|
|
|||
|
|||
![]()
στο ενυδρειο μου εχω μονο δυο κλοουνοψαρα και θελω να βαλω ακομα 2-3 ψαρια αλλα δεν ξερω πια θα ηταν καταλληλα να συνυπαρξουν με αυτα που εχω .... τι μου προτεινετε?
------------------------- ![]() ξερει κανεις πως λεγεται αυτο το ψαρι και αν μπαινει σε αλμυρο νερο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη silia : 26-09-11 στις 18:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μανταρίνος,, και καλύτερα να τον ξεχάσεις
![]() Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου, βράχος; κοράλια... δώσε πληροφορίες να μπορέσουν να σου απαντήσουν οι θαλασσινοί..
|
|||
|
|||
![]()
60 λιτρα με ζωντανος αραγωνιτης, δυο ζωντανοι βραχοι, ενα turbo snail, δυο κλοουνοψαρα και μια ανεμωνη
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου!!! τους βραχους που τους βρηκες?
------------------------- το ψαρι που σου εδειξα τι ειναι? ειναι ακριβο? ------------------------- επισης λεω αργοτερα να βαλω και κοραλια bubbles ή κατι αλλο.. το θεμα ειναι οτι στην αθηνα δεν εχω βρει ενα μαγαζι που να ειναι εξειδικευμενο στα ενυδρεια και να πουλαει βραχους κοραλια κτλ και το πετ σιτυ εχει λιγα πραγματα!! για αυτο και σε ρωταω για τους βραχους γιατι ειναι πολυ ωραιοι.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη silia : 26-09-11 στις 19:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ο μανδαρινος κατα κανονα δε δεχεται καμια τυποποιημενη τροφη..ουτε καν κατεψυγμενη.
το ενυδρειο σου πρεπει να εχει τα λιτρα αλλα και την ωριμανση να διατηρει επαρκη πληθυσμο κωπηποδων που αποτελουν τη διατροφη του μανδαρινου.
|
|||
|
|||
![]()
κριμα και ειναι ομορφο ψαρι....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νωμηζω οτι το ενυδρειο σου ειναι 60 λιτρα ??
Δεν εχεις πολλες επιλογες αντε το πολυ να βαλεις ενα ψαρακι ακομη . αυτο η αυτο θα σου πρωτεινα το πρωτο γιατι το δευτερο ειναι λιγο διαολι ![]() Οσο για το ψαρι της φωτο προσωπικά το θεωρώ ενα απο τα καλυτερα ψαρια του θαλασσινου αλλα........ ξεχασε το απο τωρα . Ειναι σε μενα ο κρυφος μου ποθος να τον βαλω στο 210 λιτρα που εχω και τρεχει πανω απο χρονο αλλα ακομη δεν μπορω γιατι ξερω οτι ειναι καταδικασμενο ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παλιότερα ένας δικός μου μανδαρίνος έτρωγε flakes. Σπάνιο ναι, αλλα να που έγινε. Silia, ξέχνα τον μανδαρίνο. Φοβερό ψάρι, αλλά όπως σου είπαν και τα παιδιά δεν θα μπορέσει να ζήσει στο ενυδρείο σου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
blue tang δεν μπορω να βαλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
To blue tang γινεται πολυ μεγαλο κ τα λιτρα σου ειναι λιγα.
http://www.liveaquaria.com/product/p...330&pcatid=330 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |
ΨΑΡΙΑ | MEGADOM | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-07-08 13:39 |
ψαρια | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 16-03-08 23:34 |
SOS ΧΑΝΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΥ | SaKreK | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-02-05 15:26 |