Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #483  
Παλιά 01-11-16, 13:10
Το avatar του χρήστη voas
voas Ο χρήστης voas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 29-04-2015
Μηνύματα: 4.877
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leonardos Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν το βλεπω για πεταλουδα Νικο. δεν εχω απταισιες καθολου και δεν εχω ορεξη να μπλεξω με ταισμα μυδια και τετοια. επισεις το blue ειναι μεγαλη κοτα και πολυ νευρικο οποτε πιστευω οτι η πεταλουδα θα παθει μεγαλο λαλα
χρησημο ψαρακι και νομιζω κομβικο για το ενυδρειο μου (που μετα την εμπιρεια μου το συνιστω ανεπιφυλακτα) ειναι ο γιατρος http://www.liveaquaria.com/product/p...309&pcatid=309 .
θα μπει και μια γαριδα που συστησατε και απο αλγοφαγα ειναι κατα κυριο λογο το blue (που μονο αλγη δεν τρωει). ηθελα yellow αλλα αυτο δεν με ηθελε οποτε... τωρα αν θα βαλω αλλο (ταγκ) δεν ξερω θα το σκευτω (με φαγατε). αλλο wrasse δεν θελω να βαλω (ασε που δεν νομιζω να την παλεψουν 2 μαζι) εχει κανεις να πρωτινει κατι αλλο
σκοπος μου ειναι να μπουν ακομα 2 magnifica, απο κει και περα δεν ξερω σκευτομαι 5-6 χρομιδες (αλλα ειναι πολλες και θα το βαρινω πολυ), η εναν μανταρινο ακομα.... η..... δεν ξερω για πειτε!!
-----------------------------------------------------------------------
γεια σου λεων!
ξέρω οτι με την πεταλούδα δεν είστε φίλοι και δεν θα επιμείνω,απεναντίας με το δικό μου ρεεφ που αν μου δοθεί η ευκαιρία θα ξαναπροσπαθησω να βάλω!
δεν χρειάζεται να εχεις απταιζιες για να βάλεις πεταλούδα!
η πρόληψη πολλές φορές είναι καλύτερη από την καταστολή!
η πεταλούδα τρώει και κατεψυγμένη οπότε δεν είναι δύσκολο το τάισμα της αρκεί να τρώει όταν την πάρεις!
εγώ στο δικό μου έχω 4 wrasse που συνυπάρχουν αρμονικά χωρίς κανένα πρόβλημα!
θα σου προτεινα να βάλεις οπωσδήποτε έναν melanurus και εναν hortulanus που είναι εξολοθρευτές και είναι εξίσου σημαντικά ψάρια!
καλή συνέχεια λεων!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01546 seconds with 10 queries