Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ζωοτόκα με ωοτόκα γιατί οχι ?


di.pil
28-01-07, 18:46
Μέσα στο forum διάβασα ότι δεν συνδυάζονται ζωοτόκα με ωοτόκα, αν ξέρει κάποιος ας μου πει το γιατί.

Strahos
28-01-07, 18:52
γιατί οι συνθήκες στις οποίες ζούνε είναι τελείως διαφορετικές. Τα ζωοτόκα θέλουν σκληρό νερό και μερικές φορές "ελαφρώς" υφάλμυρο ενώ τα οωτόκα τα οποία θα μπορούσαν να ζήσουν ειρηνικά με τα ζωοτόκα στο ίδιο ενυδρείο, θέλουν μαλακό νερό.

rita
28-01-07, 19:01
δεν ειναι κ απολυτο αυτο.πχ νεον με γκαπυ δεν κανουν.
αλλα ειδη ομως που απαιτουν παρομοιες συνθηκες why not.

Strahos
28-01-07, 19:10
το θέμα είναι οτι οωτόκα και ζωοτόκα που θέλουν ίδιες συνθήκες δύσκολα ταιριάζουν κοινωνικά στο ίδιο τανκ.

rita
28-01-07, 19:14
για συγκεκριμενη περιπτωση μπορω να σου πω..
οπως οι ξιφοφοροι με τα ellioti αν δεν κανω λαθος.

Strahos
28-01-07, 19:16
...με τα ellioti αν δεν κανω λαθος.
δεν τα ξέρω τα συγκεκριμένα οπότε δεν μπορώ να πω κάτι εδώ...:confused:

Liolios
29-01-07, 00:30
για συγκεκριμενη περιπτωση μπορω να σου πω..
οπως οι ξιφοφοροι με τα ellioti αν δεν κανω λαθος.

Δεν κάνεις καθόλου λάθος. Συμβιώνουν άψογα μεταξύ τους.

Το όχι ζωοτόκα μαζί με ωοτόκα είναι ένας πολύ γενικός κανόνας που σε αρκετές περιπτώσεις έχει και τις εξαιρέσεις του. Πάντως καλό είναι ένας αρχάριος - επειδή συνήθως δε γνωρίζει πολλά - να αποφεύγει τέτοιους συνδυασμούς, μέχρι να αποκτήσει τη σχετική εμπειρία.

Tolis
29-01-07, 19:23
Δεν ξερω απο που ξεκινησε αυτος ο μυθος κι επιμενει να επαναλαμβανεται και στο GAB παρολο που εχει επισημανθει αρκετες φορες.

Apostolis
29-01-07, 20:53
για συγκεκριμενη περιπτωση μπορω να σου πω..
οπως οι ξιφοφοροι με τα ellioti αν δεν κανω λαθος.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ!
Μόνο που δεν θα δώ ποτέ μωρά απο ξιφοφόρους γιατί ΜΑΜ :smt106 !