|
|||||||
| Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
το ενυδρειο τρεχει απο 9 δεκεμβριου 2010
ενυδρειο juwel 60 διαστασει 60χ36χ30 καθαρο 60 λιτρα φυτα anubias,keratofyllo,java moss,και κατι αλλο ψαρια 30 νεον 5 γατοψαρα pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH): 8 Νιτρικά (ΝΟ3): 5 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Αλλαγές νερού 1 φορα την βδομαδα 30 τοισ εκατο Θερμοκρασία: 26 |
|
|
||||
|
||||
|
Γεια σου Τασο και χρονια σου πολλα για χθες..
βαλε μια φωτο να το δουμε.. ![]()
|
||||
|
||||
|
Kαλος ηρθες στο furum Σαλονικιε βαλε φοτο να το δουμε το ενυδρειο.
|
|
|
|||
|
|||
|
ξερω οτι τα ψαρια ειναι παρα πολλα.το λαθοσ το αρχαριου.
|
|
|
||||
|
||||
|
οντος ειναι αρκετα για τα λυτρα αυτα.,..
|
|
|
|||
|
|||
|
φωτογραφιεσ απο το ενυδρειο μου
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς τον Τάσο, χρόνια πολλά για χθες και καλώς ήρθες στην παρέα των "επαγγελματιών καλλιτεχνών φωτογράφων" της Θεσσαλονίκης
οι φωτός σου πλησιάζουν τα χάλια που έχουν οι δικές μου και αυτές του QS-Plan... , νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε μια ομαδική έκθεση. |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| TO ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | nikosn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 10-12-11 17:55 |
| Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
| Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
| To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
| το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |