Επιστροφή στο Forum : πως εγινε αυτο!
χτες που καθαρισαμε το ενυδρειο ξερετε τι βρηκαμε;;;;;;;;;
.................................................. .................................................. ....
ενα σαλιγκαρακιιιιιιι ειναι πολυ μικρο διαφανες και εχει καφετιες βουλες:p
δεν το εβγαλα φυσικα. ολη μερα κανει βολτες:rolleyes: ξερει κανεις τι ειναι; εχω και φωτο. θα σας τις βαλω αυριο:grin:
Για ψάξε εδώ μελινακι μήπως το αναγνωρίζεις : http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/enydreia/schnecke.htm
Πιθανον να μεταφερθηκε με καποιο φυτο
Ψαξε,μπορει να βρεις κι αλλα...
Ο χειρότερος εφιάλτης μου! Πρόσεξε το γιατί μπορεί να γεμίσεις! Γενικά δεν κάνουν τίποτα κακό αλλά IMO δεν είναι καθόλου ωραίο ένα ενυδρείο γεμάτο με σαλιγγαράκια σε όλα του τα τζάμια
Αυτα ειναι προσωπικες αποψεις, οι περισσοτεροι εδω μεσα θα πουνε το αντιθετο.
Εγώ πάλι πολύ τα συμπαθώ ! Μάλιστα με την κόρη μου τα λέμε όλα "γκάρυ" (αν βλέπεις μπομπ θα καταλάβεις!) Πάντως πέρα απο την πλάκα είναι πολύ όμορφα και πραγματικά αποτελούν κομμάτι της πανίδας του ενυδρείου.
αχ ναι ναι κι εγω το λατρεψα με την πρωτη ματια:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μοιαζει με το πρωτο και το δευτερο σαλιγκαρακι του του συνδεσμου που μου δειξατε:confused::confused: αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι γιατι ειναι ακομη μικρουλι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: παντος ο μονομαχος δεν το πειραζει μεχρι στιγμης:D κι αυτο ανεβαινει στα φυτα:rolleyes:
ριτσα μου εδωσες μια πολυ καλη ιδεα. δεν σε πειραζει να φοναζω κι εγω το δικο μου ετσι ε;:D:D:D
το έχω μετονομάσει ήδη:):p:D! ευχαριστώ για την ηδέα!
το σαλιγκαρακι μου μεγαλωσε και απο διαφανες με καφε βουλες εγινε καφε:rolleyes: ομως σημερα επιασα τον μονομαχο μου να τον κοιταει και να ''φουσκωνει'' μου φανηκε σαν να εκανε οπως οταν βλεπουν αλλο αρσενικο... τι εγινε; τι επαθε ξαφνικα; λετε να κανω κατι, να βγαλω το σαλιγκαρο πχ
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.