Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Φυτεμένα Ενυδρεία > Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 16-05-18, 22:31
Το avatar του χρήστη energy52
energy52 Ο χρήστης energy52 είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 15-01-2015
Περιοχή: Λαμια
Μηνύματα: 1.514
Προεπιλογή didiplis diandra πρόβλημα..

Παιδια καλησπερα!
Ξαφνικα το φυτο παρουσιαζει κατι περιεργες κοκκινιλες,πιο αργη αναπτυξη και λιωσιμο..οχι ολα τα στεμ,αλλα πολλα..αναπτυσσοταν πολυ γρηγορα,τωρα την τελευταια βδομαδα-10μερες εχει αυτη την εικονα,βλεπετε κατι που δεν βλεπω;
Υπαρχει περιπτωση να ναι καμια τοξικοτητα απο traces?



__________________
Θέμης
Απάντηση με παράθεση
  #2  
Παλιά 17-05-18, 00:30
Το avatar του χρήστη sarpijk
sarpijk Ο χρήστης sarpijk είναι συνδεδεμένος
Μποστανάς
 
Εγγραφή: 15-01-2007
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 3.455
Προεπιλογή

Θέμη μήπως λόγω αλλαγών στο co2?
__________________
Στέφανος
Απάντηση με παράθεση
  #3  
Παλιά 17-05-18, 17:07
Το avatar του χρήστη energy52
energy52 Ο χρήστης energy52 είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 15-01-2015
Περιοχή: Λαμια
Μηνύματα: 1.514
Προεπιλογή

Το διοξειδιο μετα τον inline ειναι σιγουρα αυξημενο,αλλα και παλι
Σκεφτομαι πως επισης δεν ριχνω καθολου φωσφορικα το τελευταιο διαστημα γιατι τα χα ανεβασμενα..
Μηπως ελλειψη σιδηρου;
__________________
Θέμης
Απάντηση με παράθεση
  #4  
Παλιά 17-05-18, 19:02
Το avatar του χρήστη sarpijk
sarpijk Ο χρήστης sarpijk είναι συνδεδεμένος
Μποστανάς
 
Εγγραφή: 15-01-2007
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 3.455
Προεπιλογή

Θέμη νομίζω το co2 φταίει. Γενικά λιώσιμο φυτών εκεί παραπέμπει. Επειδή αλλαξες setup πρόσφατα στη διάχυση ίσως να είναι εκεί το θεμα. Ξανασκεψου να βάλεις τον εξτρα κυκλοφορητή για να εχεις καλή κυκλοφορία.
__________________
Στέφανος
Απάντηση με παράθεση
  #5  
Παλιά 17-05-18, 19:52
Το avatar του χρήστη energy52
energy52 Ο χρήστης energy52 είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 15-01-2015
Περιοχή: Λαμια
Μηνύματα: 1.514
Προεπιλογή

Τον εχω βαλει τον κυκλοφορητη 600λτ/ωρα με σ.μπαρ να χτυπαει απ τη πλατη του ενυδρειου στην οθονη οπως κ το σ.μπαρ του φιλτρου..
Και παλι στο πισω μερος στο κεντρο δε βλεπω τα φυτα να κουνιουνται, ισως να ναι κι αυτο τελικα..

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
__________________
Θέμης
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόβλημα με AO pagokoftis Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού 7 14-03-16 00:18
πρόβλημα με ικ nikolas79 Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού 18 24-01-15 22:32
Πρόβλημα με DIY CO2 kapsok Αρχάριοι γλυκού νερού 2 24-02-14 17:30

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:21.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,02675 seconds with 15 queries