|
|||||||
| Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
| DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Μανωλη....εγω το δικο μου φωτιστικο το ανοιξα κανονικα χωρις κοπιδια ξυραφια κτλ.....θελει πολυ υπομονη και γινεται...πρεπει να βγαλεις πρωτα τα 2 πλαινα και μετα σιγα σιγα με ενα κατσαβιδι και κοντρα να ξεκολας την σκληρη κολα που εχει θα ανεβασω φωτο να δεις.
|
|
|
||||
|
||||
|
nivadventure !!!
γι αυτό άνοιξα και το θέμα ώστε να μην γίνει οδηγός ανοίγματος φωτιστικού το dremel. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι ανοίγει χωρίς να το καταστρέψεις , απλά ήθελα άλλον έναν που να το έχει ανοίξει για συμπαράσταση . Την προηγούμενη φορά που σταμάτησαν να δουλεύουν τα παιδιά στο pet city μας το άλλαξαν και δεν χρειάστηκε επέμβαση .
|
|||
|
|||
|
Χμμμ. Ωραίο θέμα.
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γω. Σε πρόσφατα αγορασμένο 60χ60χ60 anubias ξαφνικά δεν μου ανάβουν και οι 2 λάμπες που έχει το ενυδρείο. Μου φάνηκε πολύ τυχαίο να κάηκαν μαζί και οι 2 λάμπες ταυτόχρονα. Πράγματι πολύ παίδεμα το άνοιγμα του φωτιστικού σε σημείο καταστροφής του. |
|
|
||||
|
||||
|
Και μιας και κραταω τον λογο μου οριστε ανοιγμενο το φωτιστικο χωρις την παραμικρη γρατζουνια
|
|
|
||||
|
||||
|
respect !!! είναι συρταρωτό η όχι ?
|
||||
|
||||
|
Αν θυμαμαι καλα ειναι συρταρωτό....οριακα νομιζω ,θα το δω αυριο για σιγουρια...παντως η δουλεια γινετε με κοντρα στα κατσαβιδια..δηλ δημιουργουμε κενα για να εισχωρει κτλ απαλα μεχρι να ανοιξει - ξεκολησει ποντο ποντο.
και κατι τελευταιο το μπαλαστ το μαμισιο ειναι με 8 πιν, δηλ μπορει αν βγαλουμε την μια λαμπα ,η καει , να δουλευει και με μια, σε αντιθεση με το φωτιστικο της juwel ,οποτε αν βαλουμε με 7 πιν θα χρεαστει να ακολουθησουμε πιστα το σχεδιαγραμμα του μπαλαστ ...(το πιο πιθανο).
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Anubias | mariannos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 07-02-09 00:23 |
| Anubias..... | Carebean pirate | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 55 | 11-09-06 14:09 |
| anubias | aristsats | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 02-06-06 01:36 |