|
|
||||
|
||||
![]()
προχθες ειδα αυτον τον μουργο κι'αλλον εναν
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μεγειές πάντως...... μόνο τα δικά μου είναι ζούφια (ή είναι μόνο αρσενικά... την γκαντεμιά μου μέσα)........
δεν κάνεις τίποτε.... μέσα στα κοχύλια θα είναι και τα άλλα.... έτσι κι αλλοιώς οι γονείς αναλαμβάνουν να τα κάνουν όλα... (αν και προτιμότερο είναι να τα είχες μόνα τους) θα σου πρότεινα να τα έπαιρνες baby food.... |
|
||||
|
||||
![]()
κατα τυχη εκανα ζευγαρι.ειχα μεσα 4 και αλαξα το 1 και για τυχη μου πηρα το θηλικ.αυτα τα τρανσ. δεν μου παει να τα βγαλω.δεν ειναι και κανεις εδω να τα δωσω.για να τα βλεπω κι'ολας
|
|||
|
|||
![]()
κάνε άλλο ένα ενυδρείο....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μεσα εισαι.παντος αμα θες γενες δωστα για λιγο στον κλεοβουλο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
και δεν μας λέει το μυστικό συστατικό του νερού του..... αυτός είναι ικανός να βάλει μέχρι και ευνουχισμένους πιγκουϊνους μέσα και να του κάνουν μωρά....
|
|
||||
|
||||
![]()
το ζευγαρι κατο το θηλ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οι γονείς δεν τα πειράζουν αλλά δεν είναι ιδιαίτερα προστατευτικοί όταν τα μικρά φύγουν από το κοχύλι τους. μη του λες τέτοια, δεν τόχει πολύ να μου τα φέρει ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS χανο τι γενα μου | vaggels | Δίσκοι | 10 | 26-04-11 00:21 |
Brevis | QS-Plan | Tanganyika | 6 | 26-02-11 15:43 |
Neolamprologus brevis | QS-Plan | Tanganyika | 2 | 18-01-11 07:10 |
Neo.brevis | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 31-03-09 00:13 |
SOS γενα.... | Kotsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 08-05-08 17:54 |