|
|||||||
| Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
| Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ωραιο αποτελεσμα...
Αν εχεις καθολου μαζοχιστικες τασεις θα ηταν καλυτερα να δοκιμαζες μπροστα δεξια να εφτιαχνες κι ενα γρασσιδακι απο moss να κυκλωνει το ξυλο, αλλα κι ετσι ωραιο ειναι σαν αποτελεσμα
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
θα ειναι λιγο παλουκι γιατι μπροστα δυσκολο να κρυψεις πλεγμα και θελει αλλες τεχνικες (εγω δοκιμαζω οδοντογλυφιδες και τελικα δουλευει η μεθοδος)
αλλα πιστευω θα ειναι ακομα πιο ομορφο αν δειχνει να ξεπροβαλει η moss γυρω απο το ξυλο. Και να μην το κανεις δε δειχνει γυμνο, μια χαρα ειναι
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
τις βγαζω φυσικα. Δε χρειαζεται να μεινουν να σαπισουν εκει μεσα.
Ειναι πακετο και θελει υπομονη, αλλα με τα πλεγματα εκανα 3-4 αποτυχημενες προσπαθειες και δεν, ενω με τις οδοντογλυφιδες δουλεψε. Τις αφηνεις λιγο καιρο να ποιασει η μος και μετα τις βγαζεις με προσοχη
|
|
|
||||
|
||||
|
2 φωτος ακομα με τις cryptocoryne nevillii!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
σημερα αγορασα το Glomat 2 μια floraglo 15watt μια aquaglo 15 watt κ εναν ανακλαστηρα pilux.μπορω να πω η διαφορα ειναι τεραστια!!!πισω εβαλα την floraglo κ μπροστα εβαλα την aquaglo.το φως διαχεεται παντου κ με εντονο φωτισμο.
|
|
|
||||
|
||||
|
Πολυ ωραια δουλεια φιλε για πρωτο ενυδρειο. πολυ καλος
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| TO ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | nikosn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 10-12-11 17:55 |
| ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | george28 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-06-11 13:50 |
| Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
| To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
| το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |