#27
|
||||
|
||||
![]()
Ok θα κάνω μια στάση εδώ με τα κοράλλια, άλλωστε γιαυτό κάνουμε τις ερωτήσεις, για να μη γίνονται βασικά λάθη χάνοντας χρόνο και χρήμα.
Τώρα στη φάση που είμαι ποιες παραμέτρους να παρακολουθώ εκτός από ph; O αλκαλινίτης τι είναι; κάτι σαν το KH (ανθρακική σκληρότητα) του γλυκού και πόσο πρέπει να είναι; Αν προσθέσω ασβέστιο και στρόντιο σε αυτή τη φάση θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της κοραλλίνης; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|