Εγώ ξέρω ότι αν πάρεις τη water waves και ρωτήσεις κάθε πότε αλλάζεις προφίλτρα και μεμβράνη θα σου πει κάθε χρόνο τα προφίλτρα και κάθε δύο χρόνια τη μεμβράνη αφού βέβαια σε ρωτήσει που μένεις και απαντήσεις Αθήνα, πιστεύω ο πωλητής κάτι παραπάνω ξέρει εκτός αν πάμε αλλού και σκεφτούμε ότι θέλει να βγάζει χρήμα κι αναγκάζει τον κόσμο να αγοράζει νωρίτερα τα ανταλλακτικά. Η κοπελιά TDSμετρο δεν έχει κι αν ρωτήσει πότε να αλλάξει τη μεμβράνη η απάντηση θα είναι αυτή, δεν ξέρει αν εσύ έχεις TDSmeter. Εγώ που έχω ναι μπορεί και να την αλλάξω στα 3 ή και 4 χρόνια μπορεί όμως και στον 1 ανάλογα τη χρήση και τη μέτρηση. Για τα προφίλτρα πάλι αυτός είναι ένας μέσος όρος ασφαλείας, μπορεί να αλλάξει στη διάρκεια του χρόνου αναλογία όσμωσης ή και να χρησιμοποιήσει κι αλλού νερό. Θέλω να πω είναι ανούσιο να καταπιανόμαστε με τέτοιες λεπτομέρειες στην παρούσα φάση που αλλού είναι το πρόβλημα, αργότερα η κοπελιά όπως κι εγώ μετά την αγορά της όσμωσης μπορεί να ψαχτεί και να βρει μόνη της κάθε πότε θα αλλάζει τα ανταλλακτικά της.