|
|||||||
| Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
αυτο το εχω παραδεχτει ετσι κι αλλιως, σιγουρα λογο της τιμης του βρισκεται σε πολυ περισσοτερα ενυδρεια απ οσα θα υπηρχε αν οι μονοι controllers ηταν οι omron οι siemens και οι danfoss οποτε σιγουρα εχει σωσει χιλιαδες ψαρια και πολυ περισσοτερα απ οσα θα εσωζαν οι παραπανω, αλλα βρε παιδι μου τεχνικος ειμαι οχι στατιστικολογος και δε μπορω να αντιμετωπισω ενα θεμα με διαφορετικη οπτικη... Ειναι σα να σου πω οτι θα φτιαξω συγκροτημα με πλαστικες κιθαρες απο τα jumbo, και να βρεθουμε και καια εκατοστη παλαβοι και να διαδιδουμε οτι τα καλυτερα μουσικα οργανα ειναι αυτα που θα βρεις στο jumbo και στο Ζαχαριά
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
|
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Στησιμο νεου ενυδρειου | bagira | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 26-02-12 18:15 |
| Νεος στο χομπυ ζητα πληροφοριες για στησιμο ενυδρειου με φυτα | SaTRaPiS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 09-09-11 01:59 |
| Στησιμο νεου ενυδρειου | Raven | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 18 | 05-01-11 19:16 |
| ΣΤΗΣΙΜΟ ΝΕΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - ΚΥΚΛΟΣ ΑΖΩΤΟΥ | Aquablue | Χρυσόψαρα | 10 | 17-09-10 15:53 |
| Στησιμο νεου ενυδρειου | Tricky | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 13-04-06 08:43 |