
21-10-16, 18:54
|
 |
Senior Member
|
|
Εγγραφή: 19-10-2015
Περιοχή: Πρεβεζα
Μηνύματα: 1.102
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από revolution1925
όχι δεν με μπερδεψεις είναι όλα κατανοητα..!
οποτε θεωριτικα παντα, αν ένα συστημα παλιωσει και σταθεροποιηθεί και δεν γινει καμια αλλαγη σε aquascape και σε οργανισμούς καποια στιγμη θα φτασει να εχει μηδενικα νιτρικα ακομα και χωρις αλλαγες νερου?
θεωριτικα ναι, πρακτικα οι αλλαγες χρειαζονται και για πολλους αλου λογους και καλο ειναι να ειναι τακτικες και περιοδικες
και αν είναι ετσι τα πραγματα το skimmer γιατι το δουλεύουμε?
δεν θα μπορουσε να δουλεψει ένα παλαιωμενο συστημα χωρις αυτό?
εστω και να ξεκινισουμε ένα συστημα χωρις skimmer θα κανει πιο πολύ καιρο να παλιωσει αλλα θεωρητικα δεν θα μπορουσε να δουλεψει καποια στιγμη και χωρις αυτό αφου τα βακτηρια θα είναι τοσα ώστε να μπορουν να κανουν πληρη απονιτρωποιηση?
|
εδω τα πραγματα ειναι διαφορετικα. το σκιμμερ δεν το εχουμε για να μας βοηθεισει στον κύκλο της αμωνιας, αλλα στον κύκλο του φωσφόρου ως επι το πλειστον.
|