Θέμα: κυβος 60 λτ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #180  
Παλιά 01-11-16, 20:40
Το avatar του χρήστη leonardos
leonardos Ο χρήστης leonardos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 19-10-2015
Περιοχή: Πρεβεζα
Μηνύματα: 1.102
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από revolution1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μεγάλη χαρά πήρα λέμε..! Ωραίο ζωντανό..
Αυτά πολλαπλασιαζονται κιόλας παίζει να δω και άλλα με τον καιρό? ναι ναι μην φοβασε ολα καλα θα πανε. εγω ειχα αρκετους στην αρχη τωρα ψιλοχαθηκανε αλλα δεν τρεχει κατι.. καπως θα ξαναβγουν ροδα ειναι και γυριζει!!

Επίσης λεο σε ρώτησα και στο θέμα σου αλλά μάλλον δεν το είδες αυτό που έχεις σε μια φώτο σου είναι christmas tree?
δεν το ειδα Αρη συγνωμη!! ναι christams tree ειναι. ωραιο πραματακι αλλα λαχιο. δεν το φερνουν ευκολα τα μαγαζια και σε ποσοτιτα οποτε δεν μπορεις να διαλεξεις χρωματα και τετοια. εγω παραγκελεια το εκανα και μου ηρθε αυτο! καλο ειναι απλα θα ηθελα μερικα χρωματακια παραπανω και ισος λιγο ποιο πυκνο. το προβλημα ειναι οτι απ οσα διαβασα δεν καταλαβα καλα τον τροπο αναπαραγωγης τους και το πως βγενουν τα χροματα. δηλ. αν τα μπλε π.χ. σκουλικια ειναι αλλο ειδος απο τα μπε με μαυρο η απο τα κιτρινα και αν αναπαραγωνται και τι χρωμα βγενει, ειναι τυχαιο ειναι γωνιδιακο (υπολοιπομενα γωνιδια και τετοια)... δεν ξερω και γι αυτο περιμενω να δω αν μεγαλωσει ο ποριτης τι θα κανει η αποικεια των σπυρογραφων. εχω την εντυπωση οτι βγαινουν κανα δυο καινουρια σκουλικακια αλλα δεν κοβο και το κεφαλι μου ακομα, επισεις δεν ξερω αν αλλαζουν και τρυπα...
ειναι περιεργα ζωντανα που δεν τα διατιρουν πολλοι και δεν βρισκω εφκολα πλοιροφωριες για να διασταυροσω οποτε... βλεποντας και κανοντας.
ειχα διαβασει οτι θελουν φυτοπλανκτον για τροφη και μπηκα στην διαδικασια της σκεψης αλλα δεν μου ειναι ακομα ευκολο να κανω κατι τετοιο και το αφησα να δω πως θα παει και προς το παρων παει (κανω αλλαγες απο θαλασσα οποτε κατι μπορει να παιρνουν και απο εκει αλλα μπορει και να τρωνε και απο τις τρωφες φια τα κοραλια δεν ξερω, ζουνε παντος )
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01606 seconds with 10 queries