|
|||||||
| Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Επειδη ποτε δεν ξερεις τι μπορει να παθεις οταν βαζεις χερια μεσα στο νερο (ειδικα αν εχεις καποια πληγη) :
http://www.ktimel.gr/shop/cart.php?t...ategory_id=260 Χειροτερα απο τα tunze αποκλειεται να ειναι ...σιγουρα ομως ειναι παρα πολυ φθηνοτερα (αναλογια τιμης 1:10) http://www.aquaristic.net/shop.php/s...isttype/search Δεν τα εχω παρει ακομα ...συντομα και αυτα θα μπουν στο κελαρι |
|
|
||||
|
||||
|
που πας και τα βρισκεις βρε παιδι μου...
|
||||
|
||||
|
Εχω ψαρι που δαγκωνει ...
Στο θαλασσινο ενυδρειο υπαρχουν κοραλια που μπορει να ειναι τοξικα για καποιους ανθρωπους ...ειναι καλο να φοραμε γαντια ειδικα με ανοικτες πληγες ή σκασιματα στα χερια (τωρα το χειμωνα ''σκανε'' τα χερια μου πολυ Τα γαντια της tunze ειναι απλως απαραδεκτα ...σκιζονται πριν ακομα τα βαλεις. Ενω αυτα που προτεινω μαλλον εχουν δοκιμαστει σε επικινδυνες αποστολες |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Οπότε πρέπει να προσέχω από εδώ και στο εξής... |
|
|
||||
|
||||
|
ναι δεν ανοιγει..........
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
Εγω προμηθευτικα ενα κουτι απο φιλο κτηνιατρο ...5 ευρω τα πενηντα γαντια (μην σου πω τα 100 , δεν θυμαμαι).Ρωτα σε καποιον κτηνιατρο για να σε προμηθευσει
Ιδια με αυτα της tunze ειναι ...
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|||
|
|||
|
Σιγουρευτειτε οτι τα ιατρικα γαντια δεν εχουν καμμια αποστειρωτικη επικαλυψη.
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Γαντια για ενυδρειο? | Stilatos | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 11-04-06 08:44 |