|
|||||||
| DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
γεια σας,
αν και οχι στα αμμεσα σχεδια αλλα στα σχεδια των επομενων 2 ετων ειναι ενα τετοιο ενυδρειο(αν δεν αφανηστουμε ακουωωω!!!!!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
ε[ιδη οπως λες σε 2 χρονια μπορει να μην υπαρχουμε ειναι λιγο ακυρο να συζηταμε τωρα τετοια πραγματα...
ασε που μεχρι τοτε μπορει να εχουν βγει αλλα υλικα, αλλες κατασκευες.... υπομονη και ξαναρωτα μας σε 2 χρονια... αλλιως αν θελεις να παρεις ιδεες, μπες στις κατασκευες και δες διαφορες ιδεες και τεχνικες...
|
||||
|
||||
|
Ε δεν πάει θα μας εκουζουλάνετε εσείς οι Αθηναίοι!
Καλή επιτυχία εύχομαι. Καλογέμιστο (με ************)
|
|||
|
|||
|
εχω δει διαφορες κατασκευες και ειμαι πολυ φαν του diy και κανω διαφορες κατασκευες και γενικα μου αρεσει η ολη φαση
|
|
|
||||
|
||||
|
Τι σχήμα θα σου αρεσε.... ενα ορθογώνιο ή θα μπορουσες να το δείς και σε πολύπλευρο? Μου εξάπτεις την φαντασια.....
Ρε παιδια μην τον κόβεται...να δείτε οτι με τις ιδεες που θα πέσουν εδώ πέρα θα το φτίαξει πολύ γρηγορότερα... |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
ενοειτε ορθωγονιο. αυτο το τελευταιο ειναι σιγουρο
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδια επανερμομε. ο ποθος μου για ενα τερατακι δεν σβηνει
|
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Κατασκευη ενυδρειου??? | modatso82 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-11-10 10:01 |
| Κατασκευη Ενυδρειου. | Baggelis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-10 08:48 |
| Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
| κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |
| Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |