|
|||||||
| Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
| Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Γειά σας δυο φώτο από το ενυδρείο μου τι λέτε?
http://i326.photobucket.com/albums/k...&1441449252157 http://i326.photobucket.com/albums/k...&1441449252156 |
|
|
||||
|
||||
|
λιγοτερη αμμο,περισσοτερες πετρες
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα μετά από μερικές αλλαγές στη διακόσμηση σήμερα έκανα και τα πρώτα τεστ και πιστεύω πως είμαι σε καλό δρόμο.
PH-8.4 GH-8 KH-10 NO3-0 NO2-0 NH3-0 |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() εχεις βαλει dow απο κατω, σωστα βλεπω? δες και για eggcrates, για καποιο λογο γενικα το dow δεν το μπορω. καντο αν μπορεις να μην φαινεται στις ακρες, χτυπαει στο ματι. οντως μπολικη αμμος μου φαινεται εβαλες. γενικα το στησιμο παει αναλογως με τα ψαρια. εχεις αποφασισει τι ψαρια θα βαλεις? το ενυδρειο το στρωνεις με καποιο τροπο? |
|
|
|||
|
|||
|
¶λλαξα το στήσιμο του ενυδρείου αφού κατέληξα σε Τανγκανίκα. Έβγαλα το dow της περισσότερες πέτρες και λίγη από την άμμο. Το ενυδρείο το στρώνω με βακτήρια της seachem και έχω βάλει και τροφή σε ένα τούλι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα παιδιά οι σημερινές μετρήσεις του νερού είναι:
PH-8.0 No3-50 No2-5 GH-10 KH-10 NH3/NH4-3.0 Το στρώσιμο το κάνω με τροφή και βακτήρια της seachem και σήμερα ανέβασα την θερμοκρασία από 28 σε 32. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα παιδιά. Είναι φυσιολογική η θολούρα στο νερό που έχω από εχθές? Το στρώσιμο συνεχίζεται κανονικά με βάση της μετρήσεις που κάνω.
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Newbie 180lt | nikoskal | Malawi | 69 | 25-07-15 18:09 |
| 180lt project | Hobbit | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 90 | 26-04-15 19:14 |
| Κοινωνικό Ν. Αμερικής 180lt | nkmyrtos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 07-01-13 15:38 |
| τι προτεινετε για 180lt ? | vaspiou | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 28-09-11 16:44 |