Λοιπόν παιδία επειδή το θέμα παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον θα πειραματιστώ και εγώ με δική μου συνταγή και θα προσπαθήσω, βάσει των γνώσεων μου να φτιάξω ένα κατάλογο με διάφορα ωραία πραγματάκια!
Για αρχή πάντως σας πληροφορώ ότι τα βιομηχανικά κατεψυγμένα ψάρια καταψύχονται με 3-4 στρώσεις αμμωνίας (καλά διαβάσατε) και αν δεν αποψυχθούν με κατάλληλο τρόπο ένα μεγάλο ποσοστό της παραμένει πάνω στο ψάρι. Δεν ξέρω όμως το κατά πόσο αυτό θα μπορούσε να επηρρεάσει την ισορροπία του ενυδρείου μας...
|