|
|||||||
| Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
| Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
δωσε περισσοτερες πληροφοριες.οπως θερμοκρασια,λιπανση,αν υπαρχει co2.κανε ενα αναλυτικο post και με μετρησεις για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.ανεβασε και μια καλυτερη φωτογραφια.
|
|
|
||||
|
||||
|
δες στο αλλο το ποστ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28077
και εχω και co2 dennerle ειναι σαν διαφανες τα φυλλα μηπως ξερεις τι μπορει να ειναι |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
|||
|
|||
|
Η απαντηση σου ειναι μεσα στο ενυδρειο σου.....ancistrus leopard
|
||||
|
||||
|
25.8
μετρημενη με ηλεκτρονικο θερμομετρο ------------------------- δηλαδη πιστευεις οτι ο ancistrus leopard ευθηνεται? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalomoiris : 20-11-08 στις 10:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
|||
|
|||
|
Τι τον ταιζεις?
Κανε καμια αναζητηση σε σχετικα θεματα...Εχει αναφερθει και παλιοτερα οτι την "πεφτουν" στους εχινοδωρους...-και εγω ειχα κατι αντιστοιχο
|
||||
|
||||
|
ξερεις το link για το θεμα? γιατι το ψαχνω αλλα δεν εχω βρει κατι
τον ταιζω με 3 διαφορετικες ταμπλετες βυθου καθε 2 μερες παντως ποσες ωρες καθομουν μπροστα απο το ενυδρειο και το χαζευα και δεν το ειδα να πλεισιαζει καν μαλλον το βραδυ τιν εκανε την δουλεια μηπως ξερεις πως θα συνελθει ο εχινοδορος και τι πρεπει να κανω? |
|
|
|||
|
|||
|
-Ο συγκεκριμενος μεγαλωνει πολυ,εγω τον ειχα στο 300αρι μου(και εκει καποια στιγμη θα ζοριζοταν) αλλα οταν τον ειδα πανω στον εχινοδωρο να τον ξεζουμιζει πηρα την αποφαση και τον εδωσα...
-Προς Θεου δε λεω ν κανεις το ιδιο-ειναι δικο σου θεμα αυτο-αλλα αν θελεις να εχεις φυτεμενο νομιζω οτι δεν ειναι να τον κρατας αλλο...
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Echinodorus... | s-vitzi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-04-08 23:33 |
| echinodorus | antonis t83 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-03-08 10:58 |
| Echinodorus | Mikepap | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 14-01-08 06:43 |
| echinodorus | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 26-05-07 03:26 |