|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το στήσιμο σαν γενική εικόνα
![]() Εφόσον ήξερες ότι τα ψάρια σου υβριδίζουν, δεν θα έπρεπε να τα βάλεις μαζί ¶ποψη μου : Κράτα αυτά που σου αρέσουν περισσότερο. Τα λίτρα σου σε λίγο καιρό θα σου φαίνονται λίγα, αν αρχίσουν οι γεννήσεις Τα guppy είναι χαρέμι? Αφού έχεις τον Χρήστο να σε βοηθάει, να είσαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα τα "σπάει"! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου 30λ.. | piranha friend | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 19-05-13 09:21 |
Να και το δικό μου το νέο | zaxar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 02-05-10 11:41 |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |
Να και τα δικά μου | malevizos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 14-04-07 13:11 |