Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gyristroula
Τί κάνει η σόδα στο χρυσοψαράδικο;; (συγγνώμη που μπαίνω σφήνα αλλά το'χω απορία)
|
Σόδα συνήθως βάζουμε για να ανεβάσουμε το ΚΗ αν το νερό είναι πολύ μαλακό.
Το νερό με χαμηλό ΚΗ μπορεί να προκαλέσει απότομη μείωση του PH ,
και τότε θα έχουμε PH crash με θανατηφόρα αποτελέσματα στα ψάρια.
Πχ σε λίμνες μετά από έντονη βροχόπτωση,
γιατί ως γνωστό το νερό της βροχής είναι πολύ μαλακό
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stav
Βοηθα στην χωνεψη των χρυσοψαρων 
|



Σταύρο