|
|||||||
| Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Φίλε δεν έχουν όλοι θερμοσίφωνα ενός μήνα. Ο δικός μου είναι δύο ετών όμως. Καινούργιο δεν τον λες δύο ετών. Ήρθε πριν 10 μέρες ο μάστορας γιατι είχε ένα πρόβλημα και ξέρεις τι έβγαλε από μέσα; αρκετό κίτρινο νερό και μισό κουβά μπάζα.
|
||||
|
||||
|
οκ να συμφωνησω οτι μεσα μπορει να μαζευει τα παντα !αν εχεις το καταλληλο συστημα φιλτρανσης ομως δεν εχεις θεμα δεν περναει τιποτα
εχω καινουργιο θερμοσιφωνα οκ ..αλλα και παλιο να ειχα νομιζω το ιδιο θα εκανα ..με περισσοτερη σκεψη ομως .. δεν ειπα να πας να παρεις με 5 ευρω προφιλτρο !!! για να εισαι 100% σιγουρος παιρνεις μονο απο κρυο...και σ εναν βραστηρα βραζεις αποχλωριομενο και το φταχνεις .. ουτε χλωρια σε βεραντες ουτε μερες περιμενεις ουτε στην prime εισαι χορηγος . εγω εχω ενα μικρο μπουκαλακι για ωρα αναγκης.. τελος παντως ο καθενας κανει οτι ειναι καλυτερο για την τσεπη του και την κουραση του (ολα αυτα με κουβαδες ,αντλιες κλπ ηδη κουραστικα .. ) εγω δεν εχω κανεναν απολυτως θεμα με την τακτικη που ακολουθω και η αλλαγη μου κραταει 10 λεπτα μετρημενα ..
|
|||
|
|||
|
Φίλοι μου φαίνεται ότι χάρη στις συμβουλές σας αρχίζει να γίνεται κάτι. Τις τελευταίες 2-3 μέρες πήρα ενδείξεις αμμωνίας (1.2 τις 2 τελευταίες μέρες). Τώρα περιμένω ΝΟ2 να αρχίσουν να ανεβαίνουν.
Το μόνο κακό είναι ότι η άλγη επιμένει και επεκτείνεται. Τα φυτά μεγαλώνουν κανονικά, κάποια έφτασαν και στην επιφάνεια και πρέπει να τα κλαδέψω λίγο. Θα επανέλθω μόλις έχω νεότερα. Σας ευχαριστώ όλους ------------------------- Συγγνώμη αλλά διαβάζοντας άλλο θέμα εδώ στο forum μου δημιουργήθηκε μια απορία: κατά τη διάρκεια του στρωσίματος πριν ανέβουν τα νιτρώδη και τα νιτρικά πρέπει να κάνω αλλαγές νερού; Εγώ μέχρι τώρα δε κάνω, έχω την εντύπωση ότι χρειάζεται μια αλλαγή όταν μηδενιστούν αμμωνία και νιτρώδη και είναι ψηλά τα νιτρικά, έχω καταλάβει λάθος;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vlacs : 03-10-17 στις 12:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Γενικά κάνουν καλό οι αλλαγές ακόμα κατά τη φάση του στρωσίματος,
και ο λόγος δεν είναι μόνο η μείωση νιτρικών, αλλά ο εμπλουτισμός του συστήματος με φρέσκο νερό πλούσιο σε οξυγόνο και ιχνοστοιχεία , που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία και ανάπτυξη της βιολογίας
|
|||
|
|||
|
Προσπαθώ να ανεβάσω και μια φώτο αλλά δεν τα καταφέρνω, υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος αρχείου;
|
|
|
||||
|
||||
|
Ναι, δεν μπορείς πολύ μεγάλες φωτογραφίες, 600 Χ 600 είναι μια χαρά
|
|||
|
|||
|
Ελπίζω να φαίνεται
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Υπάρχει περίπτωση? | chrisvari | Γαρίδες | 21 | 07-07-13 09:06 |
| Περι στρωσίματος | Razorblade | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 01-10-09 16:44 |
| Αρχή στρωσίματος | greemlin | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 09-07-09 20:49 |
| κατάσταση στρωσίματος | andreas72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-04-09 17:57 |
| Τέλος στρωσίματος | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 15-03-07 03:55 |