Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-02-06, 12:37
Το avatar του χρήστη Lsourtzo
Lsourtzo Ο χρήστης Lsourtzo δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περιστέρι- Αθήνα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Lsourtzo
Προεπιλογή

Τα περισσότερα ψάρια τρώνε τα σκουλήκια … αυτό σημαίνει ότι με την προσθήκη των ψαριών μπορεί απλά να μειώθηκαν πολύ οι πληθυσμοί των σκουληκιών γι αυτό και δεν τα βλέπεις ποια !!!

Από την άλλη τώρα το ότι στο ενυδρείο σου δεν είχες ψάρια σίγουρα ήταν ένας παράγοντας που ευνόησε την πληθυσμιακή αύξηση των σκουληκιών … που εν λήψη θηρευτών έκαναν πάρτι !!

Εμφάνιση τέτοιου είδους οργανισμών είναι συνηθισμένη σε ενυδρεία .. αφού μπορούν να μεταφερθούν εύκολα είτε με τα φυτά είτε με χίλιους άλλους δυο τρόπους !!
Το νερό είναι ιδανικό για αυτούς τους οργανισμούς αφού δεν υπάρχει χλώριο!! Άρα η ανάπτυξη τους ή όχι εξαρτάτε άμεσα από την ποιότητα του νερού, τα θρεπτικά συστατικά που τους δίνουμε και φυσικά αν υπάρχουν ή όχι θηρευτές !!

Εγώ έχω μία γενίστρα 15 λίτρων στην οποία έχω μέσα java moss. Όταν μέσα στην γενίστρα δεν έχω ψάρια αρχίζουν και εμφανίζονται διάφορα ( ζουζούνια ). Όταν βάλω ψάρια μέσα δεν μένει τίποτα !!

Μην ανησυχείς τόσο για τα σκουλήκια λοιπόν !!

Παντός εξακολουθείς να μην απαντάς από τι πήγαν τα προηγούμενα ψάρια σου ?? αυτό είναι που θα έπρεπε να σε απασχολεί !!

Το ενυδρείο μου ...

1x 250 lt (DIY)- Θάλασσα (REEF)

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01277 seconds with 10 queries