Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-03-17, 10:15
Λάμπρος.Τ Ο χρήστης Λάμπρος.Τ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Μοσχάτο
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgegeorgiou82 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πηγα χθες και κοιτςζα για ενυδρεια. Το μεγεθος 120λτ ή 100 θεωρω οτι οπτικα θα μου δινει ενα ομορφο αποτελεσμα. Το θεμα ειναι ο χωρος.

1) Μπορει ενα ενυδρειο να μπει πανω σε επιπλο τηλεορασης και να εξεχει λιγακι ; πχ 7 εκατοστα; ο τυπος στο πετσοπ μου ειπε οτι πρεπει να παταει ακριβως για να μην εχω κανα θεμα μετα απο χρονια με ανοιγμα.

Το πρώτο που θα κοιτάξεις είναι αν το έπιπλο μπορεί και αντέχει να σηκώσει το ενυδρείο γεμάτο.
Φυσικά θα πρέπει όλη επιφάνεια να ακουμπάει στο έπιπλο για μεγαλύτερη ασφάλεια.

2)Επισης πειραζει αν εμπαινε διπλα απο τηλεοραση; ο ηχος της και το φως της παιζει να τα ενοχλουσε;

καλό θα ήταν να μην το έβαζες κολλητά με την τηλεόραση. Στο ίδιο δωμάτιο όμως δεν έχεις πρόβλημα.

3)Επισης περνοντας ενα φιλτρο που ειναι μεσα στο ενυδρειο και ολα τα συμπραγκαλα που ειναι μεσα, αυτοματα δε χρειαζεται ντε και καλα να υπαρχει καμια συσκευη εκτος αυτου που να χρειαζεται ντουλαπακι ετσι; Θα κανω δουλεια και με το υπαρχον φιλτρο ενυδρειου; Γιατι ειδα πως ολοι εχετε κατι και εξω απο το ενυδρειο.

Αυτά που βλέπεις έξω από το ενυδρείο είναι εξωτερικά φίλτρα και τα βάζουμε γιατί χωράνε τις περισσότερες φορές πολύ περισσότερο βιλογικό υλικό και όχι μόνο.

4) τωρα επειδη απο καπου πρεπει να ξεκινησω...υπαρχουν καλες και κακες μαρκες; Οπως καταλαβατε δε με ενδιαφερει να παω στις κορυφες, αλλα να μη βρισκω και προβληματα μπροστα μου. Εκει προτειμω να δωσω κατι παραπανω απο το να πλυμμηρισει το σαλονι μου (αληθεια συμβαινει.
Τωρα βλεπω κατι μαρκες αλλα το ποια ειναι κινεζια ή κυριακης χαρας δευτερας λυπης δεν το ξερω. Θεωρω οτι ισως και μεταχειρισμενο να μου εκανε επειδη θα γλυτωσω λεφτα, αλλα εκει σκεφτομαι τοπως θα ειναι το τζαμι και τονπως αν εχει διαρροη δε θα το ξερω.

Στο ερώτημα αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί είναι της λογικής κάνε με μάγο να σε κάνω πλούσιο !!!
Μπορείς να πάρεις δηλαδή ένα επώνυμο και ακριβό ενυδρείο και να σου βγάλει πρόβλημα και ένα κινέζικο να μην σου βγάλει ποτε.
Το καλύτερο είναι να επιλέψεις 2 και να ρωτήσεις για αυτά εδω ούτως ώστε αν κάποιος τα έχει να σου πει την άποψη του.
Στα με ταχειρισμένα θα πρέπει να τα δεις γεμάτα νερό για να αποφύγεις εκπλήξεις. και φυσικά να μην είναι πολύ ταλαιπωρημένα.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα φίλε μου....

Σου έχω απαντήσει μέσα στις ερωτήσεις σου.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01616 seconds with 10 queries