|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή εταιρία με φίλτρα καλής ποιότητας είναι και η aquael και τα φίλτρα UniMax
https://sklep.aquael.pl/webapp/wcs/s...angId=-1&top=Y |
|
||||
|
||||
![]()
σαν πολλα θεματα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παντως με καλη συντηρηση πιστευω θα εναι οκ για πολλα χρονια! ------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drak7family : 05-10-10 στις 07:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι Γερμανικό εργοστάσιο που τα κατασκευάζει και έχει ακόμη ένα στην Πολωνία και είναι ισάξια μπορεί και καλυτέρα και της ΕΗΕΙΜ.
Στη Θεσσαλονίκη ξέρω μαγαζί που τα έχει, αλλού δεν ξέρω. Δες και στο eBay: http://search.eim.ebay.gr/?Query=Uni...B7%CF%83%CE%B7 |
|
||||
|
||||
![]()
fluval....
![]() ![]() ![]() ![]() ο επιμενων νικα ! Το οτι ακουγονται πολλα για ΕΗΕΙΜ τωρα δεν λεει τιποτα ,εκτος απο οτι εχουν πολυ ΕΗΕΙΜ !!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι περισσότεροι έχουν eheim τυχαίο είναι?
|
||||
|
||||
![]()
ΛΟυκ ...
Ειναι πιο παλια εταιρια , με πιο πολλη ποικιλια , classic θες ,ecco θες , wet dry και στεγνωτηριο θες ... ενω η fluval σου λεει 1-2-3-4 και παρε και την ναυαρχιδα ! Απο την αλλη απο σω εχω δει , τα ΕΗΕΙΜ εχουν εναν καδο και τελος ενω τα fluval διαμερισματακια για το καθε υλικο ....καλο και κακο αυτο βεβαια και για τα 2 φιλτρα !!! Ναι οι περισσοτεροι εχουν ΕΗΕΙΜ αλλα κανεις δεν εχει Φλουβαλ με προβλημα ;;;; Εγω θα σου ελεγα να ρωτησεις κατοχους fluval και ΕΗΕΙΜ τι ζημιες τους παρουσιασαν!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικο Φιλτρο! | markos6888 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-07-11 19:20 |
ΑΟ και εξωτερικο φιλτρο | kalts.greg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-08-09 21:38 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |
φιλτρο εξωτερικο | alfacom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-04 13:08 |