Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 31-01-06, 20:55
FIL241 Ο χρήστης FIL241 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 10-01-2005
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Μηνύματα: 58
Thumbs up

τωρα ναι!!! Κατανοητος. Αν μπορουσες να κανεις μεγαλυτερες τις πλευρες των 65εκ θα ταν πιο ομορφο!! Αν εχεις το χωρο, καντο (αλλιως σε βλεπω να το μετανοιωνεις μελλοντικα)!!! Μπορει να γινει παντως!! λιγη προσοχη στα κοληματα και σωστη σειρα στη τοποθετηση απο τις κοντρες και πανω και κατω. κανε σωστο σχεδιακι απ ολα και ξεκινα!!
Ο γαυρος εχει σχετικο αρθρο στο site της γη & υδωρ...βρες και το πινακακι με το παχος των τζαμιων, σκεψου και το θεμα υπερχειλησης (αν θα κανεις μια τρυπα στο ενυδρειο) και εδω ειμαστε παλι!! Το μονο σημειο σκεψης ειναι οτι αν ηταν δυο ξεχωριστα ενυδρεια θα ειχαν μια πλευρα επιπλεον! Αρα για να εισαι απο την πλευρα της ασφαλειας βαλε 2χιλ επιπλεον στο παχος των τζαμιων. Επιπλεον δωσε λιγο περισσοτερο υψος (π.χ 6εκ) για να καλυψεις το χαμενο υψος απο τις κοντρες και να εχεις τα λιτρα που σκεφτεσαι!!
δηλαδη, αν βαλεις 2ζευγη κοντρας τοτε απο κατω προς τα πανω:1εκ κοντρα + 1εκ κοντρα +1εκ κοντρα + 1εκ κοντρα = 4εκ. και αλλα 4εκ οι επανω = 8εκ.
50εκ - 8εκ = 42εκ. και 5εκ πιο κατω η επιφανεια του νερου = 37εκ καθαρο υψος νερου θα εχεις. αρα αν βαλεις και τα επιπλεον 6εκ που λεω θα εχεις 43εκ καθαρο υψος νερου.
Δικη μου γνωμη βεβαια ολα αυτα και παντα προς την πλευρα της ασφαλειας!!
Φιλε Γαυρε ριξε και συ τα φωτα σου...
__________________
Όταν ακούς...μαθαίνεις!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01304 seconds with 10 queries