Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 30-01-06, 10:59
Το avatar του χρήστη Lsourtzo
Lsourtzo Ο χρήστης Lsourtzo δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 04-07-2005
Περιοχή: Περιστέρι- Αθήνα
Μηνύματα: 1.337
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Lsourtzo
Προεπιλογή Τέσσερις γέννες σε μία μέρα είναι πολλές ??

Καλημέρα παίδες !!

Το Σαββατοκύριακο είχα την τύχη να γίνω μάρτυρας ούτε μίας … ούτε δύο … ούτε τριών … αλλά τεσσάρων γενών μέσα στα ενυδρεία μου !!
Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο το μεσημέρι στο 120αρι φυτεμένο μου όπου διαπίστωσα ότι 2 γκαπίνες ήταν έτοιμες να γεννήσουν και τις έβαλα σε 2 γεννήστρες.
Όντως λίγο μετά ξεκίνησαν να αραδιάζουν τα μικρουλίνια !!

Αργότερα πηγαίνοντας στο 250αρι μου με τις αμερικανικές κιχλίδες για να ταΐσω με μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω ότι 2 από τα severum μου όχι απλά έγιναν ζευγάρι … αλλά μόλις είχαν αποθέσει τα πρώτα τους αυγά σε μία πέτρα … ( περισσότερα για αυτό το θέμα στο αμερικανικές κιχλίδες )

Σαν πρώτη γέννα και με έναν πλακόστομο να πηγαινοέρχεται γύρο γύρο από τα αυγά αποφάσισα να τα πάρω και να τα βάλω για εκκόλαψη στο 15αρι που έχω για γεννίστρα … μέσα στο οποίο όμως είχα είδη 2 cherry bards για να δοκιμάσω την αναπαραγωγή τους !!
Τα έβγαλα λοιπόν και πρόσθεσα μέσα στο 15αρι μία γεννίστρα με δικτάκι .. με τις κατάλληλες πατέντες ( αεραντλία – φίλτρανση ) και μέσα έβαλα την πέτρα με τα αυγά!

Λίγο αργότερα όμος διαπίστοσα ότι μερικά μικρά ψαράκια κολυμπούσαν έξω από την γεννίστρα … ναι ήταν cherry bards τα οποία είχαν εκολαθφεί κάτω από την μύτη μου χωρίς να καταλάβω τίποτα !!!

Τέσσερις γέννες σε μία μέρα είναι πολλές ??
__________________

Το ενυδρείο μου ...

1x 250 lt (DIY)- Θάλασσα (REEF)


Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 30-01-06 στις 11:13
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02236 seconds with 10 queries