτε την επόμενη Κυριακή ,στην Θεσ/νίκη στην συναντηση του ΚΒΕ στην ΔΕΘ.Να δείτε από κοντά και όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στην δημιουργία ,του περιπτέρου ,ενος ακόμα επιτεύγματος του ΠΣΦΕ.
προσωπικα σωκρατη αν ειχα τα σαβ-κα ελευθερα θα ημουν εκει....αλλα...:smt086
για βοηθεια δε μπορω να ερθω γιατι ηδη ζητησα ελευθερο το σαβ.κο για το σεμιναριο του Κonings..
παιδια τι λετε πανω σε αυτο που ειπε ο αντωνης???
Εγώ το επόμενο ίσως δυσκολευτώ λόγω εξεταστικής..
παιδια τι λετε?? με τους δρομους ξερει κανεις τι παιζει??
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
30-01-09, 01:29
οι δρομοι ανοιξαν.
το Σαββατο μπορειτε?
Κυριακη εγω Σαββατο υπηρεσια
Κυριακη εγω Σαββατο υπηρεσιανα μην χάσεις εσέι !!!!!! http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002031F.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10) http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000202ED.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10)
.
(http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12)
Καλά εσάς δεν θα σας δούμε σε καμία συγκέντρωση!!!
Και Σαββάτο και Κυριακή!:rolleyes:
Kυριακή θα έρθω θα πάρω και τον Ανδρεα μαζί.Σαββάτο δουλέυουμε
τι ώρα?? alexx? γιατί την κυριακή πάω στην εκκλησια για εξομολόγηση
σαββατο ολη μερα και κυριακη μονο απογευμα...(παλι πρωι νυχτα:smt086)
τι λετε?? να βγαλουμε σημερα αποφαση να ενημερωσουμε οσους δε μπουν να βρεθουμε επιτελους...:smt001
τι ώρα?? alexx? γιατί την κυριακή πάω στην εκκλησια για εξομολόγηση
Ωωωχχ κατάλαβα!Θα σηκωθεί η Εκκλησιά και θα φύγει:D:D
Ωωωχχ κατάλαβα!Θα σηκωθεί η Εκκλησιά και θα φύγει:D:D
:smt023:lol::lol:
Εγώ μπορώ και Παρασκευή και Σάββατο...για να δούμε...στο τέλος αντί για πίτα θα ψήσουμε αρνί. :)
Άμα είναι για αρνί να έρθω και εγώ βρε παιδιά :)
Επειδή δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη έτσι.....
Ραντεβού στην Αλεξ/πολη την Κυριακή στις 18:00!
Όποιος πιστός ας προσέλθει:D:D:D:D
Για τους εκλεκτούς θα υπάρχει και ψητό:smt033
Επειδή δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη έτσι.....
Ραντεβού στην Αλεξ/πολη την Κυριακή στις 18:00!
Όποιος πιστός ας προσέλθει:D:D:D:D
Για τους εκλεκτούς θα υπάρχει και ψητό:smt033
Μ'αρεσεις!!!:cool:
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
30-01-09, 20:34
ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.
Για Κυριακη μαλλον οχι Κωστα!!!:(
Απο Δευτερα ισως να ερθω...;)
Μέσα ειμαι εγώ. Πού θα μαζευτούμε?
να μαι κι εγω.....μεσα φυσικα....;)
γειαααα guys!!!
πανο ποιο νωρίς δεν γινετε την κυριακη?? 20.00 δουλευω... αν ειναι κατα τισ 4 μπορω να ερθω...
εγω σχολαω 3...αν θελετε και 4 μπορω...οτι πει η πλειοψηφια...
Η ώρα Τάσο δεν αποτελεί πρόβλημα.Ότι ώρα θέτε!;)
Ανδρέας και εγώ μέσα.Την ώρα και μέρος να μας πείτε μόνο.Θα φέρω και έναν φίλο που τον έβαλα στο χόμπυ πρόσφατα
ετσι ετσι να μαζευομαστε.....;)
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
31-01-09, 13:21
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ.
Μόλις τωρα το είδα.
Αν και μάλλον αργά, που θα γινει (ή μαλλον εγινε ) η συνάντηση τελικά;
παιδια να ευχαριστησω ολους οσους ηρθατε....μαζευτηκαμε καμια δεκαρια...
περασαμε ομορφα....
μετα τον καφε και ενω καναμε τις ανταλλαγες σε εμψυχο υλικο (φυτα σκουληκια ψαρια κ.τ.λ. ) στο σπιτι μου...γουργουρησαν μερικες κοιλιες και καταληξαμε σε μερακλιδικη ταβερνα....:smt033
elle μας προλαβες τελικα...;)
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
02-02-09, 15:42
γουργουρησαν μερικες κοιλιες και καταληξαμε σε μερακλιδικη ταβερνα....:smt033
elle μας προλαβες τελικα...;)
Σςςςςςςς βρε συ . Μην τα λες ολα.
θα μας αλλαξουν τον τιτλο. απο συναντησεις ενυδρειοφιλων θα μας τον κανουν συναντησεις καλοφαγαδων. χαχαχαχαχ
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.