|
|||||||
| Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
παρακαλω τις προτασεις σας για ενα ενυδρειο 25λ.εχει μερικα ευκολα φυτα φιλτρο πανω στο καπακι με μπλε σφουγγαρι χαλικι ουδετερο 0.5 ενα ξυλο κ λαμπα 14w.τα χημικα χαρακτηριστικα του νερου ειναι ph 7.5 gh 12 kh 14
τι ψαρια να βαλω ωστε να προοριστουν για ζευγαρωμα(εκτος απο ζωοτοκα) τι ταιριαζει; βεβαια επειδη ειναι λιγα τα λιτρα τα χαρακτηριστικα νερου πιστευω οτι μπορω να τα αλλαξω. η παρακατω φωτο το δειχνει
|
||||
|
||||
|
Ωραια συνθεση ειναι γαριδες αμανο και cherry , tetras και κανα σαλιγκαρι .Για κατι διαφορετικο ενα ζευγαρι killifish θα εδειχνε ωραιοτατο
.Α και βγαλε την γλαστρα φαινεται... εντελως αφυσικη μεσα στο ενυδρειο (εκτος αν τη ντυσεις με java moss ).
|
||||
|
||||
|
Θα το έλεγα και εγώ για το γλαστράκι!!!! Τώρα για αναπαραγωγή σε τόσα λίγα λίτρα καλύτερα να σου απαντήσουν οι πιο ειδικοί!
|
||||
|
||||
|
καλυτερα να μην παρεις ψαρια που αναπαραγονται δεν θα εχεις τι να τα κανεις ενα κοπαδακι τετρα και κανα cory θα ειναι οκ
|
||||
|
||||
|
Θα τα δωσει σε μας Steady
![]() ![]() !Εγω προτεινα για κατι το διαφορετικο τα killifish! http://www.liveaquaria.com/product/s...fm?pCatId=1745
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ψαρια | rockxk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 05-02-07 15:40 |
| Τι ψαρια να διαλέξω!!! | Epsime | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-09-06 18:04 |
| Βαμμένα ψαρια | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 23:04 |