στις περισσοτερες περιπτωσεις,η τροφη που αγοραζουμε δεν ειναι σφραγισμενη σε κενο.υπαρχει ηδη αερας μεσα στη συσκευασια.
ουτε τα υλικα απτα οποια φτιαχνονται, ειναι κλεισμενα σε κενο αερος οταν τα παρει το εργοστασιο.
σαυτο, πρεπει να προστεθει ο χρονος που εχει μεινει στο ραφι του μαγαζιου-μπορει να ειναι και δυο χρονια-(και οι συνθηκες στις οποιες εχει αποθηκευτει),ο χρονος που εκανε μεχρι να φτασει απτο εργοστασιο στο μαγαζι,και ο χρονος που εκατσαν τα υλικα στις αποθηκες,μεχρι να τα παρει το εργοστασιο και να τα κανει ψαροτροφη(μετα απο βαρια επεξεργασια).
και δεν μιλαμε καν ουτε για αριστης ποιοτητας πρωτες υλες,ουτε πλουσιες σε θρεπτικα στοιχεια
δεν ειναι μικρη η αλλοιωση.
με λιγα λογια, τις περισσοτερες φορες τις αγοραζουμε ηδη μπαγιατικες

αυτη ειναι η αληθεια ειτε μας αρεσει,ειτε δε μας αρεσει επειδη δινουμε λεφτα...
σαυτα ολα,προσθεστε και το χρονο που την εχουμε εμεις ανοιχτη.
εχει τυχει να δω ανθρωπο,που ταιζε τα ψαρια του απτην ιδια τροφη για δυο χρονια.
και φυσικα ειχε προβληματα με τα ψαρια του.
στους 6 μηνες πεταμα.εγω τουλαχιστον αυτο κανω,και δεν τις κραταω καν εξι μηνες.στους τρεις τις πεταω.