|
|
|||
|
|||
![]()
Ο βράχος μπήκε τελευταιία 3 μήνες, καί από τό χρώμα του δείχνη ότι είναι υγιέστατος, όλα τά άλλα λειτουργούν πολύ καιρό, αντίστροφη όσμωση δέν έχω, ο θερμοστάτης τού ψυγείου επισκευάστηκε γιατί η θερμοκρασία κυμαινόταν 6 βαθμούς, τό μηχανικό φίλτρο τό καθαρίζω μέ νερό βρύσης, τά ψάρια συμπεριφέρωνται καλά τώρα.
Θά κάνω ένα τέστ στό νερό τής αλλαγής δέν τό είχα σκεφτή ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως καταστρέφεις έτσι την βιολογία του μηχανικού φίλτρου σου και το άλλο το βιολογικό δεν επαρκεί ; Μέχρι να ξαναστρώσει ...το ξαναπλένεις...και πάει λέγοντας. |
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα ένα πείραμα μέτρησα αμμωνία σέ 3 νερά πού χρησιμοποιώ,
1 . τού ενυδρείου 2 . της βρύσης μέ αποχλωριοποιητικό 3 . απιονισμένο Όλα μέ πυκνότητα 1024, καί στά 3 τό αμμωνία TROPIC MARINE μού έδειξε σχεδόν τις ίδιες ενδείξεις, δηλ. αρκετή αμμωνία 0,2 πάμε γιά άλλο τεστ λοιπόν, γιατί μάλλον τό τέστ έφταιγε θά δούμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Δέν έχω αμμωνία, οι μετρήσεις είναι τέλειες πάμε γιά τό επόμενο ψάρι!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα έφταιγε το τεστ !!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τό RED SEA μου δείχνη 0, βέβαια έχει άλλη διαβάθμηση, τί νά πω πάντως αμμωνία δέν έχω καί ψάχνω γιά άλλο τερατάκι!! εκεί θά δούμε καί τί παίζει μέ τό βιολογικό μου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και καθαριζε το φιλτρο σε νερο που αδειαζεις απο το ενυδρειο στην αλλαγη, οχι με βρυσης.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η redseaδεν μου εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη, ιδιαίτερα στα testτης. Βέβαια το πιο πιθανό είναι να είσαι ο.κ. Γνωρίζεις ότι και τα testέχουν ημερομηνία λήξεως?
Παρόλα αυτά με προσοχή το επόμενο ψάρι, να είναι συμβατό με τα υπόλοιπα ή με αυτά που θες να αποκτήσεις στο μέλλον. Καλή συνέχεια!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί χρυσόψαρων* | newfish | Χρυσόψαρα | 1 | 15-08-03 19:54 |