Επιστροφή στο Forum : Κανόνες αεροδρομίων
Carebean pirate
01-07-07, 14:54
-+5
Θα ήθελα να ρωτίσω ποιοι είναι οι κανόνες τώρα στα αεροδρόμια.. Για παράδειγμα αν αγορασω κάποιο ψάρι απο άλλη χώρα, ή κάποια φυτά ή κάποιο άλλο ζωό πχ χελώνα πως θα μπορώ να τα φέρω στην Κύπρο..?
Για εξοπλισμό ενυδρείου, αυτά μεταφέρονται κανονικά έτσι, μέσα στις αποσκευές.?..?:rolleyes:
Οτι εχει νερο, στις απσκευες χωρις προβλημα.
Στο χερι δεν περναει οτι και να πεις.
δήλαδη ψαρια εντος ευρωπαικης ενωσης στις αποσκευες αφοβα ε?
Ρωτάνε πολλές φορές αν υπάρχει κάτι υγρό στις αποσκευες
αλλά εγώ που μεταφερώ λάδι συνέχεια δεν μου έχει τύχει κάτι απρόοπτο.
Εννοείται οτι λέω όχι.
Για τον εξοπλισμό εντάξει, μπορεί κανείς να τον πακετάρει καλά για τυχόν ατυχήματα και να τον έχει στις αποσκευές...
Αλλά τι γίνεται με τα ψάρια.... Δεν θα στρεσαριστούν από το ταρακούνιμα...??:confused: :confused: :confused:
Yπάρχουν πολλοί τρόποι για ασφαλή μεταφορά των ψαριών μέσα στις αποσκευές.
Εξαρτάται από το μέγεθος τους και την διάρκεια του ταξιδιού.
Δηλαδη εμενα με πιασανε μ@%%$!α που μου κρατησαν στο Gatwick στο λονδινο μια κουτα με ψαρια που θα πηγαιναν μαζι με τις αποσκευες ? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Μου ειπαν οτι οτιδηποτε ζωντανο πρεπει να πηγαινει με cargo αεροπλανα ή επρεπε να εχω παρει σχετικη αδεια απο ολυμπιακη...
Εφαγα μεγαλη ξενερα τοτε και δε θελω ουτε να το θυμαμαι!:(
Carebean pirate
01-07-07, 20:02
Έστω ότι εγώ βρώ και αγοράσω χελώνες για παράδειγμα απο άλλη χώρα..Θα τις βάλω κάπου στις αποσκευες και θα τις αφήσω να πάνε μέσα στο αεροπλάνο ή θα τις έχω μέσα στην μικρή τσάντα που θα κουβαλώ μαζί μου..?
Για ψάρια πως μπορώ να τα μεταφέρω μέσα στις αποσκευές χωρίς πρόβλημα..?
Δηλαδη εμενα με πιασανε μ@%%$!α που μου κρατησαν στο Gatwick στο λονδινο μια κουτα με ψαρια που θα πηγαιναν μαζι με τις αποσκευες ? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Μου ειπαν οτι οτιδηποτε ζωντανο πρεπει να πηγαινει με cargo αεροπλανα ή επρεπε να εχω παρει σχετικη αδεια απο ολυμπιακη...
Καλα οι Άγγλοι ειναι μεγάλη ξενερα εμενα δεν με άφησαν να βάλω στο αεροπλάνο ένα μικρο τρενάκι για τον γιο μου που το ειχα πάρει στο παρα πεντε
τι ψαρια ειχε μεσα η κουτα ρε βασιλακη?και γω την αγγλια σκευτομουν...:D
5 corydoras σπανια (μεγαλο μεγεθος) και 2 nattereri .
καλα ρε natteri βρισκεις και ελλαδα γιατι τοσο κοπο:D
O taito μου ειχε ζητησει.
Κουτα με ζωντανα προφανως δεν περασε για αποσκευη.
Στην βαλιτσα εντος ενωσης περναει.
Carebean pirate
01-07-07, 23:06
Αν κάτι περάσει απο τις ακτίνες Χ παθαίνει τίποτα..?
Carebean pirate
01-07-07, 23:12
Με μια φορα οχι.
Α ωραία..ευχαριστώ..:)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.