Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-01-06, 15:12
Το avatar του χρήστη Strahos
Strahos Ο χρήστης Strahos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

βασικά μου αρέσουν όλα τα ψάρια που έχω και έχω κάνει αρκετές αλλαγές για να καταλήξω σε αυτή τη σύνθεση. έψαξα σε πολλά Index και κοίταζα να ταιριάζουν τα ψάρια σε συνθήκες νερού και να είναι ειρηνικά για κοινωνικό ενυδρείο και η τελευταία είναι σύμφωνα με τα Index εντάξει. O siamensis υποτίθεται δεν κυνηγάει, τα gourami που έχω υποτίθεται μπορείς να τα έχεις μαζί και ο Pleco υποτίθεται δεν πειράζει κανέναν.Όλα αυτά σύμφωνα με sites που έχω επισκευτεί και γράφουν γι'αυτά τα ψάρια.
Αν μπορείτε πείτε μου ποιοι συνδιασμοί είναι κακοί γενικώς να δω τι άλλο μπορώ να κάνω.
ο siamensis είναι εργαλείο μέσα στο ενυδρείο και θα ήθελα να τον κρατήσω. τα silver sharks μου αρέσουν πάρα πολύ και θέλω να τα κρατήσω επίσης. το pearl gourami είναι το μόνο ψάρι που δίνει τόσο χρώμα στο ενυδρείο μου κι αν φύγει θα λείψει πολύ στην εικόνα του ενυδρείου. o pleco είναι ο αγαπημένος μου μαζί με τα corys. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να φύγει κάποιο αυτό θα ήταν το colisa lalia αν κι αυτό είναι πολύ όμορφο και μας αρέσει. Οπότε είμαι σε δύσκολη θέση επιλογής.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02174 seconds with 10 queries